Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım ben geçmişe bakarken sende gitmişin hemencecik bende kahvaltımı yaptım geldim zorla yedim diyebilirim:sinifsinif:

günaydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnn kızlarrr

günaydın kızlarrr!!!!!

günaydın kızlarr....

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız

günaydın canım.ben şahsen iyi gibiyim.ama hava kapalı..bi bunalım takılma durumuda var yani.. sempatiksalakcinni

kızlar hiç gidesim yok ama çokta merak ediyorum ..malum yumurtlama olayını..hafta sonu gitsemmiki. progesteron ölçtürmeye...ama 19.gün oluyo.cumartesi..???21.gün gidilir yaa??? bilmiyorumkismile

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün hiç ıyı degılım kızlarrrrrrr çok halsızım bulantım var sabah çıkardım yıne işe geldım ama çok zorlanarak napıcam bılmıyorum bugün nasıl geçecek onuda bılmıyorum bu kadar halsız olmaya ve hiç bişi yapmamaya hiç ama hiç alışık degılım sınırımden oturup aglıyorum neden böyle oluyorum dıye sızlerde benım gıbı oluyomusunuz

canım günaydın üzülme yalnız değilsin
bende çok hareketli ve aktifim şimdi bu halime üzülüyorum dün eve gittim ve yattım eşimde üstüne geç gelince başladım ağlamaya bi duygusallıkki gidiyo valla
hala bendede bulantı vede istifra etme devam hemde en hızlısından sabahları artık dayanılmaz bi hal aldı akşamalrı desen sürekli yatıyorum artık sosyalliğimde kalmadı şikayetçi değilimde artık şu hamileliğin güzel yanlarını görsek ok ii olcak dimi ama

günaydın canımmmm. Doktora ne zaman gidiyon cnm cinsiyeti ögrenmeye.

canım cumartesi gidiyom doktora ...çok heycanlıyım dün yıne kabuslarımdan yenısını gordum...dr a gıdıyomusum bana daha erken dıyo cınsıyetı ıcın ama kadını oldurecektım ya....bılınc altı ruyalar benı mahvettı...ınsallah bellı eder benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…