Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla canım sorma.doğum iznine çıkıcam ya düdüğün birini aldılar onla uğraşıyorum.

burayada alaaklar eleman arıyorlarr benim yerime nasıl anlatıcam ben bilmiyorum zaten bu aralar işler o kadar yogun kii şimdiden aryo patronlar ya sormuyorlar bile dogumdan sonra gelecekmiisn diye

ya kızlarr canım çok sıkkın yaa söylemesi ayıp büyük abdesdimi yaparken hafif bi kan geldii yaa doktoramı gitsem böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorummm

canım adaçayı yağımıydı neydi,,okumuştum..iyi geliyomuş...kız yazmışş çok iyi geldi diye..bi araştırsana..hamilleliğin başlangıcında oluyomuş bu sorun.. :teselli:

günaydın canım hoşgeldinnn
aynen katılıyorum zorla işe geliyorum ama evdede zaman geçmiyo yatarak uyuyamıyorum çünkü benim şimdiden gece uykularım hep bölünüyo ya sıcaktan daralıyorum ya tuvalete gidiyorum burnum tıkalı uyuyamıyorum gece kalkıp oturuyorum yatağın içinde ki okdarda uykuya düşkünümdür normalde şuan beynim çatlıyo sanki sağ gözümü açamıyorum inanki oflamakda istemiyorum allah kolaylık versin hepimize senide tez zamanda ağrısız sızısız kurtarsın canım

ya kızlarr canım çok sıkkın yaa söylemesi ayıp büyük abdesdimi yaparken hafif bi kan geldii yaa doktoramı gitsem böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorummm

geçmiş olsun canım. boş lakırt yapmıyım benim bilgim yok ama kardeşimde olmuştu, zorlamadan dolayı kılcal damarlar zarar görmüş ondan dedi doktor.gitmek lazım doktora.

canım adaçayı yağımıydı neydi,,okumuştum..iyi geliyomuş...kız yazmışş çok iyi geldi diye..bi araştırsana..hamilleliğin başlangıcında oluyomuş bu sorun.. :teselli:

yaa bakdım netden ama bişey bulamadım hemen size danışmaya geldim ama çok sıkıldım yaa önemli bişeyt değildir umarım bebişle alakalı kötü bişey değildir dimi yaa

İpekİm gÜnaydın geÇmİŞ olsun canım dİŞ aĞrısı da kÖtÜdÜr ya...

saol canım.bebiş galiba bütün kalsiyumu çekiyo.ben çok itimat etmedim de sütü aksattım çok kilo alıyorum diye yapmamak lazımmış gerçekten.alt çenemi hissetmiyorum günlerdir ve günlerdir 2 bardak süt içiyorum geçsin diye. aman siz aksatmayın sütü.

yaa bakdım netden ama bişey bulamadım hemen size danışmaya geldim ama çok sıkıldım yaa önemli bişeyt değildir umarım bebişle alakalı kötü bişey değildir dimi yaa

yok be hayatım..hiç duymadım öyle bişey..hiç sanmam..yemene içmene dikkat et..bazısı tetikler biliyosun bu olayı...

tabiki bebişe alakalı değil hamilelikte kabızlıktan dolayı oluyor böyle şeyler bol sulu şeyler tüket

bu çok doğru elson. zaten hayır gördüklerinizde şer;şer gördüklerinizde hayır arayın denmiş ya bu gerçekten doğru.onun hazinesine akıl sır ermez. ve emin olalım ki kullarına zulum etmez o sadece zamanı ve hayırlı zamanı olduğu için bekler bazı şeyler dediğin gibi.örneğin çok güzel oturmuş yani.

ayşe bi ben görmedim seni ve merak ediyorum.bi koysana resmini.

tamam koyyyım canım :)

günaydın kızlarr nasılsınızz

günaydın sağol canım sen naıslsın

ya ondan demıom zamanı gecerse yapamazlarsa diye dıyorum yoksa pazartesi veya salı
gidicem ama 18 haftalık olmus oluyo o zaman onun için ki ben ayrıntılıyada girdim
çok şükür bişi çıkmadı ama tabii aklımda kalamsın yaptrym da diorm bilemıorm inşallah yaparlar pazartesi günü

halsizliklerim gecti tabıı hepsi çok azalıyo sorunlarının gecıo :) gercekten ikinci dönem
daha rahat :) ama işte göbüş büyyo ya korkuosn zarar vermekten baska biderdin olmuyo
hafif hafif ağrılar o kadar :) o da herkesde olmuyomus doktorda sordumda senın zaten
düşük tehlıken vardı ağrın normalden falza olur dedi...ama senın daha rahat gecer canım
inşallah sıkma güzel canını bebeişinin yumuk yumuk ellerini düşün :)

Tecrübeli bayan arkadaşlarım ben çok karıştım "Birlikte soralım:birlikte cevaplayım" başlığını görünce de hemen atladım :) benim adetim geçeli bugün 11.gün.Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı.Hiç bir belirti yok.Son birbuçuk yıldır adet günlerimi not ediyordum dün iyice inceledim en fazla 6 gün gecikmiş ama bugün 11 oldu.Benim neyim var sizce??

merak etme canım 20. Haftaya kadar yapıylr ama bebek ilerdeyse yapmazlarsa da merak etme zaten ıkılı daha ayrıntıymıs...

geçmiş olsun canım. boş lakırt yapmıyım benim bilgim yok ama kardeşimde olmuştu, zorlamadan dolayı kılcal damarlar zarar görmüş ondan dedi doktor.gitmek lazım doktora.

yok be hayatım..hiç duymadım öyle bişey..hiç sanmam..yemene içmene dikkat et..bazısı tetikler biliyosun bu olayı...

tabiki bebişe alakalı değil hamilelikte kabızlıktan dolayı oluyor böyle şeyler bol sulu şeyler tüket

ayy sagolun canımm yaaa içimi rahatlatdınız. iyiki varsınız cumartesi zaten randevum var doktoroda danışırım bi

bana da demişlerdi de ben inanmamıştım.harika olacak 3 ayın,tadını çıkartacaksın o zaman.:ecrin_bebek:

ah canım ınsallah ya o zamanları düşünerek ıyı olmaya çalışıyorum zaten yoksa dayanılmaz tatlım Allah ım hepımıze yardım etsın çok zormus ama deger tabıkı bebişlerımız ıçın

ayyynen öyle canımbenim....zaten benim üzülmeye bile hakkım yok..çünkü eşim yanımda yok..düzenli birliktelik yokki.. çok ama çok eminim rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor..ve banada sabrını veriyor..sonuda çok güzel olacak.çok güzel sağlıklı çocuklarımız olacak...

canımcım Allah herşeyin en güzel zamanını bilir ben dört senelik evliyim bu sene hamile kaldım ve geçmişe baktığımda hakkaten en hayırlı zaman buymuş diyorum evliliğimi rayına koydum.iki sene önce korunmayı bıraktık derken ev aldık ama bebk olmadı tekrar korunduk ve şimdiyeymiş kısmet demekki rabbim biizm için en iisini düşünüyo.
senin içinde en hayırlısını yazmıştır rabbim içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…