Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ya geçicek merak etme...yalnız değilsindir mutlaka..gercı ben cok rahat gecırdım sadece ılk haftalarım kotuydu kusma bulantı bas donmesı..7-8 de bıttı hepsı...senın bıraz uzun surmus ama genelde senınkı gıbı bu ısın surecı en fazla 2-3 hafta sonra rahatlarsın...ay gercekten ıkıncı bolumu rahat hamılelıgın...o gunlerı dusun azcık sık dısını..:CüvCüv:

hamileliğin güzel yanları................yani nasıl demek lazım bilmiyorum ki.ilk 3 ay çalışırken kabus gibidir.kadınların pek çoğu dayanamaz iş bırakır zaten gelenler de neden geliyosa benim gibi bilmiyorum artık.3-6 ay arası bal ayıdır,hiç hissetmezsin hamile olduğunu bile.o kadar enerjiksindir yani.bulantı vs tarih olur.bir de bebişin hareketleri başlayınca tadından yenmez.ama ki 6-9 ay arası hele ki son ay var ya ölüm bişey demiyorum yaşayın ve görün.gece uyku yok zaten tavşan uykusu gibi yarım saatte bir wc ye gidersin.vucut rahat uyku pozisyonunu bulmak için zorlanır bi de bıkmışsındır zaten bi sağ bi sol.ben gece uyurken eşimle kavga edicem nerdeyse:daralıyorum elini çek,kolunu çek,bacağın değmesin,sanane üstümden kapatmaaa,sırnaşmaa ya sıkılıyorum.sabah birlikte gülüyoruz uyku muhabetlerine.son ay dua edeceksin doğsun diye.bi de bende son 1 haftadır inanılmaz diş ağrısı var.o da her yerime vuruyo boyum kulağım her yerim sızlıyo yani.ilaç da alamıyorum.ancak elma sirkesiyle kargara falan yapıyorum.

canım ya sorma geçen aksam oturdum agladım bende hiç bişi yapamıyorum ben böyle bırı degıldım dıye esıme yakınıyorum esımde dıyo olacak sabır askım dıyo geçıcek dıyo ama çok agladım içim durmuyokı normaldede çok duygulasım hamılelıkte costum resmen bu sabahta yıne neden böyle oluyorum ben dıye işe geldıgımden berı aglıyorum hiç ıyı degılım

zehselcim naısl bişey oldugunu biliyorum biraz duygusallaştık biraz bahar geldi onun
bi mevsim geçiş ağırlığı var e sıkıntımız var kolay değil bebiş taşımak ondan
oluyor geçicek inşallah canım üzme kendini böyle diyorum ama bende dün akşam
koydum basımı kocişimin göğsüne ağladım biçok bazen dayanamıycak gibi oluyo insan

bulantılar geçiyo ama göbek çok hızlı büyümeye başladığı için insan nasıl yatıcanı bilemıo
yanların ağrıyo belin ağrıyo çok yatsan dert ok otursan dert çok ayakta kalsan dert
yani hep pozisyon değiştirmen gerekıyo en azından ben öyle hissediyorum :)

benim bu tip rüyalarım geçen hafta doktora gidene kadar sürdü ama şimdi rahatım :)
sende doktora git gel rahatlıycaksın inşallah :) bu arada ben 3'lü testi yaptırmadım ya
kaynadı arada yarına randevu alsam bile iş yerinden izin alamam napsam ki yaptırmasam
nolcek 2'li gayet güzel çıkmıştı ama....

öğreneceksin canımç ,,sabret..az kaldı... yerimseniben

ayşe bi ben görmedim seni ve merak ediyorum.bi koysana resmini.

sen bılırsın canım ama ben yaptırcam yaa...ablamın bı arkadası ııkılı temız cıktı uclu de problem cıktı amnıyosentez yaptılar allahtan sorun cıkmadı..aman allahım bılır zatn de ıstersen yaptırda aklında kalmasın...sonradan pışman olma...gercı kımı dr da ıkılı yapılınca ucluyu ıstemıyomus ama sen bılırsın...

ya kızlarr canım çok sıkkın yaa söylemesi ayıp büyük abdesdimi yaparken hafif bi kan geldii yaa doktoramı gitsem böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorummm

ayyyy ipekkkk...okuyunca ilk içimden geçen allahın herzaman bi bildiği olduğu..ilk aylar zor oluyomuş bide üstüne o günlerde yanımda görmek istediğim en önemli kişi yani eşim olmazsa bunalımlardan bunalım beğeneyim artık.. çok ama çok kötü olur..belkide rabbim bu yüzden önüme engeller koyuyor..yok prolaktinmiş..yok pkoymuş...zaten allah biliyo ya..o kadar takıntılı değilim bu konuda..yani oturup ay bizim olmıycakmı niye olmuyo demiyorum..gerçekten içim rahat olacağından okadar eminimki...rabbimin hazinesinde çok...bizede verecek..buna tüm kalbimle inanıyoyorum gerçekten... boshayallersmile

ay gerçekten 3. aydan sonra ıyı olacakmıyızyaaaa normale dönecekmıyız ınanasım bıle gelmıyo halsızım geçsın işe geldıgım gunler ıyı olsam yeter bana çok zorlanıyorum offff yaaa

ben bıraz degıl canım görsen hep aglamktayım yaaa normaldede çok duygusalımdır sımdı ıyıce bagladım psıkopata napıcaz bılmıyorum senın halsızklerın geçtımı ayseya

günaydın :)

iyiyiz sen nasılsın güzel kızımız nasıl yeni ciciler aldınmı kızınabayanssulusmile

hamdolsun iyiyim canım :) bebişte iyi o da benle işe geldi bugün normalde gelmıyodu :roflol: :roflol: :roflol:

sorma biz ayakkabı çorap battaniye şeklinde devam ediyoruz yavas yavas basladık bakalım eksik çok :)
ama azizbebe de rugan kırmızı ayakkabılar gördüm çok
şirin ilk fırsatta alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…