Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım avatarımdaki resim varya..işte o kızın saç renginin tıpkısının aynısını düşünüyorum..çok önceden bulup kaydetmiştim..ama cesaret edemiyorum yaaa..nasıl sencee... bilmiyorumkismile

merhaba kızlar ben yeni üyeyim . sizlere bi sorum olacak gebelik testini muhtemel adet tarihinize göre mi yoksa en son adet tarihinize göre mi yapıyorsunuz

canım anlamadım..ikiside aynı zaten..yani bir önceki ADET TARİHİNİ BAZ ALARAK MUHTEMEL ADET TARİHİNDE YAPIYORSUN..

canım şunu demek istedim sat 13 mart muhtemel adet tarihimde 9 mart yani bugün ben testi bugünü baz alarak mı yapıcam

evet adetlerin kaç gün de bir oluyor sen biliyorsun işte 9 martta olması gerekiyorda olmadıysan yap

Canım avatarımdaki resim varya..işte o kızın saç renginin tıpkısının aynısını düşünüyorum..çok önceden bulup kaydetmiştim..ama cesaret edemiyorum yaaa..nasıl sencee... bilmiyorumkismile

canım bence resimdeki saç rengi süpeeerrr!!! varya benim eşim izin verse bende bu renge boyatırdım ama maalesef böyle açık renklere izin vermiyor(
valla canım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden gider boyatırım bu renge çünkü senin tenin çok uygun bu renk için... yerimseniben

Günaydın kızlar yerimseniben

karasucumun negatif çıkmış testi ama daha erkendi hepimiz biliyoduk o da üzülmemiş zaten
buna sevındım en azından :) Merak etme karasuu gelicek o sıpaaa her türlü :lepi: :lepi:

günaydın şenaycımmm hoşgeldinn... :1hug: nasılsın tatlım?

sabah test yaptım sonuç pozitif ama ikinci çizgi biraz silik çok net değil

bence kan testi yaptır daha bir emin olursun...yerinde olsam bugün hemen bir kan testi yaptırırdım..en azından kafandaki sorulara cevap bulursun yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…