Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Karasu'cum inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay :))) Çalışmalar tam gaz olduğuna göre vereceksin gibi :lepi:

ÇıĞDEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!
Seni çok merak ediyorum;'iyiyim' diye yaz en azından yaaaaaaaaaaaa ((

ne şanslıyım ya ben gelince kimse olmuyo :roflol: ama ders çalışıyorum napıyım mecbur bu saatlerde giriyorum :çok üzgünüm:

Kepeleklerim günaydıııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan ben sabah dayanamayıp test yaptım, ve sonuç NEGATıF malesef bilmiyorumkismile ama üzülmüyorum, çünkü bu kadar erken idrarda çıkması mümkün değildi zaten yerimseniben artık kan testini de pazartesi ya da salı yaparım boshayallersmile tabi ozamana kadar kırmızılar gelmezse kaydirigubbakcemile3
Bu arada , eğer bu ay olmazsa bidahaki ay doktorumdan ilacın dozunu arttırmasını isticem :lepi: bissürü yumurtam olsun, ikiz olsun, üçüz olsun, dördüz beşiz olsun olsun olsun olsun olsun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

canım günaydın . üzülme hemen . ama bence erken yapmıssın yani.keskem bekleseydin canımmm.
güzel haberlerini bekliyorum cnm. dualarım seninle sekerim...:1hug:

canım günaydın . üzülme hemen . ama bence erken yapmıssın yani.keskem bekleseydin canımmm.
güzel haberlerini bekliyorum cnm. dualarım seninle sekerim...:1hug:

Sağol canımcım olumunekankayizsmile üzülmüyorum zaten, iyiyim ben, hala umudum var, çünkü varsa bile idrarda bu kadar erken çıkması imkansızdı zaten yerimseniben öyle bi heyecanla yaptım işte sabah, dayanamadım :kedi:
Normal gününü bekleyip kanda bakıcaz artık bi de yerimseniben

Kızlar dersim bitti şimdi, öğlene kadar boşum, kuaförüme gidip acık güzelleşip geleyim bari bayanssulusmile

canım seni biz zorladık erkenden test yaptın ama var mutlaka idrar testi yanıltıyor

sanada günaydın canımmmm... opuyorumnanaktan sabah test yapmıssın ama negatif cıkmıs benim hala senden çok umudum var canım...zaten idrarda bu kadar erken cıkmayacagını hepimiz biliyorduk.pazartesi yada salı kan testini yaptırdıgın zaman içimden bir ses bize müjdeli haberlerle gelecegini sölüyor...artık bu hafta sonu hiç geçmez canım ya sürekli seni düşünür dururum ben şimdi kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese günaydınlarrr!!!!!!!

canım valla bende hiç üzülmedim..çünkü boşuna,,öylesine yapılan bi testti bu...kan testni bekliycez artık..olsun.. kaydirigubbakcemile5

naneşeker ve anggell günaydınlarrr... yerimseniben

saol canım sanada günaydın...nbr nasılsın?
saçlarını boyatmayı düşünüyormuşsun..bende düşünüyorum şöyle bi değişiklik yapmak istiyorum...daha karar veremedim canım...sen nasıl yapmayı düşünüyosun?

merhaba kızlar ben yeni üyeyim . sizlere bi sorum olacak gebelik testini muhtemel adet tarihinize göre mi yoksa en son adet tarihinize göre mi yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…