Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben çıkıyorumm.. öptümmm siziiiiiii.....muck muck muck muck muck...

selam kızlar nabersiniz

ipek ve çiçegimden haber var mı

Merhaba canım hoşgeldin çiçeğimi bilmioprm ama ipek dün gelmişti :)

önümüzdeki hafta sanırım çıkıomus izne :) iyiyimiş sen naıslsın bu arad ebnım çıkma vaktim geldi bye byee

Merhaba canım hoşgeldin çiçeğimi bilmioprm ama ipek dün gelmişti :)

önümüzdeki hafta sanırım çıkıomus izne :) iyiyimiş sen naıslsın bu arad ebnım çıkma vaktim geldi bye byee

canım görüşürüs yine iyi akşamlar
ipek çin sevindim bayagı görünmemişti ortada
bende iyiyim işte full time çalışıyorum

selammmmm :1hug:

selammmm cicimmmmmm

Kızlaaaaaaaaaaaaar kocişle biz yaramazlık yaptık daaaaa :kedi: o banyodayken bi kaçamak yapiyim, kepeleklerimden dualarını istiyim dedim yerimseniben öptüm sizi en kocamanından opuyorumnanaktan

Bu arada karar verdim, sabah idrar testi yapmaktan vazgeçtim, kanda baktıracam sağlık ocağında :lepi:

Bu arada karar verdim, sabah idrar testi yapmaktan vazgeçtim, kanda baktıracam sağlık ocağında :lepi:

kızım sen delisin çılgınsın yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5 süpersın yanı kocası duştayken gırmış yazıo hemen allah senı emı....

canım benım allahım ınşallah bu ay sana sağlıklı hayırlı bı bebek nasıp eder.:Saruboceq: inşallah bana da...:Saruboceq:

bu arada ben pek sık gıremıorum daha doğrusu akşamları gırıyorum kımsecıkler olmuyo. ama hepinizin haberlerını okuyorum yanı...salı gunu adet olmam gerekıo bakalım ınşallah olmam ama olursam da hayırlısı derımmmmmm ne yapalım :icecream:

bu arada kızlar nasılsınız

ya burda yazın bana da ben akşmalrı gırıp okuyorum ozledım sızınle muhabbet etmeyı ama işlerden gıremıorumkı ne zamandr. kaç zamandır da kayınvalıdemler bızdeydı yenı gıttıler o yuzden yanı.genelde de zaten akşamları okuyabılıorum bana da yazın benım ısmımı de yad edın :kedi: kendınıze dua ederken bana da dua edın lutfennnnnopuyorumnanaktan hepinizi sevıorum kendınıze ıyı bakın

kızlar meraba yarın adet günüm ve azönce testim negatifle sonuçlandı
çok üzgünüm Allahtanki ablam haftaya doğum yapacak tek tesellim
kızlar ben bebeğimi çok özledim:çok üzgünüm:

Kızlaaaaaaaaaaaaar kocişle biz yaramazlık yaptık daaaaa :kedi: o banyodayken bi kaçamak yapiyim, kepeleklerimden dualarını istiyim dedim yerimseniben öptüm sizi en kocamanından opuyorumnanaktan

canım inşallah hamile kalırsın ne güzel senin eşin erkenden geliyor benm eşim 9larda geldiği için biz çalışmalara geç başlıyoruz hatta haftanın 2 günü kayınvaldemlerde annemlerde orda burda derken çalışmaları çok aksatıyoruz ah bide eşimin şehir dışı işleri olmasaydı şimdi sana nasıl imrendim bnm eşim şuan hala işde ve gelmedine var beklemekten sıkıldım sizler bari hamile kalın dua ediyorum...ben dün test yaptım
negatif negatif negatif:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…