günaydın canımcımm opuyorumnanaktan
iyiyim sen nasılsınyerimseniben
lucky son durumun ne senin adet gününe nekadar var
of ya karnım büyümüyo mu benım ya bebekım buyumuyomu acaba çok canım sıkılıyo 1 hafta
sonra 5. ayımızda doluyo 6. ya giriyoruz ama karnım küçük mü sanki çok kafaya takıyorum
doktora gidince sorucam içime dert oluyo artık
annem normal 6-7 den sonra öyle çok kocaman olur hem çok büyük olmaması iyi hareketlerini
kısmıyo bak diyo ama canım sıkılıyo ya
ayşe tarifi alacam birazdan annemden dün hanfendiyi evde bulamadım gezmelerdeydi yine bugün yakalıycam inş.
bide dün okadar konuştuk patlıcandan kayınvalideme yaptırdım ama azcık yiyebildim yaaa :sinifsinif:
oy oy maşallahhh büyüyor kereta
YAA ayşecim düşündüğün şeye bak yaa ne yapacan kocaman bir karnı hem çatlaklarında olmaz ne güzel büyük karın demek büyük bebekmi demek sankiof ya karnım büyümüyo mu benım ya bebekım buyumuyomu acaba çok canım sıkılıyo 1 hafta
sonra 5. ayımızda doluyo 6. ya giriyoruz ama karnım küçük mü sanki çok kafaya takıyorum
doktora gidince sorucam içime dert oluyo artık
annem normal 6-7 den sonra öyle çok kocaman olur hem çok büyük olmaması iyi hareketlerini
kısmıyo bak diyo ama canım sıkılıyo ya
tamam canım :) desene senın annende benımkı gibi elekçi boshayallersmile
ben eve gidince bi çorba yedim bi elma o kadar konustuk ama pek bişey yiyemedım
sonra gece 02,30 du galiba saat yarım paket çikolata yedim yattım sempatiksalakcinni
bulantıların gecınce herseyın güzel kokusunu duyarak yemek yemenın ne kadar güzel
bişey oldugunu farkederek bahar kelebekı gibi olcaksın ben öyle olmustum kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederız teyzesııı opuyorumnanaktan aksamları karnım cok şiş oluyor,dıyorum daha ne şişi bu :) ama sabah ınmıs oluyor kalktıgımda... :)
sıkma canını canım ya bak benim bir arkadaşım var...o da 6.ayına geldiginde karnı çok küçüktü ama sonra bi büyüdüki görceksin...sakın takma böyle şeyleri canım gör bak 1-2aya kocaman olcak karnın opuyorumnanaktan
tamam canım :) desene senın annende benımkı gibi elekçi boshayallersmile
ben eve gidince bi çorba yedim bi elma o kadar konustuk ama pek bişey yiyemedım
sonra gece 02,30 du galiba saat yarım paket çikolata yedim yattım sempatiksalakcinni
bulantıların gecınce herseyın güzel kokusunu duyarak yemek yemenın ne kadar güzel
bişey oldugunu farkederek bahar kelebekı gibi olcaksın ben öyle olmustum kaydirigubbakcemile3
kızlar yormuyom kendimi de mecbur kaldım ya..sınıfıma ıkı öğrenci nakil geldi zaten çok kalabalıktık küçücük sınıfa sığmıyoduk..mecbur küme sistemi yağtım..anca sığdık ya..sıralar eski ...sınıf küçük çocuk bol..vallahi yazık bu çocuklara ya...
bu arada bu gelenler köye ahırcı geldi yani çoban bir sürü boş ev var adamlara harabe yıkık fareli evi vermişler...ah o çocukların halini görseydiniz bugün içim acıdı gariplere ...evin çatısı dökük,camlar kırık nasıl yaşıyolar bilmiyorum...içim acıdı vallahi...sınıfa gelince de zaten birleştirilmiş sınıf...şimdi hem kalabalık hem de karışık...
sen eşinle birliktesin dimi..o ne iş yapıyor canım???
canım birlikteyim de o ayrı okulda..aynı sınıf öğretmeniyiz ikimizde ...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?