Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
of ya karnım büyümüyo mu benım ya bebekım buyumuyomu acaba çok canım sıkılıyo 1 hafta
sonra 5. ayımızda doluyo 6. ya giriyoruz ama karnım küçük mü sanki çok kafaya takıyorum
doktora gidince sorucam içime dert oluyo artık
annem normal 6-7 den sonra öyle çok kocaman olur hem çok büyük olmaması iyi hareketlerini
kısmıyo bak diyo ama canım sıkılıyo ya

ayşe tarifi alacam birazdan annemden dün hanfendiyi evde bulamadım gezmelerdeydi yine bugün yakalıycam inş.
bide dün okadar konuştuk patlıcandan kayınvalideme yaptırdım ama azcık yiyebildim yaaa :sinifsinif:

sıkma canını canım ya bak benim bir arkadaşım var...o da 6.ayına geldiginde karnı çok küçüktü ama sonra bi büyüdüki görceksin...sakın takma böyle şeyleri canım gör bak 1-2aya kocaman olcak karnın opuyorumnanaktan

ayşe tarifi alacam birazdan annemden dün hanfendiyi evde bulamadım gezmelerdeydi yine bugün yakalıycam inş.
bide dün okadar konuştuk patlıcandan kayınvalideme yaptırdım ama azcık yiyebildim yaaa :sinifsinif:

tamam canım :) desene senın annende benımkı gibi elekçi boshayallersmile

ben eve gidince bi çorba yedim bi elma o kadar konustuk ama pek bişey yiyemedım

sonra gece 02,30 du galiba saat yarım paket çikolata yedim yattım sempatiksalakcinni

bulantıların gecınce herseyın güzel kokusunu duyarak yemek yemenın ne kadar güzel

bişey oldugunu farkederek bahar kelebekı gibi olcaksın ben öyle olmustum kaydirigubbakcemile3

kızlar yormuyom kendimi de mecbur kaldım ya..sınıfıma ıkı öğrenci nakil geldi zaten çok kalabalıktık küçücük sınıfa sığmıyoduk..mecbur küme sistemi yağtım..anca sığdık ya..sıralar eski ...sınıf küçük çocuk bol..vallahi yazık bu çocuklara ya...
bu arada bu gelenler köye ahırcı geldi yani çoban bir sürü boş ev var adamlara harabe yıkık fareli evi vermişler...ah o çocukların halini görseydiniz bugün içim acıdı gariplere ...evin çatısı dökük,camlar kırık nasıl yaşıyolar bilmiyorum...içim acıdı vallahi...sınıfa gelince de zaten birleştirilmiş sınıf...şimdi hem kalabalık hem de karışık...

YAA ayşecim düşündüğün şeye bak yaa ne yapacan kocaman bir karnı hem çatlaklarında olmaz ne güzel büyük karın demek büyük bebekmi demek sanki

konu tarif açılmışken ayşecim ya senin sitende bi kek varya çikolatalı yanına gül lokumu koyduğun...onda çikolata sosu aşşagıda yazıyor demişsin ama ben bulamadım(

canım senin karnınla bebeğin alakası yok o tamamen yapısalmış...dert etme seninki gayet iyi...yakında şişer karnın benim kide aksine büyük gibi geliyo bana ama ablamınkı benden daha buyuktu onun devasal bır sey olmustu...ama dedıgım gıbı yapısal bu arada ben yarın gıdıyom dr a....cok heycanlıyım ..dua et de gorsun dr. olur mu...

tesekkur ederız teyzesııı opuyorumnanaktan aksamları karnım cok şiş oluyor,dıyorum daha ne şişi bu :) ama sabah ınmıs oluyor kalktıgımda... :)

:)) muhtemelen gaz yapıyordur ondan şiş olabilir canım...

inşallah canım ya biliyorum aslında ama takılıo kafama
annemde takma kafana iç karnın geniş olabilr diyo muhtemelen doktorda
normal dicek ama çıkmıyo aklımdan :)

ayyy ne güzel ben mutfağa girmek istemiyorum sebebide sanki mutfak kokuyomuş gibi geliyo sabah pencereleri açıp gidiyorum ama nafile biliyorum hassaslığımdan o kokular yoksa mutfakta ne kokabilirki okdarda titizimdir temizlik konusunda ben diyom ya tazıyım tazıııı

sen eşinle birliktesin dimi..o ne iş yapıyor canım???

Günaydınlar kızlar kütür kütür sevgi getirdim size guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…