Günaydınlar kızlar kütür kütür sevgi getirdim size guclubacismile
günaydın berenim hoşgeldin... :1hug:
aldık kütür kütür sevgileriniiiii... zemuszemus
YAA ayşecim düşündüğün şeye bak yaa ne yapacan kocaman bir karnı hem çatlaklarında olmaz ne güzel büyük karın demek büyük bebekmi demek sanki
konu tarif açılmışken ayşecim ya senin sitende bi kek varya çikolatalı yanına gül lokumu koyduğun...onda çikolata sosu aşşagıda yazıyor demişsin ama ben bulamadım(
canım senin karnınla bebeğin alakası yok o tamamen yapısalmış...dert etme seninki gayet iyi...yakında şişer karnın benim kide aksine büyük gibi geliyo bana ama ablamınkı benden daha buyuktu onun devasal bır sey olmustu...ama dedıgım gıbı yapısal bu arada ben yarın gıdıyom dr a....cok heycanlıyım ..dua et de gorsun dr. olur mu...
günaydın berenim hoşgeldin... :1hug:
bakıym canım yazmayı unutmusumdur :)
CANIMCIM SEN NASILSIN GÖRÜŞEMEDİK BAYADIR
NE VAR NE YOK NE DURUMDASIN olumunekankayizsmile
NANECİM :)
ekleidm çikolata sosunu :) ya ama varya bu kek süpper lezzetli oluyo ve kesin tutuyo bu tarif
şiddetle tavsiyemdir :) ben çikolata sosunu eklemedım ona ragmen muthıstı sosla daha guzel olr
sanırım :) bööle sünger gibi bi kek oluyo düşük derecede uzuun uzuuun pişirmen lazım yalnız
ve 30 dk dolmadan kapagını asla açma
MİNİKİM HİÇ TELAŞLANMA.. KIZ BEBEKLER ANNE KARNINDA YAYIK DURURLAR ZATEN ERKEK BEBEKLERDE GÖBEK SANKİ FIRLICAKMIŞ GİBİ ÖNDE GİDER.
HİÇÇ KORKMA :1hug:
aaa nerde tarif..banada versenize linkiiiiiiii....
NANECİM :)
ekleidm çikolata sosunu :) ya ama varya bu kek süpper lezzetli oluyo ve kesin tutuyo bu tarif
şiddetle tavsiyemdir :) ben çikolata sosunu eklemedım ona ragmen muthıstı sosla daha guzel olr
sanırım :) bööle sünger gibi bi kek oluyo düşük derecede uzuun uzuuun pişirmen lazım yalnız
ve 30 dk dolmadan kapagını asla açma
:)) muhtemelen gaz yapıyordur ondan şiş olabilir canım...
çok saol canım ya :1hug: benim kociş çok seviyo böyle kekleri bu aralar nane limon aramız da o yüzden ona bu akşam yapıcamki bugün yumurtlama günüm kandırmam lazım:))
zaten görüntü süper güzel olacagındanda hiç şüphem yok...senin tariflere bayılıyorum ya:)
tavsiyelerine uyacagım canım yerimseniben
bende öle düşünmüştüm ıcm rahatladı bıraz... :))
İYİYİM Bİ TANEM NE OLSUN İŞTE SEN NELER YAPIYON BAKALIM PEK GÖRMÜYOM BEN SENİ ARTIK:çok üzgünüm:
eklemek istediğim 2 tane daha çok güzel kek tarifim var bi ara yapıp bloguma koysam
iyi olur birisi havuclu tarcınlı kek kardeşimn tarifi müthiş leziz oluyo :) diğeri limonlu kek
benim tarifim o da ımmmhh limoon :) falan oluyosun ama fırsat bulsam yapıcam
çünkü pişir resmını çek resmi düzenle yazıyı yaz baya vakit alıyo :)
of gercektende ilk haftalar öyle bi gaz oluyo ki :) çok şükür ki sonradan geciyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?