Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
YAA ayşecim düşündüğün şeye bak yaa ne yapacan kocaman bir karnı hem çatlaklarında olmaz ne güzel büyük karın demek büyük bebekmi demek sanki

bilmem büyük bebekdir diyodum diilmidir harbidende hiç çatlağım yok ama
ilk zamanlar çok sivri ve büyüktü şimdi yuvarlaklaştı ve yayıldı snakım ondan diom öle :)

konu tarif açılmışken ayşecim ya senin sitende bi kek varya çikolatalı yanına gül lokumu koyduğun...onda çikolata sosu aşşagıda yazıyor demişsin ama ben bulamadım(

bakıym canım yazmayı unutmusumdur :)

yapısal sanırım canım..ama demınde yazdıgım gibi ilk zamanlar sivri ve buyuktu sımdı
yassılaştı kucuck gibi gelıo onun ıcın sanırım öel düşünüorm :)

inşallah görür bebişinin cinsiyetini hadi bakalım hayırlısı olsn inşaallah :)
bu arada senın dediğin gibi 17+6 da gecılıomus 5. resme gectık bız :)

Günaydınlar kızlar kütür kütür sevgi getirdim size guclubacismile

Günaydınnnn :) opuyorumnanaktan

Günaydınnnn :) opuyorumnanaktan[/QUOTE]

MİNİKİM HİÇ TELAŞLANMA.. KIZ BEBEKLER ANNE KARNINDA YAYIK DURURLAR ZATEN ERKEK BEBEKLERDE GÖBEK SANKİ FIRLICAKMIŞ GİBİ ÖNDE GİDER.
HİÇÇ KORKMA :1hug:

NANECıM :)

ekleidm çikolata sosunu :) ya ama varya bu kek süpper lezzetli oluyo ve kesin tutuyo bu tarif
şiddetle tavsiyemdir :) ben çikolata sosunu eklemedım ona ragmen muthıstı sosla daha guzel olr
sanırım :) bööle sünger gibi bi kek oluyo düşük derecede uzuun uzuuun pişirmen lazım yalnız
ve 30 dk dolmadan kapagını asla açma

CANIMCIM SEN NASILSIN GÖRÜŞEMEDİK BAYADIR
NE VAR NE YOK NE DURUMDASIN olumunekankayizsmile

ewet ya bayadır görüşemiyoruz seninle...ben çok şükür iyiyim canım...beklemedeyiz hala...her ay yeni umutlarla bekliyoruz bakalım...bugün yumurtlama günüm sanırım... eger bu akşam kocişi kısdırırsam kenara bişeyler olucak gibi inş kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım benim?

aaa nerde tarif..banada versenize linkiiiiiiii....

MİNİKİM HİÇ TELAŞLANMA.. KIZ BEBEKLER ANNE KARNINDA YAYIK DURURLAR ZATEN ERKEK BEBEKLERDE GÖBEK SANKİ FIRLICAKMIŞ GİBİ ÖNDE GİDER.
HİÇÇ KORKMA :1hug:

dimi ya öyle diyolar hadi hayırlısı inşallah :) bugun vitamıne boğcam sıpayı :)

kahvaltımı yaptım güzelce 1 saat sonra maden suyumu içtim 1 saat sonrada

elmamı yicem :) dün akşam çok pis kramplar gidri bacaklarıma...daha fazla süt ve

maden suyu içmem lazım magnezyum ve kalsiyum depolarım boşalıyo yooğsam sempatiksalakcinni

kramplarda iğrenç bi ağrı o nee yaa öööö kafamçokkarıştı

çok saol canım ya :1hug: benim kociş çok seviyo böyle kekleri bu aralar nane limon aramız da o yüzden ona bu akşam yapıcamki bugün yumurtlama günüm kandırmam lazım:))
zaten görüntü süper güzel olacagındanda hiç şüphem yok...senin tariflere bayılıyorum ya:)
tavsiyelerine uyacagım canım yerimseniben

şimdiden afiyet olsun canım inşallah sende beğenirsin tarifi tariftede yazmıştım bir dahakıne
daha çok çikolata kullanıcam diye tavsiyem bol bol çikolata kullan :) birde çikolata sosu
eklersen sanırım daha nemli olur ve yemesi hoş olur şimdi düşündümde öyle
gibi geldi aklıma :) erkekin kalbine giden yol misali :) kandırırsın inşallah kocişini :)

eklemek istediğim 2 tane daha çok güzel kek tarifim var bi ara yapıp bloguma koysam
iyi olur birisi havuclu tarcınlı kek kardeşimn tarifi müthiş leziz oluyo :) diğeri limonlu kek
benim tarifim o da ımmmhh limoon :) falan oluyosun ama fırsat bulsam yapıcam
çünkü pişir resmını çek resmi düzenle yazıyı yaz baya vakit alıyo :)

İYİYİM Bİ TANEM NE OLSUN İŞTE SEN NELER YAPIYON BAKALIM PEK GÖRMÜYOM BEN SENİ ARTIK:çok üzgünüm:

evet canımcım fazla giremiyorum bu aralar..ben de ne yapim işte aynı beklemedeyim kendimi pilatese verdim yine kaydirigubbakcemile3 hazır tedavi sürecindeyken o arada 2-3kilo vereyim dedim:)) öle işte kaydirigubbakcemile2

evet ayşe yeni tarifler koyarsan çok sevinirim sütlü tatlılar felan kaydirigubbakcemile3 yaşpasta bisküvili pasta çeşitleri felan canımcım :))

of gercektende ilk haftalar öyle bi gaz oluyo ki :) çok şükür ki sonradan geciyo :)

evet nası şişlik oluyor,normaşlde gobegım yoktu ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı şişlik olusuyıor..bıde kuaföre gıtmıstım doktora gtıcem dıye temızlıge kızda demesın mı sımdıden gobegın cıkmıs:bbo: psıkolojımı bozuyodu valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…