Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet ayşe yeni tarifler koyarsan çok sevinirim sütlü tatlılar felan kaydirigubbakcemile3 yaşpasta bisküvili pasta çeşitleri felan canımcım :))

valla dünde aklımdan oh oh çilekte çıktı pasta falan yapsammı acaba fikri gecıyodu
aklımda çok güzel bi tarif var pasta dğeil ama kremalı güzel bişie benzıo denemek
istiyorum ama kalıbım yok haftasonu alabilirsem denerım çok da kolay bişey

he kelepçeli kalıbımı da çöpe attım paslanmıştı onun için yapamıom pasta bak şimdi
aklıma geldi bilmiyorumkismile

ne zamandırda hiçbişey ekleyemıyorum farkındayım ama napim biliyosun
hamilelik bi yandan ev işleri bi yandan zaten çalışıyorum yoruluyorum o da bi yandan
baya boşladım blogu :)
hımm sütlü tatlı olrk krem karamel ve birde muhallebi eklemısım
damla sakızlı muhalelbi pişrimiştim ama eklemmemısım demekkı tavuk göğsü
sütlaç falanda ekleyebülürüm tabii bunların hepsi için zaman lazım birde bi sürü misafir
kocişe yedirmem hepsini kusura bakmasın nihahaha kaydirigubbakcemile3

bide sancı yapıyo anam çıkmıyoda kıvran dur zaten ben normaldede gaz sıkıntısı
çekiyodum hep hamılelıkle katmerlenmişti. :)

evet göbüş çıkıyo gaz olunca bılıyorum görumcemde dıodu aa hemen büyümüş diye gaz
o gaz diyodum bende 12. haftaya kadar öyle dedim megersem 10. haftadan itibaren
bebekmıs o gaz diilmiş kaydirigubbakcemile3

İYİYİM GÜLÜM BENDE NOLSUN ÇALIŞIYORUM..
UMUTSUZLUĞA ASLA KAPILMA ZATEN.. BAŞARMANIN YARISI BELKİDE
BOL BOL ÇALIŞ BAK HERGÜN ÇALIŞMAK DAHA VERİMLİ OLUYOMUŞ
TİNKERCIMDAN BİLİYORUM kaydirigubbakcemile3
ALLAH DAHA FAZLA BEKLETMESİN KİMSEYİ BU YOLDA OYALAMASIN
AMİNNNN:1hug:

kramplar için magnezyum hapı veriyolar günde 1 suyun içine atıyosun sanırım. Sana vermedimi dr.un soda içmeye devam et 1tane

inşallah canım çok saol tekrar...
sen yap pastaları koy tariflerini bende senin izinden aynen devam kaydirigubbakcemile3

ay ewet şimdi çileklerde çıktı ya nasıl güzel pastalar yapılır şimdi mmmmhh süper:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet canım misafir gelirse yaparsın vaktin olursa da eklersin..zaten bir sürü tarif var ellerine sağlık ama daha da çeşit olsun diye söyledim:)) ben de sürekli değişik şeyler yapmaya bayılırım..aslında internette bir sürü site var ama çoğunda tarifler aradığım gibi değil yani anlatımı güzel değil ölçüler felan..senin site çok güzel bir de resimli falan olunca harika görünüyorcokacimcoook ama tabi sen de haklısın hamile olduğun için ona vakit ayırmak zor işallah uğraşabildiğin bi zamanda yeni tariflerini bekliyoruz canımcımm opuyorumnanaktan

evet canımcım fazla giremiyorum bu aralar..ben de ne yapim işte aynı beklemedeyim kendimi pilatese verdim yine kaydirigubbakcemile3 hazır tedavi sürecindeyken o arada 2-3kilo vereyim dedim:)) öle işte kaydirigubbakcemile2

hee bizi plateslemi aldatıyon kızklava:

kramplar için magnezyum hapı veriyolar günde 1 suyun içine atıyosun sanırım. Sana vermedimi dr.un soda içmeye devam et 1tane

yok aplacım elevit verdi bana bi de kan hapı verdi onları içiyorum
gittiğimde sorarım gene düzenli olrk içiyodum soda ama bu aralar bırakmıstım gene başld
bazen sarıkız soda alıyorum bazende danone akmina maden suyu :) sütü zaten çok
içiyorum çok sevıyorum cunku :)

inşallah canım :) ekledikçe haberdar ederım :)

evet haklısın canım mesela sütlü tatlılar demıssın halbuki kaçkere tavuk göğsü sütlaç
damla sakızlı muhallebı yaptım cereme brule yaptım ama eklememısım hiçbirini,
şaşırdım yani bende :) çeşit olsa tabii daha iyi olur canım :) tavsiyelerinizi dinliyorum efem geliştiriciğim inşallah :)
zaten bu ara çok misafirim gelicek ev için hayırlı olsuna gelemedi kimse rahatsızım diye
ağırlanmayı bekleyen misafirlerim var yani :)

kızlar ben kaçar... cokacimcoook

güle güle canım :)

canım çok yoğundu bugün hiç cevap veremedim kimseye ya...ayşecim hayırlı olsun 5.resmin ay benimki de gecse ona bır an evvel...nasıl da topıkler bu resımde buyuyolar ya..
bu arada ben dun ılk defa tekmüklendim..göz seyirmesi gibi göbüşümde 3 defa pıt pıt pıt yaptı kelebeğim..nasıl mutlu oldum...karnıma sarıldım hemen...dışardan gören olsa napıyo bu deli derler ..şimdi de hafiften vuruyo ya...çok güzelmiş bu his:CüvCüv:

hee bizi plateslemi aldatıyon kızklava:

efett kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah ah desene gitti güzelim tatlılar ekliyemeden :)) ama neyse misafirlerin gelcekmiş o arada hem onları ağırlamış olursun hem de tarifleri eklersin,bi taşla iki kuş yani:)) tavsiyelerimizi dinlediğin için de teşekkürler şekercim opuyorumnanaktan

Selam kızlar bu bizim alttaki topik harbiden çakma haaaaaaa puhahahhaha

bence de :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22............................9 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

oo senınde tekmüğün hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

bızımkı ılk zamanlar baya tekmelıyodu şimdi sankı duruldu biraz :) dün akşam yatıyodum
bende okkalı vurdu ama bu sefer yada ben pozisyondan dolyı daha sert hissetmıste
olabiliirim :) genede çok hafif hafif ben burdyım diyo bebısım :) daha kucuk yazık ona :)
16 haftalıkken 150 gr idi şimdi 200 grm fln olmustur sanırım :)
bi de ben günde 5-6 kere öle bişi hissedıosam yarısına yok canım bebek değildir
diyorum hala inanamıyorum ya bebegımın tekmelediğine sanki bana öyle geliyomus
gibi geliyo şöyel sert sert mideme tekme atmadıkça tam inanamıycam galiba kaydirigubbakcemile3 rüy gibi geliyo ya ayyy Allah ım sağlıkla kavusmamızı nasip etsın inşallah
evet ya ik haftalardaki resımlerde ne kadar cılızlar küçükler zamanla nası tombikleşiyolar dimi cidden hee :)

[
AYŞE...

EVET CANIM OLE VARLA YOK ARASI OLUYO AMA BEN VARIM BURDA DİYO...a.s
AYY çok güzel duygu benimde senin gibi göz seğirmesi şeklinde hissederdim daha sonraları öyle bir duruma geliyorki bu ayağıydı bu eli bu poposu diye anlaşılır şekilde oynamalar yapıyor karnında inan bana ayak topuğunu görebiliyorsun dışardan bira ara burdan birisinin avatarında onun gibi bir resim de vardı hatırlarsanbilmiyorumkismile

evet canım ay buyudugunu hayal edemıyom daha da guzeldır..hanı evcuna kelebek alırsın kanat cırpınca accık gıdıklanırsın ole bır sey....allahım herkese yasatsın bu duyguyu

inş o hissi bizde yaşarız bigün..bu arada senin erkek gibi geliyo bana hep...hadi haftaya karasu ve senin haberlerinle başlayalım... zemuszemus zemuszemus

NŞALLAH CANIM ÇOK İSTEKLİ SÖLÜYORUM BUNU ...YA BEN IKIYE BOLUNDUM KIMI ERKEK KIMI KIZ DIYO...AMA GOBEGI GOREN ERKEK DIYO GENELDE HISSLERIN KUVVETLIYSE INANCAM SANAbilmiyorumkismile BEN HAFTA SONU GIRERIM BIR ARA YINE YAZARIM CINSIYETI BELLI OLURSA...alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…