evet ayşe yeni tarifler koyarsan çok sevinirim sütlü tatlılar felan kaydirigubbakcemile3 yaşpasta bisküvili pasta çeşitleri felan canımcım :))
evet nası şişlik oluyor,normaşlde gobegım yoktu ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı şişlik olusuyıor..bıde kuaföre gıtmıstım doktora gtıcem dıye temızlıge kızda demesın mı sımdıden gobegın cıkmıs:bbo: psıkolojımı bozuyodu valla :)))
ewet ya bayadır görüşemiyoruz seninle...ben çok şükür iyiyim canım...beklemedeyiz hala...her ay yeni umutlarla bekliyoruz bakalım...bugün yumurtlama günüm sanırım... eger bu akşam kocişi kısdırırsam kenara bişeyler olucak gibi inş kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım benim?
dimi ya öyle diyolar hadi hayırlısı inşallah :) bugun vitamıne boğcam sıpayı :)
kahvaltımı yaptım güzelce 1 saat sonra maden suyumu içtim 1 saat sonrada
elmamı yicem :) dün akşam çok pis kramplar gidri bacaklarıma...daha fazla süt ve
maden suyu içmem lazım magnezyum ve kalsiyum depolarım boşalıyo yooğsam sempatiksalakcinni
kramplarda iğrenç bi ağrı o nee yaa öööö kafamçokkarıştı
şimdiden afiyet olsun canım inşallah sende beğenirsin tarifi tariftede yazmıştım bir dahakıne
daha çok çikolata kullanıcam diye tavsiyem bol bol çikolata kullan :) birde çikolata sosu
eklersen sanırım daha nemli olur ve yemesi hoş olur şimdi düşündümde öyle
gibi geldi aklıma :) erkekin kalbine giden yol misali :) kandırırsın inşallah kocişini :)
eklemek istediğim 2 tane daha çok güzel kek tarifim var bi ara yapıp bloguma koysam
iyi olur birisi havuclu tarcınlı kek kardeşimn tarifi müthiş leziz oluyo :) diğeri limonlu kek
benim tarifim o da ımmmhh limoon :) falan oluyosun ama fırsat bulsam yapıcam
çünkü pişir resmını çek resmi düzenle yazıyı yaz baya vakit alıyo :)
valla dünde aklımdan oh oh çilekte çıktı pasta falan yapsammı acaba fikri gecıyodu
aklımda çok güzel bi tarif var pasta dğeil ama kremalı güzel bişie benzıo denemek
istiyorum ama kalıbım yok haftasonu alabilirsem denerım çok da kolay bişey
he kelepçeli kalıbımı da çöpe attım paslanmıştı onun için yapamıom pasta bak şimdi
aklıma geldi bilmiyorumkismile
ne zamandırda hiçbişey ekleyemıyorum farkındayım ama napim biliyosun
hamilelik bi yandan ev işleri bi yandan zaten çalışıyorum yoruluyorum o da bi yandan
baya boşladım blogu :)
hımm sütlü tatlı olrk krem karamel ve birde muhallebi eklemısım
damla sakızlı muhalelbi pişrimiştim ama eklemmemısım demekkı tavuk göğsü
sütlaç falanda ekleyebülürüm tabii bunların hepsi için zaman lazım birde bi sürü misafir
kocişe yedirmem hepsini kusura bakmasın nihahaha kaydirigubbakcemile3
evet canımcım fazla giremiyorum bu aralar..ben de ne yapim işte aynı beklemedeyim kendimi pilatese verdim yine kaydirigubbakcemile3 hazır tedavi sürecindeyken o arada 2-3kilo vereyim dedim:)) öle işte kaydirigubbakcemile2
kramplar için magnezyum hapı veriyolar günde 1 suyun içine atıyosun sanırım. Sana vermedimi dr.un soda içmeye devam et 1tane
inşallah canım :) ekledikçe haberdar ederım :)inşallah canım çok saol tekrar...
sen yap pastaları koy tariflerini bende senin izinden aynen devam kaydirigubbakcemile3
ay ewet şimdi çileklerde çıktı ya nasıl güzel pastalar yapılır şimdi mmmmhh süper:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet canım misafir gelirse yaparsın vaktin olursa da eklersin..zaten bir sürü tarif var ellerine sağlık ama daha da çeşit olsun diye söyledim:)) ben de sürekli değişik şeyler yapmaya bayılırım..aslında internette bir sürü site var ama çoğunda tarifler aradığım gibi değil yani anlatımı güzel değil ölçüler felan..senin site çok güzel bir de resimli falan olunca harika görünüyorcokacimcoook ama tabi sen de haklısın hamile olduğun için ona vakit ayırmak zor işallah uğraşabildiğin bi zamanda yeni tariflerini bekliyoruz canımcımm opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçar... cokacimcoook
bide sancı yapıyo anam çıkmıyoda kıvran dur zaten ben normaldede gaz sıkıntısı
çekiyodum hep hamılelıkle katmerlenmişti. :)
evet göbüş çıkıyo gaz olunca bılıyorum görumcemde dıodu aa hemen büyümüş diye gaz
o gaz diyodum bende 12. haftaya kadar öyle dedim megersem 10. haftadan itibaren
bebekmıs o gaz diilmiş kaydirigubbakcemile3
hee bizi plateslemi aldatıyon kızklava:
evet haklısın canım mesela sütlü tatlılar demıssın halbuki kaçkere tavuk göğsü sütlaç
damla sakızlı muhallebı yaptım cereme brule yaptım ama eklememısım hiçbirini,
şaşırdım yani bende :) çeşit olsa tabii daha iyi olur canım :) tavsiyelerinizi dinliyorum efem geliştiriciğim inşallah :)
zaten bu ara çok misafirim gelicek ev için hayırlı olsuna gelemedi kimse rahatsızım diye
ağırlanmayı bekleyen misafirlerim var yani :)
Selam kızlar bu bizim alttaki topik harbiden çakma haaaaaaa puhahahhaha
Selam kızlar bu bizim alttaki topik harbiden çakma haaaaaaa puhahahhaha
canım çok yoğundu bugün hiç cevap veremedim kimseye ya...ayşecim hayırlı olsun 5.resmin ay benimki de gecse ona bır an evvel...nasıl da topıkler bu resımde buyuyolar ya..
bu arada ben dun ılk defa tekmüklendim..göz seyirmesi gibi göbüşümde 3 defa pıt pıt pıt yaptı kelebeğim..nasıl mutlu oldum...karnıma sarıldım hemen...dışardan gören olsa napıyo bu deli derler ..şimdi de hafiften vuruyo ya...çok güzelmiş bu his:CüvCüv:
AYY çok güzel duygu benimde senin gibi göz seğirmesi şeklinde hissederdim daha sonraları öyle bir duruma geliyorki bu ayağıydı bu eli bu poposu diye anlaşılır şekilde oynamalar yapıyor karnında inan bana ayak topuğunu görebiliyorsun dışardan bira ara burdan birisinin avatarında onun gibi bir resim de vardı hatırlarsanbilmiyorumkismileAYŞE...
EVET CANIM OLE VARLA YOK ARASI OLUYO AMA BEN VARIM BURDA DİYO...a.s
AYŞE...
EVET CANIM OLE VARLA YOK ARASI OLUYO AMA BEN VARIM BURDA DİYO...a.s
[
ayy çok güzel duygu benimde senin gibi göz seğirmesi şeklinde hissederdim daha sonraları öyle bir duruma geliyorki bu ayağıydı bu eli bu poposu diye anlaşılır şekilde oynamalar yapıyor karnında inan bana ayak topuğunu görebiliyorsun dışardan bira ara burdan birisinin avatarında onun gibi bir resim de vardı hatırlarsanbilmiyorumkismile
inş o hissi bizde yaşarız bigün..bu arada senin erkek gibi geliyo bana hep...hadi haftaya karasu ve senin haberlerinle başlayalım... zemuszemus zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?