ooo karasu bu ay çok çalıştı..yumurta takibi yapıldı..ben hiç çalışmadım örtmenim..ama önümüzdeki ay çok çalışıcam..inş bi sorun çıkmazsa... yerimseniben
cadı kaynana olcam bende... :roflol::roflol:
canım inşallah yaaa..rabbim gönlündekini versin en kısa zamanda..bu ay bende cok hızlıyım işi bıraktım gece gündüz çalışıcam..:roflol::roflol:
hafta sonu görümcem geldi kaynanma..küçük oğlu var..çocuk bana geldi..k.validem hemen aman bize gelmedi sana geldi..aman çok beklemeyin... bende dedim önce bi bi araya gelelim... bilmiyorumkismile
ay ayıpmı olduki..yani şey demekmi istedim..çocuk için şapmak lazım..bizde önce bi araya gelelimki..ondan sonra şaaapalım... bilmiyorumkismile
terbiyesiz gelinnn... kaydirigubbakcemile3
Allah çalışana verir :) benim gibi tembellik eteyin sizler :)))
Verdim gitti kıs yerimseniben hem bak ben sana ne dicektim, şimdi hatırladım, rüyamda seni gördüm, kocişlerimizi tanıştırıyoruz biyerde karşılaşmışız, ikimiz de hamileyiz, bi de kocişlerimizin ismi aynıymış meğer, gerçekten öyle midir acep kıs bilmiyorumkismile
Eğer onu tutturduysam rüyamda bi gerçeklik payı var demektir yerimseniben ozaman hamile olduğumu da tutturdum demektir ha ne dersin kaydirigubbakcemile3
Hey Allah'ım ne günlere kaldık yaaahuuuuuuuu :kedi:
slm kızlar.dün akşam doktorumla konuştum tel de.eşimin sperm sonuçlarının ii olduğunu söyledim.bana serophene verdi.adetimin bugün 4.günü ve sabah başladım ilaca. Sabah akşam iç dedi.12. Gün gel ultrasona dedi. Napcak şimdi ben gidince? Iğne falan mı vercek acaba ? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi ;?
slm kızlar.dün akşam doktorumla konuştum tel de.eşimin sperm sonuçlarının ii olduğunu söyledim.bana serophene verdi.adetimin bugün 4.günü ve sabah başladım ilaca. Sabah akşam iç dedi.12. Gün gel ultrasona dedi. Napcak şimdi ben gidince? Iğne falan mı vercek acaba ? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi ;?
Canımsınn!Hoşbulduk sen de hoşgeldin. :) nasılsın anlat;havadisler sizde bu ara :lepi: Cinsiyet haberlerimiz var maşallah hemen her gün.Vayyyy beee!Ne günlerden geldik bura:lepi:lara.
Allah sağlıklısını versin hep derim .Ama kız çocuk bri başka yaaa...Ne kadar şanslısın ay_she...Kız istiyom ben de bana ne bana neee!!!! :gitme:
hafta sonu görümcem geldi kaynanma..küçük oğlu var..çocuk bana geldi..k.validem hemen aman bize gelmedi sana geldi..aman çok beklemeyin... bende dedim önce bi bi araya gelelim... bilmiyorumkismile
ay ayıpmı olduki..yani şey demekmi istedim..çocuk için şapmak lazım..bizde önce bi araya gelelimki..ondan sonra şaaapalım... bilmiyorumkismile
terbiyesiz gelinnn... kaydirigubbakcemile3
Yemekten donen yok muuuuuuuuuuuuuuu....
hayırlı olsun sağlıklı olsunda :) sizede nasib olru inşallah
ay ilahi elif :) bak bu ne kı guzel söylemıssın gene :)
bizim bi akraba doğum naısldı zor muydu diye soran kayınvalidesine herkesın misafirlerin
yanında çok pardon diyoru :d girmesi tatlıda çıkması acı demişti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa terbiyesiz gelin bu iştee kaydirigubbakcemile3
henüz yemeğe gitmeyen var :lepi:
klava:
klava: klava:AY BEKLEMEKTEN SIKILDIM AYOL....BEN GERCI BILGISAYARIN KARSINDA YEDIGIMDEN ERKEN BITIYO ISIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?