Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
daha ortada yok ama benim de KIZIM olacak;şimdi siz istemiyorsunuz sayın anne adayları,o zaman da ben vermeyeceğim :))))

ooo karasu bu ay çok çalıştı..yumurta takibi yapıldı..ben hiç çalışmadım örtmenim..ama önümüzdeki ay çok çalışıcam..inş bi sorun çıkmazsa... yerimseniben

yok canım ben soleyım o da kaynana oluyo ben gıbı.....

:Saruboceq:
ooo karasu bu ay çok çalıştı..yumurta takibi yapıldı..ben hiç çalışmadım örtmenim..ama önümüzdeki ay çok çalışıcam..inş bi sorun çıkmazsa... yerimseniben

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayatım başta ben talıbım kızına ...eminim sen gıbı guzl olur....hem dunurcu memleketlerımız de yakın ay samsun 3 saatlık yol burdan...

Verdim gitti kıs yerimseniben hem bak ben sana ne dicektim, şimdi hatırladım, rüyamda seni gördüm, kocişlerimizi tanıştırıyoruz biyerde karşılaşmışız, ikimiz de hamileyiz, bi de kocişlerimizin ismi aynıymış meğer, gerçekten öyle midir acep kıs bilmiyorumkismile
Eğer onu tutturduysam rüyamda bi gerçeklik payı var demektir yerimseniben ozaman hamile olduğumu da tutturdum demektir ha ne dersin kaydirigubbakcemile3
Hey Allah'ım ne günlere kaldık yaaahuuuuuuuu :kedi:

Bizim taraf da hep kız dolu;aynen dediğin gibi :) Uuzun zaman sonra ablamın bebeişi erkek olunca bi garip elmişti bize de :) ama şimdi çok seviyoruz tabiki de. :lepi:

daha ortada yok ama benim de KIZIM olacak;şimdi siz istemiyorsunuz sayın anne adayları,o zaman da ben vermeyeceğim :))))

canım inşallah yaaa..rabbim gönlündekini versin en kısa zamanda..bu ay bende cok hızlıyım işi bıraktım gece gündüz çalışıcam..:roflol::roflol:

çok kötü dimi kocişin olmaması... :gitme:

Bilemem!Bizim evliliğimiz hep ayrılıklarla geçti.44 aylık evliliğimizin 21-22ayı ayrıydık zaten.
O yüzden bana o kadar da zor gelmiyor;süekli yanımda olan bir eş de istemem esasında.O kadar alıştım ki bu şekliyle evliliğime.Onun da benim de özel birer ayrı hayatımız oluyor tıpkı bekrlıkta olduğu gibi ve bu birbrimize saygı ve sevgimizin azalmamasına,özlemimizin de artmasına sebep oluyor diye düşünüyorum.Tabi bu bakış açısı kişiden kişiye değişir.
Gerçi biraz daha az ayrı klasak daha iyi olur;bizimkilerde pek uzun oluyor ama neyse;ona da alıştım :))))

ben çıkıyorum 1 saat sonra gelırım anca doktorum gelıyo bu arada görüşürüz

hafta sonu görümcem geldi kaynanma..küçük oğlu var..çocuk bana geldi..k.validem hemen aman bize gelmedi sana geldi..aman çok beklemeyin... bende dedim önce bi bi araya gelelim... bilmiyorumkismile
ay ayıpmı olduki..yani şey demekmi istedim..çocuk için şapmak lazım..bizde önce bi araya gelelimki..ondan sonra şaaapalım... bilmiyorumkismile
terbiyesiz gelinnn... kaydirigubbakcemile3

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART (Güzel haberlerini bekliyoruz ) :)
Ekarhan.......................6 NıSAN )Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NıSAN (Güzel haberlerini bekliyoruz ) :)
gokcegokce................13 NıSAN (Güzel haberlerini bekliyoruz ) :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci....................14 NıSAN
idilcan.........................16 NıSAN
anggelll.......................16 NıSAN
superisiyim..................16 NıSAN
clemantine..................17 NıSAN
SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

smartcım canım ben çıkmak zorundayım 1 saat sonra anca gırerım burda olursan konusuruz yıne çok öptüm senı tatlım

ben çıkıyorum 1 saat sonra gelırım anca doktorum gelıyo bu arada görüşürüz

BEn muhtemelen olmam o bahsettiğin satte Mamlum okul ortamı. :S
MSne olur da girersem bulurum bens eni geceleri uyumuyor olursan tabi.

E ben de kaçiyim barim boshayallersmile acıktım zaten, öğleden sonra görüşürük artıkın opuyorumnanaktan

Beynimi o kadar güzel formatladım ki(bak resetleme bile değil direk format),yeniden o stresle doldurmak istemiyorum yaaa.... :gitme: Offf!Bilmiyorum ki;acaba tuttu mu tutmadı mı onu yeme,şunu içme,şunu yapma ,bunu yap...O kadar zordu ki beim için.Hayırlısı artık;bakacağız bir gelsind e.Onun da düşüncesi tabi önemli burda benimki kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…