Evet yaaa,bekliyorum senden müjdeli haberi;baksana bu ay kimse çalışmamış.Ben de olmayınca gazlamamışsınız birbirinizi :) Eskiden ne çalışmalar dönüyordu burda :) Gerçi ELSON bomba gibi girecek oalya anladığım kadarıyla :)))
Bakalım Karasu da sen de çalışkansınız :)) Kim erken konuşacakSenin eşinin gelmesini beklemz belki KARASU patlatır bombayo
PEMBEEEEEEEEEE yazdın ama ben kaçırdım herhalde.Kızın mı oalcakmış senin de ???? :)))
Evet yaaa,bekliyorum senden müjdeli haberi;baksana bu ay kimse çalışmamış.Ben de olmayınca gazlamamışsınız birbirinizi :) Eskiden ne çalışmalar dönüyordu burda :) Gerçi ELSON bomba gibi girecek oalya anladığım kadarıyla :)))
Bakalım Karasu da sen de çalışkansınız :)) Kim erken konuşacakSenin eşinin gelmesini beklemz belki KARASU patlatır bombayo
PEMBEEEEEEEEEE yazdın ama ben kaçırdım herhalde.Kızın mı oalcakmış senin de ???? :)))
ooo karasu bu ay çok çalıştı..yumurta takibi yapıldı..ben hiç çalışmadım örtmenim..ama önümüzdeki ay çok çalışıcam..inş bi sorun çıkmazsa... yerimseniben
ay maşallah ...ole oluyolar ben en son gırdıgım de kafayı kasıyodu sonrada parmagını emmeye basladı...sımdıde ıcımde kıpır kıpır bebek muhabbetı yapıyoz ya anlıyo kerata...:1hug:
hayatım başta ben talıbım kızına ...eminim sen gıbı guzl olur....hem dunurcu memleketlerımız de yakın ay samsun 3 saatlık yol burdan...
yok canım ben soleyım o da kaynana oluyo ben gıbı.....
allah gonlune gore versın canım ama kız erkek farketmez be...kucagına aldınmı anlamazsın bıle..bızdede erkek yoktur hıc..esımın sulalesı de erkek dolu..bana da ılk etapta garıp geldı erkek ama ...sağlıklı olsunlarda ....
:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
daha ortada yok ama benim de KIZIM olacak;şimdi siz istemiyorsunuz sayın anne adayları,o zaman da ben vermeyeceğim :))))
çok kötü dimi kocişin olmaması... :gitme:
ben çıkıyorum 1 saat sonra gelırım anca doktorum gelıyo bu arada görüşürüz
canım benım içime kız doguyo aslında ama kısmet saglıklı olsunda gerçekten hiç önemı yok tatlım ama ögrenmek için sabırsızlanıyorum tabıkı:)
Gez bakalım canım esınde yok ohhhhh rahat rahat eve gırdıgın yok msnde gırmıyosun zaten bayadır esın gelınce çalış tutmaz falan deme hiç bellı olmaz sen çalışda gerısı Allah a kalmıstır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?