Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Maşallah canımcım Her şeyin yolunda gittiğini söylediğinizde çok seviniyorum ben yaaa... :)
Benden ne haber olsun işte aynen bildiğin gibi.Ekstaradan hiç bişey yok. sırnaşık şey

olumunekankayizsmile

Hoşbulduk şekercim.Anlat bakalım.Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?Damatlar belli de ortada gelin yok şimdilik sırnaşık şey Ayshe'ninki kız mıydı acaba yaaa...Bak unuttum şimdi,pat diye.

evet smartcım kız benımkı tickerım pembiş görmedın mı teyzesiii :)

vermicas kızlarımızı tursularını kurcasss hihoyyyt

Hoşbulduk şekercim.Anlat bakalım.Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?Damatlar belli de ortada gelin yok şimdilik sırnaşık şey Ayshe'ninki kız mıydı acaba yaaa...Bak unuttum şimdi,pat diye.

daha zaman var canım cınsıyete ögrenmeye yarın ıtıbarı ıle 12. haftama gırıcem kısmetse daha sonra zamanlarda anca ögrenırım herhalde benımkı kız gıbıme gelıyo ama bellı de olmaz bakalım saglıklı olsunda aysenınkı kızdı canım sen neler yapıyosun

Benim kociş de tok;gelişi erkene alınmış;sonra yine gidecekmiş yumurtlama döenmine sanki burdaymış gibi ama bir iki güünle kaçabilir günümüz.O yüzden çalışıp çalışmaöaya karar veremedim.Hem yaz da yaklaştı,güel güzel güneşlenmek de pek cazip geldi özüme.

karar veremedim çalışıp çalışmamaya;sanki tutacak yaaa sırnaşık şey Ne komiğim haaa....Ama stresi bile yetiyormuş yaaa;eşim yokken düşünüyorum da şu an ne kadar rahat kafam.Regl günümü bile bilmiyorum doğru dürüst bırak ovulasyon dönemini. sırnaşık şey

Gelini ben yaptım şekerim, bekleyin, verecem bugünlerde müjdesini, eli kulağında valla :hulya: :lepi:

Kapışacaksınız hepiniz minik kuşum için, bana ver bana ver diye alsanaalsanasmile, afet olacak afet bayanssulusmile tıpkı annesi kaydirigubbakcemile3

l canım hoşgeldiiiiin
Canımsınn!Hoşbulduk sen de hoşgeldin. :) nasılsın anlat;havadisler sizde bu ara :lepi: Cinsiyet haberlerimiz var maşallah hemen her gün.Vayyyy beee!Ne günlerden geldik bura:lepi:lara.
olumunekankayizsmile

evet smartcım kız benımkı tickerım pembiş görmedın mı teyzesiii :)

vermicas kızlarımızı tursularını kurcasss hihoyyyt

Allah sağlıklısını versin hep derim .Ama kız çocuk bri başka yaaa...Ne kadar şanslısın ay_she...Kız istiyom ben de bana ne bana neee!!!! :gitme:

Kapışacaksınız hepiniz minik kuşum için, bana ver bana ver diye alsanaalsanasmile, afet olacak afet bayanssulusmile tıpkı annesi kaydirigubbakcemile3

hayatım başta ben talıbım kızına ...eminim sen gıbı guzl olur....hem dunurcu memleketlerımız de yakın ay samsun 3 saatlık yol burdan...

İnşallah kızdır :lepi: diyeceğim ama erkek istiyorsnaız.kızarsın diye korkuyorum. :))
Gerçi ilk çocuğun kızı erkeği pek ayırt edilmez derler.Tabbi ben bilemem o psikolojiyi.

Ben bol bol geziytorum Zehsel'cim.Eve giridğim yok gibi bişey.Eşimin gelişi erkene alındı.Sonra yine gidecekmiş.O arada bir çalışır mıyım bilemyorum. Tutmuyor da zaten;ne gerek var strese girmeye diyorum bazen.Olursa olur olamzsa Allah önce daha çok isteyenelre sonra da bana versin.Diyecek bişey yok bundan başka... :teselli:

allah gonlune gore versın canım ama kız erkek farketmez be...kucagına aldınmı anlamazsın bıle..bızdede erkek yoktur hıc..esımın sulalesı de erkek dolu..bana da ılk etapta garıp geldı erkek ama ...sağlıklı olsunlarda ....

çok kötü dimi kocişin olmaması... :gitme:

canım benım içime kız doguyo aslında ama kısmet saglıklı olsunda gerçekten hiç önemı yok tatlım ama ögrenmek için sabırsızlanıyorum tabıkı:)
Gez bakalım canım esınde yok ohhhhh rahat rahat eve gırdıgın yok msnde gırmıyosun zaten bayadır esın gelınce çalış tutmaz falan deme hiç bellı olmaz sen çalışda gerısı Allah a kalmıstır zaten

Gelini ben yaptım şekerim, bekleyin, verecem bugünlerde müjdesini, eli kulağında valla :hulya: :lepi:

Evet yaaa,bekliyorum senden müjdeli haberi;baksana bu ay kimse çalışmamış.Ben de olmayınca gazlamamışsınız birbirinizi :) Eskiden ne çalışmalar dönüyordu burda :) Gerçi ELSON bomba gibi girecek oalya anladığım kadarıyla :)))
sen konuşma..senin konuşmaya hakkın yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Bakalım Karasu da sen de çalışkansınız :)) Kim erken konuşacak Senin eşinin gelmesini beklemz belki KARASU patlatır bombayo

PEMBEEEEEEEEEE
yazdın ama ben kaçırdım herhalde.Kızın mı oalcakmış senin de ???? :)))

o kadar hareketli ki, yarım saat babamıza foto götürelim diye uğraştık. ama yakalayamadık bi türlü sıpayı...

ay maşallah ...ole oluyolar ben en son gırdıgım de kafayı kasıyodu sonrada parmagını emmeye basladı...sımdıde ıcımde kıpır kıpır bebek muhabbetı yapıyoz ya anlıyo kerata...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…