Maşallah canımcımHer şeyin yolunda gittiğini söylediğinizde çok seviniyorum ben yaaa... :)
Benden ne haber olsun işte aynen bildiğin gibi.Ekstaradan hiç bişey yok. sırnaşık şey
Hoşbulduk şekercim.Anlat bakalım.Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?Damatlar belli de ortada gelin yok şimdilik sırnaşık şey Ayshe'ninki kız mıydı acaba yaaa...Bak unuttum şimdi,pat diye.
Hoşbulduk şekercim.Anlat bakalım.Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?Damatlar belli de ortada gelin yok şimdilik sırnaşık şey Ayshe'ninki kız mıydı acaba yaaa...Bak unuttum şimdi,pat diye.
canım benim durum malum..kociş yok..
ama önümüzdeki ay dr. kontrolünde ilaçla falan deli gibi çalışıcam... :lepi:
hatta ikiz üçüz olcak haberin yok... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kocişe diycem..koş koş çatlamak üzere...atla arabaya çabuuukk.. kaydirigubbakcemile3
smarttttttttttttttt.........
sen konuşma..senin konuşmaya hakkın yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:Gelini ben yaptım şekerim, bekleyin, verecem bugünlerde müjdesini, eli kulağında valla :hulya: :lepi:
Canımsınn!Hoşbulduk sen de hoşgeldin. :) nasılsın anlat;havadisler sizde bu ara :lepi: Cinsiyet haberlerimiz var maşallah hemen her gün.Vayyyy beee!Ne günlerden geldik bura:lepi:lara.l canım hoşgeldiiiiin
olumunekankayizsmile
evet smartcım kız benımkı tickerım pembiş görmedın mı teyzesiii :)
vermicas kızlarımızı tursularını kurcasss hihoyyyt
canım resmındekı oğlana bayıldım
sen konuşma..senin konuşmaya hakkın yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Kapışacaksınız hepiniz minik kuşum için, bana ver bana ver diye alsanaalsanasmile, afet olacak afet bayanssulusmile tıpkı annesi kaydirigubbakcemile3
Kapışacaksınız hepiniz minik kuşum için, bana ver bana ver diye alsanaalsanasmile, afet olacak afet bayanssulusmile tıpkı annesi kaydirigubbakcemile3
Tamam yaaa kızmaaaaaaaaaa :tomato: ama yakında müjdeyi verince affedersiniz, dayanamazsınız yeğeninize dimi aklinialirimsmile
daha zaman var canım cınsıyete ögrenmeye yarın ıtıbarı ıle 12. haftama gırıcem kısmetse daha sonra zamanlarda anca ögrenırım herhalde benımkı kız gıbıme gelıyo ama bellı de olmaz bakalım saglıklı olsunda aysenınkı kızdı canım sen neler yapıyosun
Canımsınn!Hoşbulduk sen de hoşgeldin. :) nasılsın anlat;havadisler sizde bu ara :lepi: Cinsiyet haberlerimiz var maşallah hemen her gün.Vayyyy beee!Ne günlerden geldik bura:lepi:lara.
Allah sağlıklısını versin hep derim .Ama kız çocuk bri başka yaaa...Ne kadar şanslısın ay_she...Kız istiyom ben de bana ne bana neee!!!! :gitme:
ay pembe dana erkekmıs senınde ....etıketını mavı yapsana kız....maşallah erken belli etmiş seninki
Benim kociş de tok;gelişi erkene alınmış;sonra yine gidecekmiş yumurtlama döenmine sanki burdaymış gibi ama bir iki güünle kaçabilir günümüz.O yüzden çalışıp çalışmaöaya karar veremedim.Hem yaz da yaklaştı,güel güzel güneşlenmek de pek cazip geldi özüme.
karar veremedim çalışıp çalışmamaya;sanki tutacak yaaa sırnaşık şey Ne komiğim haaa....Ama stresi bile yetiyormuş yaaa;eşim yokken düşünüyorum da şu an ne kadar rahat kafam.Regl günümü bile bilmiyorum doğru dürüst bırak ovulasyon dönemini. sırnaşık şey
İnşallah kızdır :lepi: diyeceğim ama erkek istiyorsnaız.kızarsın diye korkuyorum. :))
Gerçi ilk çocuğun kızı erkeği pek ayırt edilmez derler.Tabbi ben bilemem o psikolojiyi.
Ben bol bol geziytorum Zehsel'cim.Eve giridğim yok gibi bişey.Eşimin gelişi erkene alındı.Sonra yine gidecekmiş.O arada bir çalışır mıyım bilemyorum.Tutmuyor da zaten;ne gerek var strese girmeye diyorum bazen.Olursa olur olamzsa Allah önce daha çok isteyenelre sonra da bana versin.Diyecek bişey yok bundan başka... :teselli:
Gelini ben yaptım şekerim, bekleyin, verecem bugünlerde müjdesini, eli kulağında valla :hulya: :lepi:
sen konuşma..senin konuşmaya hakkın yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
o kadar hareketli ki, yarım saat babamıza foto götürelim diye uğraştık. ama yakalayamadık bi türlü sıpayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?