Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben bin pişman oldumda birdaha asla sarı düşünmem

yok benimki tamamen sarı değil..gösterdim ya..tamamen zaten yaptırmam..kocişte istemez zaten..bende istemem.ya fotodaki gibi işte..çok dikkat çekmez hem.. .

Son düzenleme:
TIRSTIM EVETdelikafadulden

AMA ANNE DEDESıNE BENZEYEBıLıR....MAŞALLAH DALYAN GıBıDıR BABACIĞIM

YA RÖFLE YAPTIRMA MAHVEDİYOLAR SEN ZATEN KUMRALSIN HERHALDE...GÖLGE YAPTIR BENCE DAHA DOĞAL OLUR..BENDE BIR KERE RÖFLE YAPTIRDIM BATIRMISLARDI...RUSLARA BENZEMISTIM...TABI Çlülülülülülü ÇAKMALARI

YA RÖFLE YAPTIRMA MAHVEDİYOLAR SEN ZATEN KUMRALSIN HERHALDE...GÖLGE YAPTIR BENCE DAHA DOĞAL OLUR..BENDE BIR KERE RÖFLE YAPTIRDIM BATIRMISLARDI...RUSLARA BENZEMISTIM...TABI Çlülülülülülü ÇAKMALARI

yaaa..öylemi dersin..uçlarınayaa...abartı olmayacak..fotodaki abartımı.. bilmiyorumkismile

ay neyse saç muhabeetiyle canı sıkılmasın bide kimsenin..üzülürümmm..kapatalım konuyu..

yaaa..öylemi dersin..uçlarınayaa...abartı olmayacak..fotodaki abartımı.. bilmiyorumkismile

YA TABİ SAĞLIKLI OLSUNDA BENIMKI SIMARIKLIKTAN ....MAKSAT MUHABBET OLSUN...BU ARADA RESIMDEKI ROFLE MI KI BEN ROFLE DIYINCE PLATINSARISI AKLIMA GELIYO..RESIMDEKI GOLGE GIBI ...AMAN BEN PEK ANLAMAM KI BU ISLERDEN ...YA DA ROFLE YAPTIRIP CILA ATTIR MUTLAKA O DENGELIYO RENGI ..BANA CILA ATMAMISTI SACIN KUMRAL DEMISTI..AMA BENDE AHU TUBAYA BENZEMISTIM 80 LI YILLARDAKI GIBI:roflol:

[

iyiyiz canım sen nasılsın bir gelişme varmı çalışmalardan sonuç alacakmıyız

hoşbuldum tikkerrrrrr yafff mercan bilmiyorum yaaaa :kedi: bugün çok acayipim çooook aslında ben kendi kendime dedim hiiiiiçççbir belirtiyi hamileliğe yormıcam bu ay hemde hiççç. ama bugün sabah mide bulantısıyla kalkmama rağmen 3 tane boyoz yedim ( ben hiç boyoz yemem) sonra saat 11de çıktım dışarı yemek kokusundan acıktım bide oturdum kordonda bir kahvaltı yaptımki sorma gitsin bilmiyorumkismile gögüslerim şiş ama onu takmıyorum çünkü regli belirtiside olabiliyo o. bide kalça kemiğim varya orda mavi kocaman bi damar çıktı ohaoldumsmile

neeeee....aman allahımmmmmm... :roflol: :roflol:
evet benimde aklıma röfle deyince böyle ben burdayım diyen
civciv sarısı geliyo..yok hayatta öyle yapmam.. lmaz:

yhaaa elifff sen hayla boyatmadınmı şu saçlarınııı. kızım zaten şu fotodaki gölge gibi bir röfle al bu kızın fotosunu götür kuaföre. sarı değilki bu kızında saçlar kumral olmuş. sana çok gitçek bu renkkk

gülüm gidemedimki..maaşı bekliyom...
göstercem kuaföre..inş aynını tutturur... bayanssulusmile

elif kııızzz bu arada eşinle senin yaşını yazmışsın benle eşimin yaşıda aynı olumunekankayizsmile

gülüm gidemedimki..maaşı bekliyom...
göstercem kuaföre..inş aynını tutturur... bayanssulusmile

tutturur tutturur bu renkte bişey yok ben bile tuttururum bunu çok düşündün sen bu konuyu yaaa alsanaalsanasmile zaten eeen dipten başlatmamış sende uçlara doğru yaptırcan doğal görünecek. ayrıca doğru cila attır kesinlikle.

e inş..hadi bakalım...evet bayadır düşünüyorum..siz beni gaza getirdiniz iyice..ondan sonrada maaşı beklemeye koyuldum..memuruk biz...

AFIYET OLSUN BEN DE PEK SEVERIM BOYOZU ..ALSANCAKTA BIRYER VAR KIBRIS SEHITLERI CADDESINDE SUPER YAPIYO ORASI....NEYSE GELELIM SENIN DEDIGINE BOYOZ DIYINCE DIKKATIM DAGILDI...:roflol: CANIM HAYIRLISI OLSUN..DAMAR MAMAR FAZLA INCELEME KENDINI SEN BIR DERECE AL ECZANEDN..EN IYI BELIRTI VUCUT ISISI ...ARTMISSA HAMILESIN BUYUK OLASILIKLA BEN O TAKIBI YAPMISTIM...ADETIME KADAR HIC DUSMEDI O ISI 36..5-37 ARASI GIDIYODU HEP GENELDEDE 37 LERDEYDI...DIGERLERININ BIR COGU SONRADAN CIKIYO..MESELA BENIM GOGUS UCLARIM YENI KARARDI...4.AY BITTI MESELA...

CankuŞlarım ben kaÇtım kocıŞım geldı benı almaya bekletmeyeyım onu...cok ÖptÜm sızlerı...kucak dolusu sevgıler....yarın tekrardan gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…