e yani bi iki günde geçmiş canım. hadi hayırlısı inşallat :Saruboceq: bende 16sında olucam kaydirigubbakcemile2
superisi ben bilmiyorum canım..üzgünüm... fisfisfis
ya o değilde belirtielrinden bana hamiş olabilirmişsin gibi geldi
gene de umutlandırmak istemem :)
cıks cıks cıks yaa patronun annesi geldi ee göbüş büyümüş belli mi cinsiyet dedi
evet kız dedim OLSUN ! dedi yalmaz:
aaayyy...aynı bizim oranın insanı..kız evladını eksik görüyolar..sanki erkek evlatları cennete götürüyoda...cahillik resmen başka bişey değil...cıks cıks cıks yaa patronun annesi geldi ee göbüş büyümüş belli mi cinsiyet dedi
evet kız dedim OLSUN ! dedi yalmaz:
boşverelim şimid.meslea ben şimdi diyorum olamzsa hayırlısı böylemiş bu ay için.dahada azalır borçalrımız.bebişime daha çok şey alıırm....sende böyle bahaneler bull cnm
SENDEDE bebiş var canımminşallahhh canım bende umutlanmak istemiyorum takmamaya çalışıyorum çünkü hep hüsrana uğruyorum ama yinede şu ateşimin sonucuna bi bakıcam bana biraz yüksek geldi sempatiksalakcinni
ayşeeee..naneeee...niye sustunuzzz...klava:
hahahahahaha o kafayı yemiş canım boşversene sennnn :)))) banada doktorcuğum kızınız olcak deseeeee uçarım uçarııııııımmmmm
cıks cıks cıks yaa patronun annesi geldi ee göbüş büyümüş belli mi cinsiyet dedi
evet kız dedim OLSUN ! dedi ya
deli mi ne
aaayyy...aynı bizim oranın insanı..kız evladını eksik görüyolar..sanki erkek evlatları cennete götürüyoda...cahillik resmen başka bişey değil...klava::
haklısın elif.aslında bi yandnada bu ay olamsa dahada iyi benim için.annem perş.günü kalpten amaliyat olacka.onunla ilgileceğiz.kiramız geldi mayıs aynında.2000 tlde bi borcumuz kladı.hem bu işleri halletmiş oluruz kafam daha rahat olur ama genede insan o kızmıızları görmek istemiyo ya bebek isteyince.rabim herşeyin hayırısıın bilir olamzsa bu ay vardır bundada bi hayır diye düşünelim
yüce allah en iyi zamanı ayarlamıştır sen düşünme bu kadarhaklısın elif.aslında bi yandnada bu ay olamsa dahada iyi benim için.annem perş.günü kalpten amaliyat olacka.onunla ilgileceğiz.kiramız geldi mayıs aynında.2000 tlde bi borcumuz kladı.hem bu işleri halletmiş oluruz kafam daha rahat olur ama genede insan o kızmıızları görmek istemiyo ya bebek isteyince.rabim herşeyin hayırısıın bilir olamzsa bu ay vardır bundada bi hayır diye düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?