Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cıks cıks cıks yaa patronun annesi geldi ee göbüş büyümüş belli mi cinsiyet dedi
evet kız dedim OLSUN ! dedi yalmaz:

boşverelim şimid.meslea ben şimdi diyorum olamzsa hayırlısı böylemiş bu ay için.dahada azalır borçalrımız.bebişime daha çok şey alıırm....sende böyle bahaneler bull cnm

ya o değilde belirtielrinden bana hamiş olabilirmişsin gibi geldi
gene de umutlandırmak istemem :)

inşallahhh canım bende umutlanmak istemiyorum takmamaya çalışıyorum çünkü hep hüsrana uğruyorum ama yinede şu ateşimin sonucuna bi bakıcam bana biraz yüksek geldi sempatiksalakcinni

cıks cıks cıks yaa patronun annesi geldi ee göbüş büyümüş belli mi cinsiyet dedi
evet kız dedim OLSUN ! dedi ya
deli mi ne

hahahahahaha o kafayı yemiş canım boşversene sennnn :)))) banada doktorcuğum kızınız olcak deseeeee uçarım uçarııııııımmmmm

aaayyy...aynı bizim oranın insanı..kız evladını eksik görüyolar..sanki erkek evlatları cennete götürüyoda...cahillik resmen başka bişey değil... klava::

boşverelim şimid.meslea ben şimdi diyorum olamzsa hayırlısı böylemiş bu ay için.dahada azalır borçalrımız.bebişime daha çok şey alıırm....sende böyle bahaneler bull cnm

ahhh yaren ne güzel diyosun yaaaaa. bende ööle diyorum ama en fazla 3 dakika sürüyo akannehir

su perisi bemide öyle ama.böyle birbirmize detsek olarak geçiştirmeiz gerek.stres çok kötü ya.mesela benim geçen ay akşam olmuştu.şimid çok ağrıyo karnım.akşam kırmızıları göreceğim diywe canım sıılıyor bi yandanda diyorum daha yeni başladık erken sonraki ay olur çelişki durumları ya hep..

haklısın elif.aslında bi yandnada bu ay olamsa dahada iyi benim için.annem perş.günü kalpten amaliyat olacka.onunla ilgileceğiz.kiramız geldi mayıs aynında.2000 tlde bi borcumuz kladı.hem bu işleri halletmiş oluruz kafam daha rahat olur ama genede insan o kızmıızları görmek istemiyo ya bebek isteyince.rabim herşeyin hayırısıın bilir olamzsa bu ay vardır bundada bi hayır diye düşünelim

ayşecim o bayan halt etmiş desem biraz ayıpmı olur yaa kız evlat gibisi yok inan bana kız evlat hayırlı olur

hahahahahaha o kafayı yemiş canım boşversene sennnn :)))) banada doktorcuğum kızınız olcak deseeeee uçarım uçarııııııımmmmm

evet kız dedim OLSUN ! dedi ya
deli mi ne

aaayyy...aynı bizim oranın insanı..kız evladını eksik görüyolar..sanki erkek evlatları cennete götürüyoda...cahillik resmen başka bişey değil... klava::

hayır yani ne demek olsun...olsun canım erkek olana kadar idare ediverin mi demek klava:
........hiç üzülme sen pensesım biz çok istiyoruz seni :CüvCüv:

hiç takma kafana..bbariz bi sorununuz yoksa gelecektir bebiş..

yüce allah en iyi zamanı ayarlamıştır sen düşünme bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…