Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar.....nasılsınız..bugun adetle beraber 21.günüm..bir haftadır nerdeyse idrarımda bir koku varbilmiyorumkismile cokta agır:bbo: ilkkez böyle oluyor neden olabilir acaba hamilemiyimkaydirigubbakcemile3 delikafadulden sogan suyu içmiştim buay sogan suyu gibi kokusu var ama bırakalı 5gün oldu nerdeyse

soğan suyu iltihabı akıtıyomuş yaa.belki iltihaplıysa idrarn ondan kokuyodur..ama hamilelik belirtyisinde bikaç kişinin kokuyu yazdığınıda hatırlıyorum KK'da..

nereden ölçüyosun koltuk altımı yoksa ağızmı? benim iki üç gündür ateşim yüksek ama ölçmedim bile yani çok üşüyorum ben ellerim ayaklarım buz ama çooook üşüyorum özellikle akşam eve gittimmi titriyorum battaniyeyle dolaşıyorum. şimdi alsam ölçsem olurmu? gidim alim beş dakkada? hı?

tinker çıktı canım... :çok üzgünüm:

insan vücudunun sıcaklığı normalde 36.5 değilmi?bunu nasıl anlarızki

soğan suyu iltihabı akıtıyomuş yaa.belki iltihaplıysa idrarn ondan kokuyodur..ama hamilelik belirtyisinde bikaç kişinin kokuyu yazdığınıda hatırlıyorum KK'da..

olblr cnm haklsn bunu hiç düşünmedm opuyorumnanaktan kız inşallah dediğin gibi hamileyimdirkaydirigubbakcemile3 tabii ay sonunda alıcaz kırmızlarıkötükedihüso :tomato:

kızlar bişi sorucan kantestini yaptırmak için adet günümü beklemelimiyim!!!daha önceden yaptırıp pozitif sonuç alan varmı içinizde

CankuŞlarım ben kaÇtım kocıŞım geldı benı almaya bekletmeyeyım onu...cok ÖptÜm sızlerı...kucak dolusu sevgıler....yarın tekrardan gorusmek uzere

güle güleee :)

ayşeeee..naneeee...niye sustunuzzz... klava:

burdayım elma yiyom bide bebe bisküvisi yiyom :)
ağzım dolu nası konısym kaydirigubbakcemile3
+
kızlar bişi sorucan kantestini yaptırmak için adet günümü beklemelimiyim!!!daha önceden yaptırıp pozitif sonuç alan varmı içinizde

regl gununu beklemen gerekmıo canım :)

tinker çıktı canım... :çok üzgünüm:

hadi yaaaa dilaltından ölçtüm şimdi 36,8 çıktı koltuk altından ölçtüm o da 36,5 çıkıyo.dijitalle ölçtüm bu arada. bilenler cevap yazarsa sevinirim.

yhaaaa bişi yazsanızaaaa merak ediyoruuuuummmm bilen yokmiiiiiii

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci....................14 NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

su perisi başka ilerle yğraş cnm.bak bende merak edyorum ama inan vücudumda tek bir belirti dahi aramıyorum.aynı çünkü adet belirtileriyle.yokmuş gibi daranalım olursa uçarız sevinten

su perisi başka ilerle yğraş cnm.bak bende merak edyorum ama inan vücudumda tek bir belirti dahi aramıyorum.aynı çünkü adet belirtileriyle.yokmuş gibi daranalım olursa uçarız sevinten

ivit tamam ööle yapiciğimm doğru söylüyosunnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…