CankuŞlarım ben kaÇtım kocİŞİm geldİ benİ almaya bekletmeyeyım onu...cok ÖptÜm sİzlerİ...kucak dolusu sevgıler....yarın tekrardan gorusmek uzere
selam kızlar.....nasılsınız..bugun adetle beraber 21.günüm..bir haftadır nerdeyse idrarımda bir koku varbilmiyorumkismile cokta agır:bbo: ilkkez böyle oluyor neden olabilir acaba hamilemiyimkaydirigubbakcemile3 delikafadulden sogan suyu içmiştim buay sogan suyu gibi kokusu var ama bırakalı 5gün oldu nerdeyse
AFIYET OLSUN BEN DE PEK SEVERIM BOYOZU ..ALSANCAKTA BIRYER VAR KIBRIS SEHITLERI CADDESINDE SUPER YAPIYO ORASI....NEYSE GELELIM SENIN DEDIGINE BOYOZ DIYINCE DIKKATIM DAGILDI...:roflol: CANIM HAYIRLISI OLSUN..DAMAR MAMAR FAZLA INCELEME KENDINI SEN BIR DERECE AL ECZANEDN..EN IYI BELIRTI VUCUT ISISI ...ARTMISSA HAMILESIN BUYUK OLASILIKLA BEN O TAKIBI YAPMISTIM...ADETIME KADAR HIC DUSMEDI O ISI 36..5-37 ARASI GIDIYODU HEP GENELDEDE 37 LERDEYDI...DIGERLERININ BIR COGU SONRADAN CIKIYO..MESELA BENIM GOGUS UCLARIM YENI KARARDI...4.AY BITTI MESELA...
nereden ölçüyosun koltuk altımı yoksa ağızmı? benim iki üç gündür ateşim yüksek ama ölçmedim bile yani çok üşüyorum ben ellerim ayaklarım buz ama çooook üşüyorum özellikle akşam eve gittimmi titriyorum battaniyeyle dolaşıyorum. şimdi alsam ölçsem olurmu? gidim alim beş dakkada? hı?
nereden ölçüyosun koltuk altımı yoksa ağızmı? benim iki üç gündür ateşim yüksek ama ölçmedim bile yani çok üşüyorum ben ellerim ayaklarım buz ama çooook üşüyorum özellikle akşam eve gittimmi titriyorum battaniyeyle dolaşıyorum. şimdi alsam ölçsem olurmu? gidim alim beş dakkada? hı?
soğan suyu iltihabı akıtıyomuş yaa.belki iltihaplıysa idrarn ondan kokuyodur..ama hamilelik belirtyisinde bikaç kişinin kokuyu yazdığınıda hatırlıyorum KK'da..
CankuŞlarım ben kaÇtım kocıŞım geldı benı almaya bekletmeyeyım onu...cok ÖptÜm sızlerı...kucak dolusu sevgıler....yarın tekrardan gorusmek uzere
ayşeeee..naneeee...niye sustunuzzz...klava:
kızlar bişi sorucan kantestini yaptırmak için adet günümü beklemelimiyim!!!daha önceden yaptırıp pozitif sonuç alan varmı içinizde
güle güleee :)
burdayım elma yiyom bide bebe bisküvisi yiyom :)
ağzım dolu nası konısym kaydirigubbakcemile3
+
regl gununu beklemen gerekmıo canım :)
tinker çıktı canım... :çok üzgünüm:
son 3y adet tarihleri10 ocak,9 şubat,13 mart bugün olmam gerekiyo değilmi kızlar
su perisi başka ilerle yğraş cnm.bak bende merak edyorum ama inan vücudumda tek bir belirti dahi aramıyorum.aynı çünkü adet belirtileriyle.yokmuş gibi daranalım olursa uçarız sevinten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?