opuyorumnanaktan tabikide sorman gerek ahhh aaahhhh ben çok pimpirikli olcaaaam hemde nasıllll ben kendimi biliyorum yaaaa herrrrşeyi takçam kafama allah o zaman yardımcınıs olsun işte benle çok uğraşçanız ehhehehehhehehe delikafadulden bi hamiş oliiimdeeeee hayırlısıylaaaa :CüvCüv: ahyyy en çokta kocişime nasıl söylesem diye düşünüyorum çok heyecanlı bişiiiii sempatiksalakcinni
selam kızlarr ben geldimm
misafirleri gönderdim..
halbuki çatlaklar olmasın diye ne paralar dökmüştüm çatlak kremi diye sattıkları şeylere
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum canım..ben iyiyim asıl sen nasılsınopuyorumnanaktan
bende de hala duruyor biryere gitmiyorhepsi hikaye valla
o çatlak kremlerinden ve bebe yağlarından her akşam sürüyodu eşim saolsun
genede yırtılmalar olmuştu oğlumda hala duruyo izler
o bence sadece kilo alındığı için gerildiğinde acımasın diye sürülüyo
hadi yaaaa ayy ben bilemiyorum bi olsunda nasıl sööliceğimi düşüncem ama çok heyecan verici bişey çok güzel bi haber veriyo olucam çünkü :kedi::roflol: ben dışardaydım haberi aldığımda ve eşime telefonda ağlayarak söylemiştim ve çantamı çaldırdığımı sanmış ödü patlamış :roflol::roflol:
halbuki çatlaklar olmasın diye ne paralar dökmüştüm çatlak kremi diye sattıkları şeylere
iyiyim şükür bende
keseyi gördük bugün haticecim
haftaya kalp atışını görcekmişiz
çok şükür herşey olması gerektiği gibiymiş :kedi:
hadi yaaaa ayy ben bilemiyorum bi olsunda nasıl sööliceğimi düşüncem ama çok heyecan verici bişey çok güzel bi haber veriyo olucam çünkü :kedi:
yhaaa kızım olurmu vucut yapısına bağlı bişi issstediğini yap bazı kadınlarda olmuyooo bazısında oluyo benimde annemde çok fena çatlaklar sanırıım bendede olcak bilmiyorum amaaaan napiim olursa olsun :dilcikar: boşver kızım yaaaaa takma kafanıııııı :dilcikar:
bende de hala duruyor biryere gitmiyor((
hemde çok fazla var:çok üzgünüm:
hadi yaaaa ayy ben bilemiyorum bi olsunda nasıl sööliceğimi düşüncem ama çok heyecan verici bişey çok güzel bi haber veriyo olucam çünkü :kedi:
yhaaa kızım olurmu vucut yapısına bağlı bişi issstediğini yap bazı kadınlarda olmuyooo bazısında oluyo benimde annemde çok fena çatlaklar sanırıım bendede olcak bilmiyorum amaaaan napiim olursa olsun :dilcikar: boşver kızım yaaaaa takma kafanıııııı :dilcikar:
canım senin ve bebişin iyi olmasına sevindim..inşallah hayırlısıyla haftaya kalp atışlarınıda duyarsın,sonrada hareketleri cinsiyeti derken bir bakmışsın dünyaya gelmiş.:lepi:
oh çok şükür bende yok çatlak felam olmadı göbüş baya büyümesine rağmen :)
kzıkardeşim karamelımsi tonlarda olan tenımın bi özelliği olugunu söliüo bilemıorm artık :)
hayır öle kahverengide diilim ama süt beyazda diilim :)
ayy hadi ben kaçtım akşam oldu iyi kaşamlar herkese mucucukkk :)
oh çok şükür bende yok çatlak felam olmadı göbüş baya büyümesine rağmen :)
kzıkardeşim karamelımsi tonlarda olan tenımın bi özelliği olugunu söliüo bilemıorm artık :)
hayır öle kahverengide diilim ama süt beyazda diilim :)
ayy hadi ben kaçtım akşam oldu iyi kaşamlar herkese mucucukkk :)
kızlar vakit doldu herkese iyi akşamlarrr hepinizi tek tek öptümm yarın iyi haberler duymak dileğiyle hoşçakalın
kızlar vakit doldu herkese iyi akşamlarrr hepinizi tek tek öptümm yarın iyi haberler duymak dileğiyle hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?