Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:roflol: ben dışardaydım haberi aldığımda ve eşime telefonda ağlayarak söylemiştim ve çantamı çaldırdığımı sanmış ödü patlamış :roflol::roflol:

halbuki çatlaklar olmasın diye ne paralar dökmüştüm çatlak kremi diye sattıkları şeylere

halbuki çatlaklar olmasın diye ne paralar dökmüştüm çatlak kremi diye sattıkları şeylere

hepsi hikaye valla
o çatlak kremlerinden ve bebe yağlarından her akşam sürüyodu eşim saolsun
genede yırtılmalar olmuştu oğlumda hala duruyo izler
o bence sadece kilo alındığı için gerildiğinde acımasın diye sürülüyo

bende de hala duruyor biryere gitmiyor ((
hemde çok fazla var:çok üzgünüm:

:roflol: ben dışardaydım haberi aldığımda ve eşime telefonda ağlayarak söylemiştim ve çantamı çaldırdığımı sanmış ödü patlamış :roflol::roflol:
hadi yaaaa ayy ben bilemiyorum bi olsunda nasıl sööliceğimi düşüncem ama çok heyecan verici bişey çok güzel bi haber veriyo olucam çünkü :kedi:

yhaaa kızım olurmu vucut yapısına bağlı bişi issstediğini yap bazı kadınlarda olmuyooo bazısında oluyo benimde annemde çok fena çatlaklar sanırıım bendede olcak bilmiyorum amaaaan napiim olursa olsun :dilcikar: boşver kızım yaaaaa takma kafanıııııı :dilcikar:

iyiyim şükür bende
keseyi gördük bugün haticecim
haftaya kalp atışını görcekmişiz
çok şükür herşey olması gerektiği gibiymiş :kedi:

canım senin ve bebişin iyi olmasına sevindim..inşallah hayırlısıyla haftaya kalp atışlarınıda duyarsın,sonrada hareketleri cinsiyeti derken bir bakmışsın dünyaya gelmiş.:lepi:

yani bencede takmayın kafanıza yeterki hamile kalayım sağlıklı doğurayımda catlak cutlak benim umrumda değilsempatiksalakcinni

yhaaa kızım olurmu vucut yapısına bağlı bişi issstediğini yap bazı kadınlarda olmuyooo bazısında oluyo benimde annemde çok fena çatlaklar sanırıım bendede olcak bilmiyorum amaaaan napiim olursa olsun :dilcikar: boşver kızım yaaaaa takma kafanıııııı :dilcikar:[/QUOTE]
valla takmayan bayan yok bende dahil biraz zor takmamak başına gelmesin ama bir görsen iğrençç

bende de hala duruyor biryere gitmiyor ((
hemde çok fazla var:çok üzgünüm:

MALESEF BENİMDE AMAN NAPALIM YA TAKMIYORUM BEN PEK BOŞVER
ANNELİK İZİ O ÖYLE DÜŞÜN kaydirigubbakcemile3

ALLAH İNŞALLAH NASİP ETSİNDE SÖYLEMESİ KOLAY olumunekankayizsmile

oh çok şükür bende yok çatlak felam olmadı göbüş baya büyümesine rağmen :)

kzıkardeşim karamelımsi tonlarda olan tenımın bi özelliği olugunu söliüo bilemıorm artık :)

hayır öle kahverengide diilim ama süt beyazda diilim :)

ayy hadi ben kaçtım akşam oldu iyi kaşamlar herkese mucucukkk :)

canım senin ve bebişin iyi olmasına sevindim..inşallah hayırlısıyla haftaya kalp atışlarınıda duyarsın,sonrada hareketleri cinsiyeti derken bir bakmışsın dünyaya gelmiş.:lepi:

İNŞALLAHHHH CANIM İNŞALLAHH ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
AMİNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar vakit doldu herkese iyi akşamlarrr hepinizi tek tek öptümm yarın iyi haberler duymak dileğiyle hoşçakalın

canım iyi akşamlarrr dikkat et kendine bende öpüyorumm başş başşa.s.

HEHE AYŞECİM ŞİMDİ ANLAYAMAZSIN ONU
DOĞUMDAN BİR AY SONRA GÖRÜRSÜN kaydirigubbakcemile3
İYİ AKŞAMLAR

kızlar vakit doldu herkese iyi akşamlarrr hepinizi tek tek öptümm yarın iyi haberler duymak dileğiyle hoşçakalın

İYİ AKŞAMLAR CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…