Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sen hamiş olda bız senı cekerız kuzu opuyorumnanaktan

sen hamiş olda bız senı cekerız kuzu opuyorumnanaktan

ay hadii inşallahhhhh hihoyyyt 3 gün var adetime ama adet ağrım var sankim belim ağrıyo karnım ağrıyo ama benim hep adet öncesi bacaklarım ağrırdı bu ay yok daha dur bakalım gerçi amaaaa vajinamdada batma var işte o benim hayallerimi yıkıyo kasıktaki batmaya eyvallahta vajinamdaki batma hiç olmadı şimdi :umursamaz: neyseemm yaaa nasılsa birgün ışığı bisde görcess anacım kaydirigubbakcemile3

ozebuscum nasılsın canım..nasıl gidiyor hamişlik

saol canım benım ıyı gıdıyor cok sukur...persembe kalp atıslarını dınlemeye gıdecegız o yuzden heyecanlıyım ınsallah bı sıkıntıyla karsılasmam düşünmeden edemıyorum...dua et olur mu?
sen nasılsın cnm,var mı bısey?

ben adet agrılarımın ve belırtılerımın aynısını yasadım cnm ama dedıgın gıbı vagına batması bılemıyorum kı... ama anormal bır durum oldugunu sanmıyorum cnm ya cok takılma yakın zamanda da yaramazlık yaptıysan eşinle onunda etkısı olabılır

haaaaaa ivit yhaaa onu düşünmedim ben hiç hihihihihi :kedi: ne bilim benim aklıma acaba yaramı vaaar yoksa lokositmi vaar hani o tarz şeyler geldi. idrarımda çok koyu gerçi yanma yok idrarımda ama ne bilim yinede insan tedirgin oluyo. boşa kürek sallamakta var sonuçta :umursamaz:

aman iyi ol kuzucum..inşallah canım kalp atışlarınıda duayrsın hayırlısıyla dua edicem aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun..
benden ne olsun aynı klomen kullandım yine bu ay dün gittim dr. yumurtalarım 16.mm olmuş perşembe yine cağırdı bakalım yeterince büyümüşse catlatma iğnemi olucam..boshayallersmile

:)))))))

ıdrarda lokosıt bende de vardı ogrencılıgımden berı cektım,Allah sana cektırmesın...ama öyle bırsey yasamadım ben yınede ozaman batma gıbım :)

:)))))))

ıdrarda lokosıt bende de vardı ogrencılıgımden berı cektım,Allah sana cektırmesın...ama öyle bırsey yasamadım ben yınede ozaman batma gıbım :)

yok zaten oze kaydirigubbakcemile2 bu ayy bende bi gelişme olmadığını söölediydim yhaaa ben biloordum yaniii şimdide adete yakın iyice bastırdı geliyo kırmızılarrrr hihoyyyt mayısta artık needelimm yapçak bişi yokkkkk

olsuuunn mayısta olsuunn cnm,geç olsunda güç olmasın... ama bu bekleyıste cok tatlıymıs ben bunu anlıyorum sımdı :)

iyiyim canımcım sen nasılsınn bi karşılaşamadık yafuu :))

şimdi de benim çıkmam gerekiyor çok öpüyorum seni tatlımopuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci....................14 NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

sucum sen neler yapıyosun canım ben pek giremiyom ama aklım hep sizde..

canımcım ben iyiyim işte aynı bildiğin gibi :)

ben de fazla giremiyorum bu aralar canım..sen napıyosun bebiş nasıl annesi:)

bilmiyom ki nasıl bebişim ya 2 hafta sonra gidecez doktora .işallah büyümüstür teyzesi.
mide bulantıları haricinde iyiyim canım.

bilmiyom ki nasıl bebişim ya 2 hafta sonra gidecez doktora .işallah büyümüstür teyzesi.
mide bulantıları haricinde iyiyim canım.

büyümüştür annesi sen merak etme :ecrin_bebek:

mide bulantıları da zor ama yine de güzel olmalı ne de olsa herşey bebiş için:)

bu arada sucum sen neler yapıyosun dedin ama bana mı dedin ben atladım hemen başka su yok dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…