CÜmleten İyİ akŞamlar arkadaŞlar
allaha emanet
CÜmleten İyİ akŞamlar arkadaŞlar
allaha emanet
opuyorumnanaktan tabikide sorman gerek ahhh aaahhhh ben çok pimpirikli olcaaaam hemde nasıllll ben kendimi biliyorum yaaaa herrrrşeyi takçam kafama allah o zaman yardımcınıs olsun işte benle çok uğraşçanız ehhehehehhehehe delikafadulden bi hamiş oliiimdeeeee hayırlısıylaaaa :CüvCüv: ahyyy en çokta kocişime nasıl söylesem diye düşünüyorum çok heyecanlı bişiiiii sempatiksalakcinni
sen hamiş olda bız senı cekerız kuzu opuyorumnanaktan
ozebuscum nasılsın canım..nasıl gidiyor hamişlik
ay hadii inşallahhhhh hihoyyyt 3 gün var adetime ama adet ağrım var sankim belim ağrıyo karnım ağrıyo ama benim hep adet öncesi bacaklarım ağrırdı bu ay yok daha dur bakalım gerçi amaaaa vajinamdada batma var işte o benim hayallerimi yıkıyo kasıktaki batmaya eyvallahta vajinamdaki batma hiç olmadı şimdi :umursamaz: neyseemm yaaa nasılsa birgün ışığı bisde görcess anacım kaydirigubbakcemile3
ben adet agrılarımın ve belırtılerımın aynısını yasadım cnm ama dedıgın gıbı vagına batması bılemıyorum kı... ama anormal bır durum oldugunu sanmıyorum cnm ya cok takılma yakın zamanda da yaramazlık yaptıysan eşinle onunda etkısı olabılır
saol canım benım ıyı gıdıyor cok sukur...persembe kalp atıslarını dınlemeye gıdecegız o yuzden heyecanlıyım ınsallah bı sıkıntıyla karsılasmam düşünmeden edemıyorum...dua et olur mu?
sen nasılsın cnm,var mı bısey?
haaaaaa ivit yhaaa onu düşünmedim ben hiç hihihihihi :kedi: ne bilim benim aklıma acaba yaramı vaaar yoksa lokositmi vaar hani o tarz şeyler geldi. idrarımda çok koyu gerçi yanma yok idrarımda ama ne bilim yinede insan tedirgin oluyo. boşa kürek sallamakta var sonuçta :umursamaz:
:)))))))
ıdrarda lokosıt bende de vardı ogrencılıgımden berı cektım,Allah sana cektırmesın...ama öyle bırsey yasamadım ben yınede ozaman batma gıbım :)
iyiyim canımcım sen nasılsınn bi karşılaşamadık yafuu :))
şimdi de benim çıkmam gerekiyor çok öpüyorum seni tatlımopuyorumnanaktan
evet canım ya bir türlü karsılasamıyozz.:1hug:
sucum sen neler yapıyosun canım ben pek giremiyom ama aklım hep sizde..
canımcım ben iyiyim işte aynı bildiğin gibi :)
ben de fazla giremiyorum bu aralar canım..sen napıyosun bebiş nasıl annesi:)
bilmiyom ki nasıl bebişim ya 2 hafta sonra gidecez doktora .işallah büyümüstür teyzesi.
mide bulantıları haricinde iyiyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?