Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

beslenme kesesı nasıl oluyor
15 gun once bende kesemızı gordum ama doktorum hıc öle bıseyden bahsetmedı bana
dırek gorduk keseyı hadı gozunaydın dedı sadece
persembe gunude kalp atıslarına duymaya gıdecegız kısmetse...
bu beslenme kesesı sımdı benı huzursuz ettı...

oh oh ne güel haberler bunlar ablacım böyle sağlıkla büyür inşallah minikimiz :)

amin amin cümlesinin evladını allah bağışlasın

amin amin canım :) amin demeden gecemedım

içimden geçen yeni anne adayları bayankarasu,superisiyim,elson,yaren0144

kesınlıkle katılıorm :)

offf yaa sizde herşeyden kendinize üzülecek dert edecek birşey çıkartıyorsunuz durduk yerde lmaz:lmaz:

ohaaaa kızlaar bi bakiim dedim o andamı yükseldi acaba ısı diye şimdi baktım 37,4e çıkmış buda artık biraz fazla diğilmi :1shok: e hiçte kendimi hasta gibi hissetmiyorum ama acaba hastamı oldum ne. bence bu ateş ölçme işi yaş yaaaa. ben pek bişi anlamadım mirmirmirmir

beslenme kesesi dediği plasenta canım :)

bi aksilik olsa söylerdi doktorun :) her zaman bilgi vermıyorlar zaten

bak bende aylardır gidiyorum :) daha gecen gittiğimde plasentanda normal çok güzel dedi

doktor ilk kez :)

çok şükür...

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Şeniz

iinş.mercan yaaa...sedef gözün aydın ne güzel

saol canım benim tüm isteyenlere tez zamanda versin rabbim olumunekankayizsmile

ayyy çok sevindim canım yaaaa sağlıkla büyüsün inşallahhhhhh. ehh bu kadar emeğine karşılık veriyo annesi :CüvCüv:

saol canım benim inşallah olumunekankayizsmile

ya güzelim plesantadan bahsetti sanırım hani ordan besleniyo ya ne bilim sormadım bende
senin benden daha önce o yüzden hiiiçç tasalanma lütfen..kaydirigubbakcemile5

oh oh ne güel haberler bunlar ablacım böyle sağlıkla büyür inşallah minikimiz :)

inşallahhhhh gülümm:1hug:

amorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sana kaç kez yazacak oldum hep meşguldeydin yada dışarda kaydirigubbakcemile
keseyi gördük biz teyzesi kaydirigubbakcemile2

offf yaa sizde herşeyden kendinize üzülecek dert edecek birşey çıkartıyorsunuz durduk yerde lmaz:lmaz:
ne ılgısı var canım benım
ılk defa yasıyorum netıcede,tabıkı tedırgınlesmem normal yerimseniben
tesekkur ederım cnm...
beslenme kesesı dıye hanı farklı duyunca anlayamadım bır an :)

tesekkur ederım cnm
bır anlık tedırgınlık benımkısı mazur görun yoksa nıye dert arayım kendıme...

BıZ seni üzülmesin diye söyledik tabiki ilk bebeğin soracaksın araştıracaksında dr lar herşeyi açaık açık söylemiyor sende söylediğini bir başka hamilede söylemeyi unutyor olabilir yada önemsemiyorlar dır onlar nerden bilecek bizim içimizdeki heyecanı

tesekkur ederım mercancım...

tedirgin olmakta haklısın tabi canım benim
mercanında dediği gibi her dr. detaylı bilgi vermiyor.
sanırım ben tüpbebek hastası olduğum için herşeyi söyledi
bizim sıkıntımız 9ay bitmez önemli olan bu sıkıntıları en aza indirmek için
kendimizi rahatlatmaya çalışmak. ben engüzel sürekli derinnnn nefes alrak rahatlarım
sende dene..olumunekankayizsmile

oze evet canımcım bereninkinde her ayrıntıyı söylüyoki doktor berenin içinde bişey kalmasın diye normalde bende hiç duymadım böyle bi ayrıntıyı söylediklerini. ama bi dahaki gidişinde sorarsın gösterirler canım hiç üzme kendini ve bebişini :1hug:

mutlaka öyledır ınanırım ama cok uzuldum acıkcası bılememem ya da duyamamam bu tur seylerı cok normal... doktorumda detaylı bılgı vermemıs olabılır sonucyta onlar bızım gıbı bırcok kadınla ugrasıyor...cok pimpirikli bır gebe de deılım Allahıma sukur rahat bır gebelık gecırıyorum ama ılk defa duydugumdan sorma ıhtıyacı duymustum...ılgın ıcın tesekkur ederım sedefcım Allah senınde yardımcın olsun cnm

tesekkur ederım cok saolasın cnm benım...

aminnnnnn canım cümlemize :lepi:

tesekkur ederım cok saolasın cnm benım...

opuyorumnanaktan tabikide sorman gerek ahhh aaahhhh ben çok pimpirikli olcaaaam hemde nasıllll ben kendimi biliyorum yaaaa herrrrşeyi takçam kafama allah o zaman yardımcınıs olsun işte benle çok uğraşçanız ehhehehehhehehe delikafadulden bi hamiş oliiimdeeeee hayırlısıylaaaa :CüvCüv: ahyyy en çokta kocişime nasıl söylesem diye düşünüyorum çok heyecanlı bişiiiii sempatiksalakcinni

bana hemşirenin birisi nasıl bu kadar yırttın karnını demişti varya acayip takmıştım kafama acaba karnımdaki yırtıklar benim elimdeki birşeymiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…