canım ya öyle düşünme :teselli: belkide hamilesindir iyi yanından bak :) hem hayatında hiç gecikmemiş bu da bir artı yerimseniben
Ya!Fazla bilmek de çok iyi bişey değil;hayır artık bazen doktorun söylediğine bile 'o şunu bilmiyordur da demiştir' der olduk :S
Artı,benim umudum kırıldı yaaa,ne zor şey bu hamile kalmak,okudukça zorluğunu daha iyi anlıyorum;sıkıldım artık.
Ben de hiç hayatımda reglimin geicktiğini bilmem;o yüzden benim de gecikse senin gibi düşünür ve olmazsa hayal kırıklığına uğrarım.Baht'a da sormuşsun;onun da çok geç çıkıyor idrarda hamilelikleri yazdan beri görüştüğümüz için onunla bu duurmunu çok iyi biliyorum.İnşallah seninki de onunki gibi bir durumdur.
Çok isterim hamiş olmanı canım arkadaşım;ama artık hakikaten çok sıkıldıysan bir kan testi yaptırabilirsin regl gecikmesinden sonra ben kan testini mantıklı buluyorum açıkçası.
İşe gitmeden önce uğra herhangi bir yere bir kan ver çık 5 dk nı alır.Kafanda rahatlar;hani stresten falan geciktiyse daha da gecikmeden kafanı rahatlatır önümzdeki aya bakarsın.
aynen... mafoldumben
ben bu ay bu yaşadıklarımla hamile değilsem eğer heralde sonraki aylar hiç bir belirtiyi takmam kafama... ömrümde ilk kez adetim gecikti... hemde 4 gün... inan benim için çok büyük bir hayal kırıklığı olucak... mafoldumben
kızlaaarr hepinizin çıktınız mı?
bi tek ben varım... bende masamı toplaıycam... sonrada servis gelir evin yolunu tutarız zaten.. gece görüşürüz... opuyorumnanaktan
ben burdayımmmmmmmmmmm
kızlar bağlantım koptu sinir oldumşimdi de çıkmam lazım akşam görüşmek üzere iyi akşamlarrrrrr opuyorumnanaktan
Kızlar bana bi yardım edim Allah rızası için yoksa deliricemmm
yine bi doktora gittim eşimin müşterisiymiş çok ısrar etti muanede dediklerini anlatıyorum
-bu kist gebelikte olabilir aslında dış gebeliğin bir çeşidi
-ama dr bey bhcg 0 çıktı nasıl olur
-olabilir ölü gebelik
sonraaa
-içide bir bomba taşıosun acil ameliyat şart zaten sen şuan hamile kalamazsın
-ama dr oğuz sağ yumurtalığımın sağlam oldugunu ve onunla hamile kalabileceğimi söledi
- o zmn da çok yumurta olur o zmn hiç olmaz ( ne demek se)
-dr oğuz bana adet ol önce sonra tekrar kontrol ederiz dedi
- ee napalım artık beklicez ilaça başlamışsın ama unutma sol yumurtalıkta ağrıların başlamış seeni gece acile götürüp ameliyata alabilirler Alllahtan kist sol yumurtalıkta da apandistle karıştırmazlar
offff offffff ben ne yapıcam Allah rızası için yaa
insankime güveneceğinide şaşırıyo doktor lara bile güvenemiyosun bence iyibi prof varsa ona görün bide
bende normalde geceleri girmiyorum.sıkkın olduğun içimemi doğdu ne.bi gireyim dedimm.biz hep senin yanındayız cnm.inşallah iyi haberler alırız artık senden.sen hiç merak etme buda geççek cnma.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?