Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım ya öyle düşünme :teselli: belkide hamilesindir iyi yanından bak :) hem hayatında hiç gecikmemiş bu da bir artı yerimseniben

hepinizi çok seviorum.. iyiki varsınız.. sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim... eğer sizler için sakıncası yoksa bana özelden msnlerinizi yada facebooklarınızı verirmisiniz? birbirimizi hiç kaybetmeyelim... kader arkadaşlarım benim... :1hugpuyorumnanaktan

yaaa umudunu asla yitirme,inş.Rabbim sizlerede nasip edecek bebişleri,daha bu dünyaya gelme vakitleri gelmemiştir belki de...hayırlı evlatlar nasip olur hepinize inş. canım benm...:Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

ya çok rahat bi tipimdir çok kafayada takmadım acaba olcakmı olmıcakmı diye.. hatta hatırlarmısın bilmem.. adetimin günü daha gelmemişti biri hadi angel senin gün yaklaşıo filan demiştide "yok ya benim umudum yok bu ay" demiştim.. adetim 2 gün gecikene kadarda takmadım kafaya.. ama ne zamanki 3.güne girdim yani dün, işte o zaman dedim galiba oldu bu sefer...

canı benm inş. hayal kırıklıgına ugramazsın Rabbim o güzel gönlüne göre verir her şeyi inş..:Saruboceq:

kızlar bağlantım koptu sinir oldum şimdi de çıkmam lazım akşam görüşmek üzere iyi akşamlarrrrrr opuyorumnanaktan

Kızlar bana bi yardım edim Allah rızası için yoksa deliricemmm

yine bi doktora gittim eşimin müşterisiymiş çok ısrar etti muanede dediklerini anlatıyorum
-bu kist gebelikte olabilir aslında dış gebeliğin bir çeşidi
-ama dr bey bhcg 0 çıktı nasıl olur
-olabilir ölü gebelik
sonraaa
-içide bir bomba taşıosun acil ameliyat şart zaten sen şuan hamile kalamazsın
-ama dr oğuz sağ yumurtalığımın sağlam oldugunu ve onunla hamile kalabileceğimi söledi
- o zmn da çok yumurta olur o zmn hiç olmaz ( ne demek se)
-dr oğuz bana adet ol önce sonra tekrar kontrol ederiz dedi
- ee napalım artık beklicez ilaça başlamışsın ama unutma sol yumurtalıkta ağrıların başlamış seeni gece acile götürüp ameliyata alabilirler Alllahtan kist sol yumurtalıkta da apandistle karıştırmazlar

offff offffff ben ne yapıcam Allah rızası için yaa

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

canımmm kıyamam sana yaa. ne bu böyle yaaa her doktor başka bişi diyo.canım bence sen iyi bi doktor bul iyice araştır doktoru ona göre karar ver.Allah yardımcın olsun cnm inşallah ameliyatsız bi çaresi bulunur.olmasada hiç moralini bozma tıp çok gelişti.ama çok iyi bi doktor bul.dualarım seninle cnm.moralini bozma tamammı bununda üstesinden gelirsin hayırlısıylaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::teselli:

insankime güveneceğinide şaşırıyo doktor lara bile güvenemiyosun bence iyibi prof varsa ona görün bide

bende normalde geceleri girmiyorum.sıkkın olduğun içimemi doğdu ne.bi gireyim dedimm.biz hep senin yanındayız cnm.inşallah iyi haberler alırız artık senden.sen hiç merak etme buda geççek cnma.s.:1hug:

ben şimdi çıkmak zorundayım cnm.iyi bak kendine.öptüm tatlımmopuyorumnanaktan

insankime güveneceğinide şaşırıyo doktor lara bile güvenemiyosun bence iyibi prof varsa ona görün bide

hepsi aynı anacım fark etmiyo bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo

bende normalde geceleri girmiyorum.sıkkın olduğun içimemi doğdu ne.bi gireyim dedimm.biz hep senin yanındayız cnm.inşallah iyi haberler alırız artık senden.sen hiç merak etme buda geççek cnma.s.:1hug:

:1hug: canım çok teşekkürlerr geçecek inanıyorum ama moral bu karşımda öle höd höd konuşunca çok etkilendim yoksa dün çok ii dim. bu arada kırmızılar hafiften gelmeye başladı buda demek oluyo ki iyiye gidicek :lepi: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…