kızlar bende cıkıyorum artık eve gitme zamanı yaklaşıyo yavaş yavaş...yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın..öptüm... opuyorumnanaktan
off offf test yaptım negatif..ama hala gelmedi kırmızılar..neler oluyor anlamış değilim((((
ay elektrik gitti daha yeni geldi bi de bu modamız çıktı ya iki güne bir gidiyor 1 saat gelmiyor kötükedihüso
yaa hiç deme burda da öyle oluyor bazen,sinir oluyorum bende kötükedihüso
fıstıklar ben kaçar
akşam yesin sizi kocalar :jeyyar:
ay çok kötü oldu farkındayım
öpt hepinizi benim kociş gelmiş eve çoktan banamı hazırlanıyo ne:kedi:
fıstıklar ben kaçar
akşam yesin sizi kocalar :jeyyar:
ay çok kötü oldu farkındayım
öpt hepinizi benim kociş gelmiş eve çoktan banamı hazırlanıyo ne:kedi:
haha deli kız... :roflol::roflol::roflol:
ay sorma canım ya gıcık oluyorum tam köşeme kurulmuşum keyif yapıyorum sizle sohbet ediyorum küt diye gidiyor :mymeka: neyseki geldi:)) canım sen kıbrısın neresindesin ben her yaz ordayım yerimseniben
bende de öyle oluyor aynen canım...canım biz Girne de oturuyoruz ama suan eşimin kursu nedeniyle Elazığ a geldik subatta tekrar gidicez inş.yaa benm ewim girnenn dışındaydı bu sefer merkezden ev tutucaz inş..Kıbrıs a tatil için mi geliyorsun canım?CADIARZU
akannehir
offff offfff hayalime bakın olanlara bakın
ben kocam bana hazırlnıyo derken kocam evi temizlemem için hazılıyomuş meğer
tadilat varmış evde kızlar bi dünya iş yaparım artık ben sonrada uyurum yorgunluktan gitti bu gece boşa
hadi kolaylık dileyin bana gideyim ben senağlama
evet canım tatile geliyoruz biz de girneye..ordu evi falan var ya ordaki otelde kalıyoruz :) ay çok seviyorum ben orayı ya hiç dönmek istemiyorum vallahi çok güzel bir yer ne şanslısın :))
off offf test yaptım negatif..ama hala gelmedi kırmızılar..neler oluyor anlamış değilim((((
artık düşünmicem bebek mebek:umursamaz:
akannehir
tadilat varmış evde kızlar bi dünya iş yaparım artık ben sonrada uyurum yorgunluktan gitti bu gece boşa
ayy canım beklerim walla gelirseniz bu yaz da:) ewet biliyorum oralar çok güzel..yaa bende sewiyorum ama hiç komşuluk ilişkisi yok,inş. yeni ewimde çevrem olur oyuzden çok sıkılıyorum
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?