Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
asrewya'cım!Bilgisayar başında değildim ben de!Kapatmak için gelmiştim çıkacaktım şimdi.
Bi ebruli var o da sayfalara daldı herhalde konuşmuyor :)

asrewya'cım!Bilgisayar başında değildim ben de!Kapatmak için gelmiştim çıkacaktım şimdi.
Bi ebruli var o da sayfalara daldı herhalde konuşmuyor :)

canım yaaa evet sayfalar oku oku bitmiyo evet ben yumurtlama dönemimdeyim ve eşimle en güzel şekilde değerlendiriyoruz ama her gün değil gün aşırızemuszemus

slm kızlar benımde bugun yarın adet gunum ama belırtı hıc yok sadece bıraz sıskınlık ve gaz var bazende agzıma acı su gıbı bırsey gelıo baska hıc bır belırtım yok trıot ılacı kullanıom acaba adetımı gecıktırecekmı kı ondan mı belırtı yok

walla canım bilmiyorum ki hiç,belki ilacın etkisi olmuştur..ilaçlar bünyemizi altüst ediyorlar tabi..:1no2:

canım bence sen yinede takılma belirtilere adetinin geçmesini bekle zaten bişey kalmamışa.s

yok zaten belırtı arıom bulamıom bıle cunu adet olcam hıssedıom ben de ne bılıyım genede ınsan dusunuo

ya kızlar size bişey anlatmak istiyorum az önce diğer topikleri gezerken bişey okudum ve gözyaşlarıma hakim olamadım o kadar duygulandımki sizinlede paylaşmk istetim duygu adlı bir arkadaş tam 3.5 senedir bebek bekliyormuş ama malesef olmuyormuş eşinde de kendisindede hiçbir problem yokmuş. 2 kere aşılama yapmışlar ve malesef ikiside tutmamış doktorlar bile şaşırmış. sonra tüp bebek työntemine başvurmuşlar ama onunda tedavi süreci biraz uzun sürüyormuş ve ramazana denk geldiği için ertelemişler ocak 2010 da yaptırrız demişler tabi bu sürede çevrenin baskısıda üzerlerinde artık tam üzgüntüleri bir kenara bırakıp düşünmüyoken o ay adeti 6 gün gecikmiş ama aynı adet olucakmış gibi belirtileri varmış ama bir türlü sökülmemiş sonra bi test yapayım negatif çıkarsa doktora giderim söktürücü alırım derken çift çizgiyi görmü ve gözlerine inanamamış ya o kadar mutlu anlatmışki satırarda duygularını inanın ben okurken çok ağladım ve çok dua ediye bekleyenler için birde kadir gecesi çok dua etmiş meryem suresini okumuş ve şimdi 1.5 aylık hamileymiş darısı başımıza yaaa kızlar Rabbim kucaklarımızı boş koymasın amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama ben bu ay cok garıp akıntım oldu ıkı aydır bole olmuodu

akıntım bole bayaaaaaaaaaaaaaaaaaa bır kıvamlıydıııııııııı jole gıbı sızce bu yumurtladıgım anlamınamı gelırkı

hesaplamalarına göre yumurtlama dönemindemi böyle oldu canım

çok fazla bilgim yok bende 2-3 aydır takip etmeye başladım yumurtlama tarihlerimi ama okuduklarıma göre yumurtladığını gösteriyo bide kasık ağrısıda oluyormuş o dönem sende varmıydı

yok cnm bende kasık agrısı olmadı demekkı yumurtladım ama catlamadı:bbo:

ya galiba bizim kızların hepsi iş üstünde karlılar ocak ayında hamile patlaması yaşanacak burda belli valla benim kociş daha gelmedi işten o yüzden böyle rahatım

yok cnm bende kasık agrısı olmadı demekkı yumurtladım ama catlamadı:bbo:

ya canım takma böyle şeyleri kafana yoksa sıyırırsın ben bakıyorum takvime ha bu hafta yumurtlama haftam diyorum çalışmalara başlıyorum gerisini allah bilir artık sen ne zamandır korunmuyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…