Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günadın idilcan.önümzdeki ay daha çok çalışrıns superiis.olacka inş.senin ya inanıyorum ben

hıı çok gııck zaten bu düzensiz.benim düzniydi bi kaç ay değiti gibi öyle fazla değişmesde yinede aklımda soru işartleri var hep.öyle geçiyodur diyrm daha adet olurm diyorum.herlasde hamileisn deselerde inannama giib geliyo:)

iidlcan cnm bak haftasonu.eczane yok diye düşün.pzt.bekle bence.yada bugün akndan öğrenme şansınvarsa ve seninki hep düznli ise yaptıradabilirisn beklemeyede gerke yok aslında bi yandna.varsa kanda çıkar diyolar yahemne

Canım burada kan testi yapmak için önce doktorunun sana bir reçete yazması gerekiyor yani öyle gidip kan testi yapamazsın...bi tek normal eczanelerden alınan idrar testlerini reçetesiz alabiliyorsun...ha pazartesi yapmayı düşünüyorum da pazartesi tatil günü Fransa'da her yer kapalı bilmiyorumkismile ne yapıcam?? salıyı mı bekliyim yoksa pazar günü açık eczaneler var ordan mı alayım? eyvahedigeldismile

ovülasyon testi kullanan arkadaşlar adet dönemine yakın tekrar kullananlarda bazen lh tekrar yükseliyormuş.lh hormonu hcg nin yapısında imiş ve bu dönemde kullanılan ovülasyon testleri pozitif ise gebelik olabiliyormuş

analdım idilcan.frandasa old.dikkat emtedem.ama idrar testinde hemen çımayabiliyor bide öyle bi durum var işte

analdım idilcan.frandasa old.dikkat emtedem.ama idrar testinde hemen çımayabiliyor bide öyle bi durum var işte

evet biliyorum malesef neyseee bekleyelim bii...eyvahedigeldismile belki bugün adet olurum!!
ara sıra böyle yarım saatte bir kasıklarıma ağrılar giriyo adet olacakmışım gibi ama sonra geçiyor...kesinnn hamileyimmm diyo içimdeki sessss :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…