Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar iyi akşamlar cümleten

bu kadar heyecan eğer hamileysen hiiççç iyi değil haberin olsun.
sakin ol azcık yavrucum.. geciksin bi kaç gün bence. ozaman test yap.
hayırlı haberlerle inşallah canım öpüyorum:1hug:

Güle güle canım......
dediğini yapıcam zaten başka çare yok...beklicemmmmm

bizd daha geçen ayın sonunda bırkatık korunmayı.abo ben herşeye belirti arıyor oldum.kipikleirm karışmışmı göğüsler nasıl pskilojik olarak mide bulantııs bile oldu.ama sonuç bebek yok.şubat ayı az çekiyo bide ondnada tani güb geçti diye düşnüyolar.sonra baktım körpikleirm hep karışık duuryo zaten
deidm bu ay hiç belirti aramaycam
şu anda bende her an adet olacak hiss var.herlad ebiir hamilesin dese bana şu an testte inanmam herlade.çünkü o kadarki adet belirtisi var.belim koapcak gibi ağrı.birdne sıkışıyorum lavaboya gidiyourm bişey yok.arada beyaz akıntı oluyo
başkada hiç bişeyy yok

evet haklısın canım bende öyle diyorum ama bir yandan ya hamileysemmm düşüncesini atamıyorum!!! eşime de adet oldum diye yalan söyledim zatenn bu yüzden ümitlenmesin diye mafoldumben

en iyisini yapıyorsun canım....ben ilk defa böyle bir şey yaşadığım için aşırı heycan yapıyorum...ama biliyorum yarın adet olacam kesinnnn mafoldumben mafoldumben

en iyis ya.sürpriz yaparsın.ban benim 10 ocak 9 şubat 13 mart tarihlerim.hesaba göre 3.gün geçiyo sonuca göre hamleyim ama hiç belli olmuyo işte.bende istiyorum herkes hamilesin yrumunu yapsın ama düşnüncede umutlanıp olmamsı daha kötü.pzt.inş.iyi haberleri verriz ikimzde cnm

bende bu ağrıyla yarına kalmaz adet olurum.bebek tutnurkende ağrı yapr diyolar.keşke gebeliğin adet belirtiisndne tek bir farklı belirtiis olsada analsak hemen

inşallah canımmm.....

canlar ben çıkıyorum kendinze iyi bakınnn hoşcakalınn pazartesi testin sonuçlarıyla görüşürüz inşallahhhh

beni duyan var mıııııııııııııı
var idillll ben regl oluyorummmm mafoldumben puf yaaaa bu ayda geçtiiii gittiiii artık önümüzdeki aylara bakçazzz
herkese mrb.geçmişim okuyum dedim.geçmiş lsun karasu.inş.bi an önce sağlıklı tutnabilir bi bebişin olur.idilcan olmadı heralde sendede

merhabaaa canımcım

slm kızlar nasılsınızzzz

ya bşey sorcam benım normalde ateşim 35.4 dur yanı genelde boledır bılırım. ama 3 gundur benım ateşim 35.8,35.9 36 civarı oldu. 3 gundur de adetım aksadı. gerçi umıtlı değilimmmm.geçen ay 6 gun aksamıştı hava değişikliğinden ama olabılrı mı de dıorum hanı kendıme . bu sefer de 6 gun beklıcem yanı salı gunu gıdıp kan testı yaptrcam hamiş değilsem dr gıdıp kontrol edılıcem bı sorun mu var dıee

ama bu ateş olayı kasıklarımdakı adet olacakmışım gbı ağrı sancı ara ara oluyooo. ve halsızlığimmmm hayırlısı yhaaaa

inşallah hamişsindir gökçe :Saruboceq: benimde ateşim çok yüksekti ama işte regli olmak üzereyim. ateş olayına pek inanmadım ben açıkçası. ama inşallah sen hamişsindir....

inşallah hamişsindir gökçe :Saruboceq: benimde ateşim çok yüksekti ama işte regli olmak üzereyim. ateş olayına pek inanmadım ben açıkçası. ama inşallah sen hamişsindir....

hımm anladım canm benım .aslında hamılelık belırtılerı kişiden kişiye o kadar çok değişiokı anlatamam.okuduklarım çevremdekı ınsanlardan duyduklarım çok farklı gerçekten yhaaaa ...

hakkımdan hayırlısıysa eğer hamişimdir ...bebişim benımledır zaten her şeyın hakkımızdan hayırlısı olsun ınş...ama uykum gelıo halsızlıklerım artı kasıklarıma ağrılar ara ara hayırlısı yha psk. bıle olabılır ama inş. hamişimdirrrr

Tühhhh!Ben de Karasu'nun hamilelik haberine bakmaya girmiştim!Ama yokmuşşş :gitme:
Canımcım!Çok üzmemişsin kendini;buna çok sevindim.Umarım bir dahaki ay güzel haberi verirsin bzie.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…