salıya kadar beklicem bakalımmm canım eyvahedigeldismile
kızlar bende henüz adet olmadım dündü benim de günüm inşallah olmayız benimle beraber idilcan ve yaren bekliyo sanırım umarım heppimiz hamileyizdir:Saruboceq: geçen ay tam bir hafta gecikmeyle adet oldum ben o yüzden bekleyeceğim dayanabildiğim kadar tabi.suöezdek selamlar canım umarım çok iyisindir
su özdek ben bir haftadır burdayım yeni kayıt oldum ve hiçbiryere gitmeye niyetim yok benide yazarsan sevinirim
tamam o zaman yazarım tabiki..
teşekkür ederim çok mutlu oldum:dance::dance:
Suuzdek bende bayadır burdayım benim adımda yazılı değil
kızlar bende henüz adet olmadım dündü benim de günüm inşallah olmayız benimle beraber idilcan ve yaren bekliyo sanırım umarım heppimiz hamileyizdir:Saruboceq: geçen ay tam bir hafta gecikmeyle adet oldum ben o yüzden bekleyeceğim dayanabildiğim kadar tabi.suöezdek selamlar canım umarım çok iyisindir
Suuzdek bende bayadır burdayım benim adımda yazılı değil
iyim canım heyecanla bekliyoruz işte herzamanki gibi şu akıntılarım olmasa yapışkan kahverengi akıntım var 2 gündür çok az ama hep korkarım bundan dün karasuya çok üzüldüm aynı şeyleri bende yaşadım hatta aynısını müjdeli haberi alamadan kanamayla düşürdüm yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum onunda kahverengi akıntısı vardı sanırım allahım yardım et bizlere o istedikten sonra hiççbişey olmaz
hadi bakaım inş.sendede vardır bi bebiş.ya oalcaksa hemen olsada kurutlunsa.4-5 gün geçtikten sonra adet olunması çok daha kötü ya
iyim canım heyecanla bekliyoruz işte herzamanki gibi şu akıntılarım olmasa yapışkan kahverengi akıntım var 2 gündür çok az ama hep korkarım bundan dün karasuya çok üzüldüm aynı şeyleri bende yaşadım hatta aynısını müjdeli haberi alamadan kanamayla düşürdüm yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum onunda kahverengi akıntısı vardı sanırım allahım yardım et bizlere o istedikten sonra hiççbişey olmaz
yaren senin çoook geçmiş hadi bakalım bebiş snledir inşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
idilcan bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi:
bi idrar testi yapsana idil çıkar belki bence böyle beklemekten daha iyi
ayy canım hadi hayırlısı olsun :Saruboceq:
zaten sen kendin daha iyi bilirsin durumunu pztesi salıya kadar gelmezse büyük ihtimalle hamilesin demektir :CüvCüv:
canım evet ben de karasuya çok üzüldüm nasıl da sevinmiştik..ama elden birşey gelmiyor maalesefhayırlısı olsun işallah en yakın zaman da yeniden bebeğine kavuşur sağlıcakla :Saruboceq:
sen de hemen öyle kötü düşünme canım,hem senin reglin geçti neden doktora gitmiyorsun belki de hamilesindir hemen ilaç falan verir bi an önce git canım bekleme:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?