Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bende henüz adet olmadım dündü benim de günüm inşallah olmayız benimle beraber idilcan ve yaren bekliyo sanırım umarım heppimiz hamileyizdir:Saruboceq: geçen ay tam bir hafta gecikmeyle adet oldum ben o yüzden bekleyeceğim dayanabildiğim kadar tabi.suöezdek selamlar canım umarım çok iyisindir

su özdek ben bir haftadır burdayım yeni kayıt oldum ve hiçbiryere gitmeye niyetim yok benide yazarsan sevinirim

selam canım iyiyim sağolasın sen nasılsın?

bence de bekle canım eğer o zaman da gelmezse hemen test yaparsın işallah bebeğin seninledirr opuyorumnanaktan

hadi bakaım inş.sendede vardır bi bebiş.ya oalcaksa hemen olsada kurutlunsa.4-5 gün geçtikten sonra adet olunması çok daha kötü ya

iyim canım heyecanla bekliyoruz işte herzamanki gibi şu akıntılarım olmasa yapışkan kahverengi akıntım var 2 gündür çok az ama hep korkarım bundan dün karasuya çok üzüldüm aynı şeyleri bende yaşadım hatta aynısını müjdeli haberi alamadan kanamayla düşürdüm yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum onunda kahverengi akıntısı vardı sanırım allahım yardım et bizlere o istedikten sonra hiççbişey olmaz

canım evet ben de karasuya çok üzüldüm nasıl da sevinmiştik..ama elden birşey gelmiyor maalesef hayırlısı olsun işallah en yakın zaman da yeniden bebeğine kavuşur sağlıcakla :Saruboceq:

sen de hemen öyle kötü düşünme canım,hem senin reglin geçti neden doktora gitmiyorsun belki de hamilesindir hemen ilaç falan verir bi an önce git canım bekleme:teselli:

yaren senin çoook geçmiş hadi bakalım bebiş snledir inşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakaım inş.sendede vardır bi bebiş.ya oalcaksa hemen olsada kurutlunsa.4-5 gün geçtikten sonra adet olunması çok daha kötü ya

ya evet canım beklemek çook zor ya biz seninle daha önce konuştuk değilmi seninde adetin gecikmişti sanırım :1hug:yanlış hatırlamıyorsam. sen ben hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım inşallah

bende adet olacam diye ped koymuştmişt.e2 gün durdu geir çıakrdım şimdi.baktım kahveregi gibi bişeyler var.ama bilmiyrum akıntının rengindenmi anlayadım.acayip derece bel ağrısı var arada bi karın ağrısı

idilcan bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi:

bi idrar testi yapsana idil çıkar belki bence böyle beklemekten daha iyi

ağzından bal damlıyor kızzz, idrar testi çıkar belki ama ya çıkmazsaaaa hayal kırıklığına uğrayacamm...o yüzden en az pazartesiye kadar beklicemm canımm...

ayy canım hadi hayırlısı olsun :Saruboceq:

zaten sen kendin daha iyi bilirsin durumunu pztesi salıya kadar gelmezse büyük ihtimalle hamilesin demektir :CüvCüv:

:lepi: :lepi: ay inşallahhh kızzzz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh :Saruboceq:

inşallah canımmm

canım ben dr kontrolündeyken yine düştü artık ben yaradan isterse olur istemezse hiçbirşey olmaz ona inanıp ona sığınıyorum tabi bikaç gün daha geçince mutlaka gidicem canım umarım herşey güzel olur:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…