ya canım takma böyle şeyleri kafana yoksa sıyırırsın ben bakıyorum takvime ha bu hafta yumurtlama haftam diyorum çalışmalara başlıyorum gerisini allah bilir artık sen ne zamandır korunmuyosun canım
iyi geceler kızlarr ben geLdimm :))
6 aydır nerdeyse cnm
hoşgeldin canıııımmmmm :dance:
ya kızlar size bişey anlatmak istiyorum az önce diğer topikleri gezerken bişey okudum ve gözyaşlarıma hakim olamadım o kadar duygulandımki sizinlede paylaşmk istetim duygu adlı bir arkadaş tam 3.5 senedir bebek bekliyormuş ama malesef olmuyormuş eşinde de kendisindede hiçbir problem yokmuş. 2 kere aşılama yapmışlar ve malesef ikiside tutmamış doktorlar bile şaşırmış. sonra tüp bebek työntemine başvurmuşlar ama onunda tedavi süreci biraz uzun sürüyormuş ve ramazana denk geldiği için ertelemişler ocak 2010 da yaptırrız demişler tabi bu sürede çevrenin baskısıda üzerlerinde artık tam üzgüntüleri bir kenara bırakıp düşünmüyoken o ay adeti 6 gün gecikmiş ama aynı adet olucakmış gibi belirtileri varmış ama bir türlü sökülmemiş sonra bi test yapayım negatif çıkarsa doktora giderim söktürücü alırım derken çift çizgiyi görmü ve gözlerine inanamamış ya o kadar mutlu anlatmışki satırarda duygularını inanın ben okurken çok ağladım ve çok dua ediye bekleyenler için birde kadir gecesi çok dua etmiş meryem suresini okumuş ve şimdi 1.5 aylık hamileymiş darısı başımıza yaaa kızlar Rabbim kucaklarımızı boş koymasın amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ben geldim kızlar, kimse yok muuuu????
hoşgeldin canımcım ben burdayıııımmmmmmm
canım ben de okumuştum bunu..Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez ve o ' Ol ' dedikten sonra hiç bir şey de buna engel olamaz bunun en güzeli örneği de bu işte...
Bugünde hamiş haberi yok di mi...
Kızlar bana bi yardım edim Allah rızası için yoksa deliricemmm
yine bi doktora gittim eşimin müşterisiymiş çok ısrar etti muanede dediklerini anlatıyorum
-bu kist gebelikte olabilir aslında dış gebeliğin bir çeşidi
-ama dr bey bhcg 0 çıktı nasıl olur
-olabilir ölü gebelik
sonraaa
-içide bir bomba taşıosun acil ameliyat şart zaten sen şuan hamile kalamazsın
-ama dr oğuz sağ yumurtalığımın sağlam oldugunu ve onunla hamile kalabileceğimi söledi
- o zmn da çok yumurta olur o zmn hiç olmaz ( ne demek se)
-dr oğuz bana adet ol önce sonra tekrar kontrol ederiz dedi
- ee napalım artık beklicez ilaça başlamışsın ama unutma sol yumurtalıkta ağrıların başlamış seeni gece acile götürüp ameliyata alabilirler Alllahtan kist sol yumurtalıkta da apandistle karıştırmazlar
offff offffff ben ne yapıcam Allah rızası için yaa
kızlar merhaba :) siteye yeni üye oldum.Ama uzun zamandır takip ediyorum.Bende henüz 7 aylık evliyim ve bir bebiş istiyorum.adetim 6 gün gecikti ve akıntım var sizce hamile olabilirmiyim .Cevap yazarsanız mutlu olurum.....
evet canım bencede ben artık Allaha bıraktım kuruntuda sıkıntıda yapmıcam herşeyin bi zamanı olduğu gibi bunuda bi zamanı var ben eşimle evlenebilmek için 7 sene bekledim tabi o kadar beklemek istemiyorum ama çok güzel bir zamanda evlendim biliyorumki bebişimde bana çok güzel bir zamanda ben geldim dicek
amin canım işallah :Saruboceq: aynen ben de öyle sadece yumurtlama haftamı hesapladım değerlendirdim gerisini Allah'ım bilir..ben de kuruntu yapmıyorum düşünmüyorum oluruna bıraktım ne zaman olursa artık hayırlı zamanda olsun sağlıklı olsun da geç olsun napalım :Saruboceq:
doğru söylüyosun canım Allahtan önce hayırlısı ve sağlıksını dilemek lazım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
bide şöyle bi durum var.geçen hafta doktora gittiim genel bi kontrol için.rahimde kalınlaşma olduğunu ve hamilelik olabiliceğini söyleyip kan testi istedi ama testte çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?