Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ben de okumuştum bunu..Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez ve o ' Ol ' dedikten sonra hiç bir şey de buna engel olamaz bunun en güzeli örneği de bu işte...

canım ben de okumuştum bunu..Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez ve o ' Ol ' dedikten sonra hiç bir şey de buna engel olamaz bunun en güzeli örneği de bu işte...

evet canım bencede ben artık Allaha bıraktım kuruntuda sıkıntıda yapmıcam herşeyin bi zamanı olduğu gibi bunuda bi zamanı var ben eşimle evlenebilmek için 7 sene bekledim tabi o kadar beklemek istemiyorum ama çok güzel bir zamanda evlendim biliyorumki bebişimde bana çok güzel bir zamanda ben geldim dicek

kızlar merhaba :) siteye yeni üye oldum.Ama uzun zamandır takip ediyorum.Bende henüz 7 aylık evliyim ve bir bebiş istiyorum.adetim 6 gün gecikti ve akıntım var sizce hamile olabilirmiyim .Cevap yazarsanız mutlu olurum.....

canım ya yine mi aklını karıştırdılar senin bu doktorlar da bi garip ya birinin dediğini diğeri tutmuyor senin için hayırlısı neyse o olsun tatlım canını sıkma işallah en yakın zamanda bu stresi atlatırsın dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:

canım hiç test yaptınmı eğer yapmadıysan sabah ilk idrarınla bi test yap 6 gün gecikmiş çıkar bence testte

evet the- fts dualarımız seninle canım sakın çok fazla üzme kendinni ama bence bir kaç doktora daha danış biraz araştır sonra bi karar verirsiniz yaşadığın şey kolay değil tahmin edebiliyorum ama güçlü olmayada çalış

amin canım işallah :Saruboceq: aynen ben de öyle sadece yumurtlama haftamı hesapladım değerlendirdim gerisini Allah'ım bilir..ben de kuruntu yapmıyorum düşünmüyorum oluruna bıraktım ne zaman olursa artık hayırlı zamanda olsun sağlıklı olsun da geç olsun napalım :Saruboceq:

doğru söylüyosun canım Allahtan önce hayırlısı ve sağlıksını dilemek lazım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

bide şöyle bi durum var.geçen hafta doktora gittiim genel bi kontrol için.rahimde kalınlaşma olduğunu ve hamilelik olabiliceğini söyleyip kan testi istedi ama testte çıkmadı.

bide şöyle bi durum var.geçen hafta doktora gittiim genel bi kontrol için.rahimde kalınlaşma olduğunu ve hamilelik olabiliceğini söyleyip kan testi istedi ama testte çıkmadı.

ama canım 6 gün geçmiş gözükmesi gerekirdi ama eçen haftaysa daha günün geçmemişti ozaman ama geç döllenmede olabiliro zaman testlerde geç çıkar diyolar bence sen yarın sabah ilk iş bi idrar testi yap eğer pozitif çıkarsa tekrar doktora gider bidaha kan testi yaptırırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…