hoşbuldummm saol canım,nasılsın?
dayanamadım bi test daha yaptım mafoldumben aklımı kaçırıcam mafoldumben gene negatif çıktı... napıcam allahım korkuyorum.. kesin bi aksilik var... enfeksiyon filan kapmış olsam ne belirtisi olur? mafoldumben aklımı kaçırıcam ya şu testler pozitif çıksın yada adet olıyım artık mafoldumben
valla ben bugün kocamın gazabına uğradım. bebek bebek diye kandırıyo beni yaa....Çift mesai yaptık, vallaha tansiyonum düştü galiba...vazgeçicem ben bebek işinden yakında!!!klava:
sen nasılsın bu arada??
niye yaptın canım testi ya bekleseydin bi kaç gün bence hemen kan testi yaptır orda kesin sonuç çıkar.. belkide stresten gecikmiştir enfeksiyon olacağını sanmam ama işallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz :1hug: ayrıca akşamki mesajını sonradan gördüm benim face yok canım kullanmıyorum ama msn istersen ekleyebiliriz opuyorumnanaktan
=) bu bebek çalışmaları onların işine yarıyor valla:) sen yine de vazgeçme canım,bebş için her şeye katlanır..bende iim çok şükr canım benmm
asrewya....... suozdek.....ebrulii nasılsınız kızlar yazılanları pek okumaya vaktim yok artık yarın işten bakarım biraz eger pazartesiye kadar konusamazsak kendininize iyi bakınn
canım biz iyiyiz sen nasılsın demiyorum misafirin geliyormuş belliki koşturmacayla geçiyor yorgunsundur kolay gelsin tatlım sana :1hug:
evet canım yogunum bu hafta artık bana haberleri verirsiniz ??
bu arada 27 adet olmam lazım bakalım kısmet. eger hasta olursam bu ay doktora gidecem bende kontrole.ümidim yokya hiç düşünmüyom
öyle deme canım yumurtlama haftanı değerlendirdiysen neden olmasın karamsarlık yok tamam mılmaz:
kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorumm..
selam kızlarrrrrrrrrr bjkdyg ..........pembedana...renklyy ... bu arada sizle hiç sohpet etme fısrsatım olmadı hiç.
kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorumm..
selam kızlarrrrrrrrrr bjkdyg ..........pembedana...renklyy ... bu arada sizle hiç sohpet etme fısrsatım olmadı hiç.
haftaya sonucu ögrenecez hep birlikte :))
hemen durumu size sölicem
canım ben de öptüm kendine iyi bak fazla yorulma kolay gelsinn iyi geceler opuyorumnanaktan
olsun tatlım, hep burdayız. tatlı uykular herkese...bende kaçtım. sabah iştima var!!!
saol canımcımmmmm. aksam 7 den beri kososturuyom. ama annem geliyoya hiç yorgunluk umrmda degil...:))
asrewya....... suozdek.....ebrulii nasılsınız kızlar yazılanları pek okumaya vaktim yok artık yarın işten bakarım biraz eger pazartesiye kadar konusamazsak kendininize iyi bakınn
kimse kalmamışş nereye gittiniz kızlaaaaaaaaar :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?