Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

niye yaptın canım testi ya bekleseydin bi kaç gün bence hemen kan testi yaptır orda kesin sonuç çıkar.. belkide stresten gecikmiştir enfeksiyon olacağını sanmam ama işallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz :1hug: ayrıca akşamki mesajını sonradan gördüm benim face yok canım kullanmıyorum ama msn istersen ekleyebiliriz opuyorumnanaktan

asrewya....... suozdek.....ebrulii nasılsınız kızlar yazılanları pek okumaya vaktim yok artık yarın işten bakarım biraz eger pazartesiye kadar konusamazsak kendininize iyi bakınn

=) bu bebek çalışmaları onların işine yarıyor valla:) sen yine de vazgeçme canım,bebş için her şeye katlanır..bende iim çok şükr canım benmm

Tatlım bence sıkıntıdan stresten oluyor bu. Adetlerin hep düzenliydi di mi??

asrewya....... suozdek.....ebrulii nasılsınız kızlar yazılanları pek okumaya vaktim yok artık yarın işten bakarım biraz eger pazartesiye kadar konusamazsak kendininize iyi bakınn

canım biz iyiyiz sen nasılsın demiyorum misafirin geliyormuş belliki koşturmacayla geçiyor yorgunsundur kolay gelsin tatlım sana :1hug:

canım biz iyiyiz sen nasılsın demiyorum misafirin geliyormuş belliki koşturmacayla geçiyor yorgunsundur kolay gelsin tatlım sana :1hug:

evet canım yogunum bu hafta artık bana haberleri verirsiniz ??
bu arada 27 adet olmam lazım bakalım kısmet. eger hasta olursam bu ay doktora gidecem bende kontrole.ümidim yokya hiç düşünmüyom

evet canım yogunum bu hafta artık bana haberleri verirsiniz ??
bu arada 27 adet olmam lazım bakalım kısmet. eger hasta olursam bu ay doktora gidecem bende kontrole.ümidim yokya hiç düşünmüyom

öyle deme canım yumurtlama haftanı değerlendirdiysen neden olmasın karamsarlık yok tamam mı lmaz:

kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorumm..
selam kızlarrrrrrrrrr bjkdyg ..........pembedana...renklyy ... bu arada sizle hiç sohpet etme fısrsatım olmadı hiç.

kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorumm..
selam kızlarrrrrrrrrr bjkdyg ..........pembedana...renklyy ... bu arada sizle hiç sohpet etme fısrsatım olmadı hiç.

canım ben de öptüm kendine iyi bak fazla yorulma kolay gelsinn iyi geceler opuyorumnanaktan

ayy canım yeni girebildim,biz çoook iyiyiz canım benm..yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…