aynen katılıyorum..hamiş kalmışlar..uçmuşlar..lmaz:
hamıle kalan ayrılıyor burdan arada da olsa ugrasalar ıyı olacak yanı
Herkese günaydın..
Gökcegökce canım az önce kenzül arş ve meryem surelerini okudum senin içinde dua ettim.Rabbim kabul etsin.İnşallah hamilesindir canım
Beni hatırlarmısın bilmem uğrardım buralara..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm..çok gıcık bişeyyy...neden anlamıyorum..eşim gelip gittikten sonra oluyor.. ben daha önce duymuştum.ilişki esnasında üşütüyomuymuşsun ne..hemen su içecekmişsin..geçende çok kötü oldum..hayatımda ilkdefa böyle oldum..antibiyotik vermişti dr.dünde içecektim onlardanda..dedim olur ya..bişey vardır..
saol bıtanem yaaa allah razı olsun ama adet oldum sanırım ..sonuç sanırım negatıffff daha eşim aramasa da :sinifsinif:
nası anlıyosun ki idrar yollarını üşüttüğünü yani ağrsımı oluyo ne
merak ettim...ve de geçmiş olsun canım
İnşallah adet başlangıcı değildir.Hem sizde sorun yokmuş bu kadar stres yapma lütfen.Benim 7.ayımda eşimde sperm sayı hareket ve morfoloji bozukluğu olduğu anlaşıldı.Dr.ilaç bile yazmadan İ.Saraçoğlunun kğrlerini uygula 1 yıl dolunca aşılama yada tüp bebek dedi.Aslında bu sonuçlarla aşılama bile zor görünüyor.Ben artık mucizemi bekliyorum.Üzülmem tamammı?Yumurta takibi falan yaptır.Ah su sabırsızlık yokmuuu
canm benım allahım tum ısteyenlere tez zamanda bebiş versın hayırlıısıyla ıçinde de bıze ınşallahhhh :Saruboceq:
gökçe ses yokmu halaaa??
ay kızlar pek dahil olamadım yine size ....ponpon yapıyorum....maske yapıyorum sınıf süslüyoz...ooof bayılcam nerdeyse
canım yaa eşimı aramamışlar daha ama ben adet oluyorum sanırım yanı sonuç bellı olmasa da bence negatıffffff :sinifsinif:
çnku kahverengı bı leke ve pembemsı akıntı var yanı adet başlangıcı işteeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
e olsun napalım..dünyanın sonu değil yaa..Allah sana ve eşine sağlık versin..kafaya takmamak birinci kural..tamam???yerimseniben
e olsun napalım..dünyanın sonu değil yaa..Allah sana ve eşine sağlık versin..kafaya takmamak birinci kural..tamam???yerimseniben
dün üst komşumla konuşuyoduk balkondan balkona..bi kadın geçti arabada iki tane bebek..ben ay ikizlermi acaba dedim..oda Allah sanada çifter çifter versin dedi..bide elif iki tane ikizin oluyomuş dedi... eyvahedigeldismile kadının içinemi doğdu ne..ikz diye bahsedip duruyoruz... boshayallersmile
acayip yanma oluyo..geçen seferkinde içimde bişeyler patlayacak gibi oluyodu...şimdi yanma var..bide wc gidiyosun..pek bişey yok...
canım yaa eşimı aramamışlar daha ama ben adet oluyorum sanırım yanı sonuç bellı olmasa da bence negatıffffff :sinifsinif:
çnku kahverengı bı leke ve pembemsı akıntı var yanı adet başlangıcı işteeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayy kızlarr..KK dan görüştüğüm bi kız doğum yapmış..fotosununda koymuşşş.çoook güzellllll... hihoyyyt
ay bizde o günleri görürüz inşallah.....ya ben neye üzülüyorum memlekete gidince yazın nete giremicem..son aylarımda ....1-2 ay bı aramız olcak ama kızlar eylulde geldıgım gıbı aranıza katılırım bende koyarım fotolarımı sımdı hayal ettım..ya ben bıran evvel almak ıstıyom kuzumu kucagıma ya...belkı ben dondugumde hepınız hamıs kalmıs olursunuz bıle..benı unutmazsınız umarım...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?