Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aynen katılıyorum..hamiş kalmışlar..uçmuşlar.. lmaz:

dimi ama ocak ayında da tinkerle ayşe var sadece, diğerleri hiç uğramıyorlarrr

hamıle kalan ayrılıyor burdan arada da olsa ugrasalar ıyı olacak yanı

yani soracak şeyleri vardır muhakkak...hamilelikle ilgili...
yani misal sen benden önce hamile kaldın sana soracaklarım olabilir..benden tecrübeli sayılırsın...sen de ayşeye..
köprüyü geçene kadarmışşş

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

saol bıtanem yaaa allah razı olsun ama adet oldum sanırım ..sonuç sanırım negatıffff daha eşim aramasa da :sinifsinif:

nası anlıyosun ki idrar yollarını üşüttüğünü yani ağrsımı oluyo ne
merak ettim...ve de geçmiş olsun canım

dün üst komşumla konuşuyoduk balkondan balkona..bi kadın geçti arabada iki tane bebek..ben ay ikizlermi acaba dedim..oda Allah sanada çifter çifter versin dedi..bide elif iki tane ikizin oluyomuş dedi... eyvahedigeldismile kadının içinemi doğdu ne..ikz diye bahsedip duruyoruz... boshayallersmile

saol bıtanem yaaa allah razı olsun ama adet oldum sanırım ..sonuç sanırım negatıffff daha eşim aramasa da :sinifsinif:

İnşallah adet başlangıcı değildir.Hem sizde sorun yokmuş bu kadar stres yapma lütfen.Benim 7.ayımda eşimde sperm sayı hareket ve morfoloji bozukluğu olduğu anlaşıldı.Dr.ilaç bile yazmadan İ.Saraçoğlunun kğrlerini uygula 1 yıl dolunca aşılama yada tüp bebek dedi.Aslında bu sonuçlarla aşılama bile zor görünüyor.Ben artık mucizemi bekliyorum.Üzülmem tamammı?Yumurta takibi falan yaptır.Ah su sabırsızlık yokmuuu

nası anlıyosun ki idrar yollarını üşüttüğünü yani ağrsımı oluyo ne
merak ettim...ve de geçmiş olsun canım

acayip yanma oluyo..geçen seferkinde içimde bişeyler patlayacak gibi oluyodu...şimdi yanma var..bide wc gidiyosun..pek bişey yok...

canm benım allahım tum ısteyenlere tez zamanda bebiş versın hayırlıısıyla ıçinde de bıze ınşallahhhh :Saruboceq:

ay kızlar pek dahil olamadım yine size ....ponpon yapıyorum....maske yapıyorum sınıf süslüyoz...ooof bayılcam nerdeyse

gökçe ses yokmu halaaa??

canım yaa eşimı aramamışlar daha ama ben adet oluyorum sanırım yanı sonuç bellı olmasa da bence negatıffffff :sinifsinif:

çnku kahverengı bı leke ve pembemsı akıntı var yanı adet başlangıcı işteeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

e olsun napalım..dünyanın sonu değil yaa..Allah sana ve eşine sağlık versin..kafaya takmamak birinci kural..tamam???yerimseniben

ayy kızlarr..KK dan görüştüğüm bi kız doğum yapmış..fotosununda koymuşşş.çoook güzellllll... hihoyyyt

ay hadi hayırlısı inşallah canımmmmm :Saruboceq:

acayip yanma oluyo..geçen seferkinde içimde bişeyler patlayacak gibi oluyodu...şimdi yanma var..bide wc gidiyosun..pek bişey yok...

hımmm anladım...ben üşütmuyom o zaman olmuyo cunku öle bişey

canım dünyanın sonu değil ya gelecek o bebiş vakti geldiğinde
hemde daha yeni evlisiniz takma kafana
böyle şeyler hayırlı sağlıklı olsun yeter ki gerisi fasa fiso

ayy kızlarr..KK dan görüştüğüm bi kız doğum yapmış..fotosununda koymuşşş.çoook güzellllll... hihoyyyt

ay bizde o günleri görürüz inşallah.....ya ben neye üzülüyorum memlekete gidince yazın nete giremicem..son aylarımda ....1-2 ay bı aramız olcak ama kızlar eylulde geldıgım gıbı aranıza katılırım bende koyarım fotolarımı sımdı hayal ettım..ya ben bıran evvel almak ıstıyom kuzumu kucagıma ya...belkı ben dondugumde hepınız hamıs kalmıs olursunuz bıle..benı unutmazsınız umarım...klava:

yaa 2 ay boyunca hiçmi internete giremezsin canım..bulursun illa fırsatnıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…