Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ozaman eşimle hiç görüşmeyyelim..o gelip gittikten sonra oluyo... kaydirigubbakcemile3

ben hamıle kaldıgım ay bır ıdrar yolu enfeksıyonu geçırdım anlatamam yumurtlama haftam bıttı ertesı gün bır kalkatım çişimi bıle yapamıyorum ne acı ne sancı mahvoldum okadarda su içiyorum yok fayda yok hemen ılaç verdı doktorum basladım ama bebek ıstedıgımıde bılıyodu ona göre yazdı 5 günde bıttı ılaçlar agrılarım acılarımda bıttı sonrakı haftada hamıle oldugumu ögrendım zaten

OZAMAN BUNU BELİRTİ OLARAK KABUL EDİYORUMMM... kaydirigubbakcemile3
HAMİŞİMMM.... lülülülülülü

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

sonuç daha oğrenmededım ama sanırım adet oluyorum kahverengı bı leke olmuş oedımde artı lavobaya gıttım pembemsı açık pembemsı bşey var yanı adet başlangıcı anlamına gelıor bu moralim bozuldu yıne de yhaaaaaaaamafoldumben

kızlar hamile kalan arkadaşlar artık uğramıyorlar buraya haaa aralıkta hamile kalanların hiç birini tanımıyorum mesela... CADIARZU

üzülme canım lütfennn adetin 2.gününde arısütü polen sende kullan...Elson ve bayankarasu kullanacaklar....ama üzülme lütfen....umudunu kaybetmeeee

Herkese günaydın..
Gökcegökce canım az önce kenzül arş ve meryem surelerini okudum senin içinde dua ettim.Rabbim kabul etsin.ınşallah hamilesindir canım
Beni hatırlarmısın bilmem uğrardım buralara..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz

nekadar güzel başkası için dua etmen..alah razı olsun senden ve kabul etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…