Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadi yaaa...hayırlı uğurlu olsun bebişinizzz...

hadi yaaa...hayırlı uğurlu olsun bebişinizzz...

Teşekkürler canımm.....O kadar çok sevindim kiii kaydirigubbakcemile3 ilk hamileliği ablamın hamileliğine denk gelmişti....şimdi benimle kaydirigubbakcemile3

Allahım isteyen herkese versin inşallahhh :Saruboceq:

aaa çok enteresan yaa :) hadi hayırlı olsun canım :)
sorma ya bizde yengemle aynı anda
hamile kaldık beraber doğurcaz inşallah kaydirigubbakcemile3
hoş o üçüncüyü doğurcak :) benim daha ilk

evet az kaldı bakalım eşim aramadı daha acaba negatıf mı eyvahedigeldismile

sen arayıp sorsana

Doktor ''hamile değilsin'' diyince çok üzülmüştük....yeğenim sürpriz yaptı bize kaydirigubbakcemile3

gökceeeeeeeeeee nerelere gittinnnnn....herkes merakla seni bekliyorrrrrrr :Saruboceq:

kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm..çok gıcık bişeyyy...neden anlamıyorum..eşim gelip gittikten sonra oluyor.. ben daha önce duymuştum.ilişki esnasında üşütüyomuymuşsun ne..hemen su içecekmişsin..geçende çok kötü oldum..hayatımda ilkdefa böyle oldum..antibiyotik vermişti dr.dünde içecektim onlardanda..dedim olur ya..bişey vardır..

kızzzzzz dikkat et kendineee!!!!! klava:

haydi gökçe haydi gökçe haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ eyvahedigeldismile

aynen ıdılcımmmm yhaaaaaaaaaaa heyecan yaptım ama umudum yok negatıf dıe beklıorum ben eyvahedigeldismile

ozaman eşimle hiç görüşmeyyelim..o gelip gittikten sonra oluyo... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kakakakikikiki

aynen ıdılcımmmm yhaaaaaaaaaaa heyecan yaptım ama umudum yok negatıf dıe beklıorum ben eyvahedigeldismile

öyle deme kız pozitif düşün ama yine de kendini kaptırmaaaaaaa..........kaç gün geciktin canım?

Mercan canım sen nasılsın???

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kakakakikikiki

öyle deme kız pozitif düşün ama yine de kendini kaptırmaaaaaaa..........kaç gün geciktin canım?

7 gun geçti canm ama bu sabah adet olacakmışım gbı ağrım oldu belkı de adet oldum bakayım bı lavaboda eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…