Günaydın kızlar? nasılsınız...gökce kan testi mi yaptın?
Kızlar dün inanılmaz bir şey oldu!!! Yengem 1 aydır adet olmuyor demiştim size, göğüslerinden süt geliyor demiştim yaaa....Doktora gittik o gün doktor ultrasonda baktı hamile değilsin dedi, hormonlarında bir karmaşıklık olmuştur dedi , ve kan tahlilleri filan verdi....Yengem dün sonuçları doktora götürmüş....
Yengem de hamileymiş kaydirigubbakcemile3 10 günlük filan....yenge görümce aynı anda hamile kaldık hihihihi
hadi yaaa...hayırlı uğurlu olsun bebişinizzz...
Günaydın kızlar? nasılsınız...gökce kan testi mi yaptın?
Kızlar dün inanılmaz bir şey oldu!!! Yengem 1 aydır adet olmuyor demiştim size, göğüslerinden süt geliyor demiştim yaaa....Doktora gittik o gün doktor ultrasonda baktı hamile değilsin dedi, hormonlarında bir karmaşıklık olmuştur dedi , ve kan tahlilleri filan verdi....Yengem dün sonuçları doktora götürmüş....
Yengem de hamileymiş kaydirigubbakcemile3 10 günlük filan....yenge görümce aynı anda hamile kaldık hihihihi
evet az kaldı bakalım eşim aramadı daha acaba negatıf mı eyvahedigeldismile
aaa çok enteresan yaa :) hadi hayırlı olsun canım :)
sorma ya bizde yengemle aynı anda
hamile kaldık beraber doğurcaz inşallah kaydirigubbakcemile3
hoş o üçüncüyü doğurcak :) benim daha ilk
sen arayıp sorsana
gökçeee seni bekliyorzz... eyvahedigeldismile
kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm..çok gıcık bişeyyy...neden anlamıyorum..eşim gelip gittikten sonra oluyor.. ben daha önce duymuştum.ilişki esnasında üşütüyomuymuşsun ne..hemen su içecekmişsin..geçende çok kötü oldum..hayatımda ilkdefa böyle oldum..antibiyotik vermişti dr.dünde içecektim onlardanda..dedim olur ya..bişey vardır..
arıorum bennnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismile
kızzzzzz dikkat et kendineee!!!!!klava:
aradım eşimı daha bellı olmamış kızlarrrr beklıoruzzzzzzz bakalım ohaoldumsmile
ozaman eşimle hiç görüşmeyyelim..o gelip gittikten sonra oluyo... kaydirigubbakcemile3
aynen ıdılcımmmm yhaaaaaaaaaaa heyecan yaptım ama umudum yok negatıf dıe beklıorum ben eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kakakakikikiki
öyle deme kız pozitif düşün ama yine de kendini kaptırmaaaaaaa..........kaç gün geciktin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?