Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 42215

kızlar bakın son göbekime.....:CüvCüv:

maşallah sübhanallah canım :) çok şeker olmuşsun :)

günaydın kızlar herkeseeeeeeeeeeeee

hoşgeldin prenses :)

günaydınnn günaydınnnnnn
nasılsnız bakalım güzellerim..
gökcecim akşamdan bu yana ne bu stres canım yaaa valla kendini yıpratıyosun bu şekilde..umarım bu lekeler yerleşme lekesidir..

hoşgeldin hatcecım

Aaaaaaaaaaaaaaaa!İdilcan hamile miiiii????
ÇOOOKKK TEBRİK EDİYORUUMMMMMMM :)

Bu arada merhabalar kızlar

hoşgeldin smartcım :)

maşallah sübhanallah canım :) çok şeker olmuşsun :)

hoşgeldin smartcım :)
Canımcım merhaba :) Nsılsın?

Evettttttttttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmm
Hoşgeldin nerelerdesin sen yaaaaaaaaa????
Fıstığım çok tebrik ederim yaa;inan çok sevindim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

Yaaa...
Bakıyorum;kim resmini koymuşsa;herkes birbirinden güzel.Nerden bulduk bu kadar güzeli de topladık buraya anlamadım :) Allah'tan hamilelik topiği bir de MODA,DıZAYN... gibi bişey olsa herhalde top modeller takılacaktı :))))

Komik olmuş haaa :)
Smart hoşgeldin;Elson güle güle :))))
Nasılsın nasıl gidiyor?Yok mu yeni dedi kodular yaaa kaydirigubbakcemile3

iyi gidiyor canım büyütüyoz göbecikler...gökçegökçeden haber beklıyoruz...kantestı yaptırdı ama yaptırdıktan sonra lekelenmelerı geldı...cıktı gelmedı...haber beklıyoz bızde..ama herhalde moralı bozukkı gırmedı...neyse hayırlısı

üstüme alınabilir miyim...bayanssulusmile

Canımcım merhaba :) Nsılsın?

Fıstığım çok tebrik ederim yaa;inan çok sevindim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

iyiyim hamdolsun smartcım büyütüyoruz bebişleri işte :)
yuvarlanıp gidiyoruz napalım :)

sen naıslsın neler yapıyosun ? :)

sağol canım eminim sende ole olmuşsundur sende koy göbüşlü resmini de görelim bee

yaa evet sorma hele son bi kaç gün içinde o kadar büyüdü ki şaştım kaldımm akannehir
gecen haftalarda küçülüyomu benım karnım yaa diyen ayşe çok uzaklarda kaldı :)
hayır tartıldım kilo da almamışım devamlıda yiyorum nası oluyo anlamadım :uhm:
dün akşam gene yarım kilo çilek 2 avuç erik 1 elma 1 portakal hüplettim
buzluktaki vişneleri kaynattım meyve suyu yaptım içtimde içtim
meyve olsunda başka bişey olmasın modundayım kaydirigubbakcemile3
sabah çıkarkende yaramaz çocuklar gibi erik doldurdum ceplerime yaa :kedi:
arada atıyorum ağzıma

Hayırlısı olsun onun da ama lekelenme olduysa zannetmiyorum. Nadir oluyor böyle şeyler çünkü biliyorsunuz. akannehir

üstüme alınabilir miyim...bayanssulusmile

Herkes üstüne alınsın tabiki;ama bu son yazışıma tabiki sen faktörü sebep oldu :))))

ay ayşe ben alıyom ya....5 kilo almışım toplamda....elircem ama abartmıyomda yediklerimi ya...aburcubur yerine meyve ve kuru yemıs yıyom o kadar o da cok degıl...bılmıyom sonum hayırlı degıl ..ama ınsallah bebege yarıyodur bunlar...:CüvCüv:

hımm ne güzel nasılmıs bebeklerın büyümüşlermı canımcım

günaydın canım nasılsın nasıl geçıyo hamılelıgın

doktor daha çok kendisi baktı ikiz olduklarını görebilmek için
geçen hafta ikili test için gittiğim doktora gittim tekrardan ikiz olduğunu öğrenince çağırmıştı
iyiydi sıpalar eşimde bi umut cinsiyet haberi bekledi ama elimiz boş döndük geneboshayallersmile

ben umutluydum ama herhalde dediğin gibi ..hayırlısı olsun

Ben ne yapayım Ayşe'cim!Sürekli geziyorum.Yalnızım diye beni hiç boş bırakmıyor arkadailar;ya ben onlarda ya da onlar bende.O yüzden ihmal de ettim sizleri kusura bakmayın;ama okudum genelde neler olup bittiğini. olumunekankayizsmile

Eşim bi dokuz on günlüğüne burada olacak cuartesi günü.Korunuyorduk ya biz en son;şimdi ne yapsam ona karar veremedm.Akıiına bırakayaım diyorum.O kadar çalıştım tutmadı;on günde tutacak değil yaaa hihoyyyt hihoyyyt:roflol:

nasılmış bebekler..ne dedi dr..nekadarlık olmuşlar.???

devlet hastanesindede kontrol olmamı söyledi gözetim altında tutacak bide tanıdık olduğundan işte ilgileniyolar sağolsunlarr
bi ay sonra gidecem ayrıntılı ultrasona girecem eğer herşey normalse sorun yokk değilse allah koruusun düşünmek bile istemiyorumm
14 haftayı geçmiş dediii başa baş gidiyozz

ben umutluydum ama herhalde dediğin gibi ..hayırlısı olsun

Yazık yaaa;üzülüyorum umutlanıp da sonucu negatif alan arkadaşlara.Garip bir his bu.;ama şu da br gerçek topiğimiz başlayalı 5 ay gibi bir süre oldu ve en eskilerden hamile kalmayan yok gibi bişey.Ben,su,fatoş ve karasu o kadar.Demek ki;hamile kalmak o kadar da zor değil;yeterki moraller yüksek olsun... olumunekankayizsmile

Sıkmaz umarım canını çok...

ya bende alamamama şaşırıyorum acaba bebeğimde zayıf mı kalıyo :bbo: diyorum ama
o zaman yediklerim nereye gidiyo boshayallersmile

kilo alsan bi deeerrtt almasan başka bi dert inşallah bebeklerimize yarıyordur canım
yediklerimiz.....randevu aldım yarın 14,30 da doktordayım bakalım ne dicek

hem 5 kilo da çok değil bence canım çok kafana takma
bende kuruyemiş meyve meye suyu çorba çok yiyorum ve çok su içesim oluyo
hele dün eve giderken eve bi gidiym varya bi limonu kesip yicem demiştim
ama gidene kadar unutmusum kaydirigubbakcemile3

mercan seni de çok sık görürü oldum topiciğimizde :) Hoşgeldin aramıza. :)
ınşallah herşey gönlünce olur.ÇOk fazla şey bilmiyorum hakkında ama kapatırız arayı nasıl olsa iki muhabbetle

doğru diyorsun kasmamak gerekiyo ama insan çok isteyince herhalde engel olamıyo kendine..birazda kişiden kişiye değişiyo kimi insan benim gibi sabırsız oluyo....5.aydan sonra ümidini kesiyo...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…