:1hug:
:1hug:vallahi ebruli diyince şimdi aaaaaaaaa dedim...bende balık hafızalıyımdır üzgünüm...
evet ben ebruli ama sırf bu tanınmamak yüzünden ismimi değiştirdiğime pişmanım valla bi su tanıyo beni ve bi tek o laf atıyo bana artık bakıyorum kimse atmıyo kaç kere bişeyler yazdım ama kimseden laf atan olmadı bende şimdi sadece girip okuyorum kızlar kızmayın ama ne zamandır bu böyle unutuldu eskiler :a015:
canım karbonhidratta çok önemli bebek için ama dozunda tabı..mesela normal pılav yerıne bulguru tercıh edın dıyo dr lar...her ogun karbonhıdrat proteyın almak gerekıyo ama ben sahsen calıstıgım ıcın dısardan da yıyemıyom getırdıgım seyler kısıtlı oluyo..napalım artık ya smart basına gelınce gorcen ekmeksız makarnasız doymuyo ınsan..ben yemek yıyorum mesela doyuru nıtelıkte yarım saat sonra acıkıyom sıkıyosa yeme...oluyom acllıktan ya..mutlaka meyve falan gecıstırıyoz..ama 3 porsıyondan fazla meyve de fazlaymıs ama ben kac 3 porsıyon yıyom...herhalde metveye dadandım o benı aldırttı cok...aslında aldıgım kıloyla sınırdayım ama ust sınır...sempatiksalakcinni
smartcım sanırım dediğin gibi oluyo inşallah kilo alıyodur bebişim :) ilk aylar çok kilo
kaybettım cunku ve kaybettıklerımın hepsini geri almadım bile daha
tatlılardan nerdeyse tamamen uzaklaştım hiçç ama hiç istemıyo canım
kek kurabiye tatlı fln ne zamandır yemıyorum sadece sabahları 1 adet poğaça yiyorum çayla
o da salatalık domatesle fln yanında tok tutucak bişey olsun diye o kadar
fazlasını da yiyesım gelmıo zaten....yani özellikle dikkat etmıyorum hala oburum kaydirigubbakcemile3
ama yiyesim gelmiyo... o değilde ara sıra canım bi kıymalı börek çekiyo varya anlatamam
alıp yiyorum o zamanlar :)
smartcım sanırım dediğin gibi oluyo inşallah kilo alıyodur bebişim :) ilk aylar çok kilo
kaybettım cunku ve kaybettıklerımın hepsini geri almadım bile daha
tatlılardan nerdeyse tamamen uzaklaştım hiçç ama hiç istemıyo canım
kek kurabiye tatlı fln ne zamandır yemıyorum sadece sabahları 1 adet poğaça yiyorum çayla
o da salatalık domatesle fln yanında tok tutucak bişey olsun diye o kadar
fazlasını da yiyesım gelmıo zaten....yani özellikle dikkat etmıyorum hala oburum kaydirigubbakcemile3
ama yiyesim gelmiyo... o değilde ara sıra canım bi kıymalı börek çekiyo varya anlatamam
alıp yiyorum o zamanlar :)
:1hug:
:1hug:vallahi ebruli diyince şimdi aaaaaaaaa dedim...bende balık hafızalıyımdır üzgünüm...
gökçecim yaaa lütfen yıpratma bu kadar kendini bende senin gibi olmuştum ama artık takmıyorum ölemem ya olmuyo diye vardır bu iştede bi hayır ki benim tam 10 ay oldu hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyo hemde çevremdeki tüm evlilerin ya çocuğu oldu yada hamileler herkes bana artık olmuyo gözüyle bakıyolar ama yapacak bişey yok herşey Allahtan yıpratsak kendimizi nereye kadar hem bak sizdede bi sorun yokmuş ne güzel sadece biraz sabırlı olmamız gerek tatlım gör bak gelicek bebişler en kısa zamanda
Ebruşum!Ben seni unutmadım kesinlikle;ama nicki unutuyorum haliyle... :bbo:
arada adını görüyorum aşağıda ama o an çağrışım yapmıyor ben de.Su o konuda çok başarılı;hemen değişimlere adapte olup herkesi yeni nickiyle eski yaşanmışlıkları da katarak olaya katıveriyr.
Seni ansıl unuturum;o üzüntü halinle irp bizimle vedalaşmanıüz,biizm o iletiyle daha da çok züülmemizi...Bunalrın hepsi aklımda inan...
Ya bir de şöyle bri durum var;Eskiden herkes aynı hedefe yönelik şeyler konuşuyrodu ama artık hedeflere ulaşanlar oldu aramızda;haliyle onalr da yeni hedefleri doğrultusunda konuşuyorlar
;haliyle muhabbet çok yönlü oluyor.Tek noktaya odaklanılmadığından eskisi kadar yoğun yaşanamıyor duygular;ama bu da kendi içinde düşünüldüğünde çok güzel.Hala hep birlikteyiz ve birnbirimizden her konuda faydalanmaya devam ediyoruz. :lepi:
evet canım ben şenay ikizlerim oluyo geçen hafta öğrendim daha
hala şaşkınım inş darısı sana ve tüm isteyenlere
canım takma okdar önümüz yaz sıcaktan eritirsin valla zaten karpuz bi çıksın serin serin habire yersin
bak bende bi yerde okudum prinç ilk aylarda çok önemliymiş bebk gelişimi için ben sürekli tüketiyorumm
doğru söylüyosun canım çok haklısın önceden hiçkimse hamile değildi ve hepimizin hedefide konuştuklarıda bekleyişlerimizde aynıydı ama ne güzelki şimdi topik çok farklı bi boyut kazandı çoğu hamile kaldı ve kalamayan eskiler çok azaldık ve muhabbetler haliyle ayrıldı ama olsun ben yinede girip bişeyler yazmasamda kim napıyo neyi bekliyorum haberdar oluyorum zaten topiğin amacıda başından beri herkesi hamile bırakmak değilmiydi amacımıza ulaşıyoruz kızlar darısı başımıza :Saruboceq: ayrıca sımartcım beni ve yaşadıklarımı unutmadığın için çok sağol hatırlanmak güzel :1hug:
Selam arkadaŞlarr nasılsınız ÖpÜyorum hepİnİzİ
kalp atıŞını duyduk ŞÜkÜrler olsun..
Gebelİkle İlgİlİ kan tahlİllerİ yapılıyo Şİmdİ.
Bİde kanda progesterona bakılcak normale dÖndÜyse
totom kurtulacak İĞnelerden :))))))
Ayyy!En gıcık olduğum muhabbet;aayyy olmuyoooo da neymiş...Kime neee!
Allah'tan benim çevremdeki herkes beni çocuk olayına çok uzak bulduklarından sormuyrlar bile :)))
Ben de çok merake diyorum;bebişler ne oldu...Düşünsene bundan bir kaç ay sonra kızlar diyecek biri 'bne yarın doğuma gidiyrum' :)) Güzel şeyler bunlar.Bizden biri. :))
E,haliyle bir gün sırada bzi de olacağız
Bu arada benim çıkmam lazım;yne gelebilirsme gelirim.Öptüm sizi.
canım karbonhidratta çok önemli bebek için ama dozunda tabı..mesela normal pılav yerıne bulguru tercıh edın dıyo dr lar...her ogun karbonhıdrat proteyın almak gerekıyo ama ben sahsen calıstıgım ıcın dısardan da yıyemıyom getırdıgım seyler kısıtlı oluyo..napalım artık ya smart basına gelınce gorcen ekmeksız makarnasız doymuyo ınsan..ben yemek yıyorum mesela doyuru nıtelıkte yarım saat sonra acıkıyom sıkıyosa yeme...oluyom acllıktan ya..mutlaka meyve falan gecıstırıyoz..ama 3 porsıyondan fazla meyve de fazlaymıs ama ben kac 3 porsıyon yıyom...herhalde metveye dadandım o benı aldırttı cok...aslında aldıgım kıloyla sınırdayım ama ust sınır...sempatiksalakcinni
Ya Ayşe çalıştık da ne oldu;olmadı.Bi de üstüne çok üzmesem de kendimi stres faktörünü geliştirdim o dönemde.Oysa hiç umurssamıyordum bile.İŞte o yüzden şimdia ynı çarkın üzernde dönmek istemiyorum.
hayırlısı olsun;Allah bilir ne zaman vereceğini bana da.O yüzden sıkmayacaım canımı.... alkisalkisalkis
evet ben ebruli ama sırf bu tanınmamak yüzünden ismimi değiştirdiğime pişmanım valla bi su tanıyo beni ve bi tek o laf atıyo bana artık bakıyorum kimse atmıyo kaç kere bişeyler yazdım ama kimseden laf atan olmadı bende şimdi sadece girip okuyorum kızlar kızmayın ama ne zamandır bu böyle unutuldu eskiler :a015:
ay valla ayşem annem diyoki ikiside birbirine benziycek birini bana verirsin ben bakarım özlemezsin diyo dedimki sen öyle san vermem ben kimselere kuzularımı allah büyük bi rahatlığını verir inş.ama inan sağlıklı olsunlarda ben çekeyim ne çekeceksem
kızlar ozur dılerım beklettım ama sonucum negatıfffffff malesef ve yaklaşık 1 saattırrrr ağlıorum gözlerım mahvolduuuu yoruldum 8 aydır yoruldum kızlarrrrrrrrrrr mafoldumben
ay bende merak ediyom kaç kilo olduğunu ...ya birazda bünye meselesi ben kolay kilo alabilen bir insanım...mesela benım ablam ılk 3 ay almadı hıc kılo ama 20 kıloyla kapattıı...son 7-8.aylarda bebek zayıf dedıler ..o gazla aldı epey ama bebek 3850 gogdu...zaten en cok son 3 ay alınıyor...mesela kımı vucut cok fazla su topluyormus kımısıde atıyomus...acaba bende su mu topladım dıyom cunku cok dengesız bı gun fazla bır gun 1 kılo eksık tarıyo...bır de kagan kocatepede okudum..hamılelıkte ne yaparsan yap anne mutlaka 4-5 kılo yap depoluyomus...o da doganın kendı savunması..dogum sonrası anne ac kalırsa stokları kullansın dıye...:) ne garıp de mı
Bliyorsun hamilelikte en çok kilo 7 ve 8. aylarda alınır.O yzden şimdi ne kadar az alsan ya da hiç almasan bundna güzeli yok :) Bebek beslensin yeter.
Yaa,bu arada!Kıymalı böreği ben de severim.Hani sarıyer böreği diye geçiyor ya kıymalısına bayılırım.İStanbula geldğimde Fatoşla yedi bile :))) Burda da var ama ordakinin yerini tutmaz tabi;herşey yerinde güzel :)))
Selam arkadaŞlarr nasılsınız ÖpÜyorum hepİnİzİ
kalp atıŞını duyduk ŞÜkÜrler olsun..
Gebelİkle İlgİlİ kan tahlİllerİ yapılıyo Şİmdİ.
Bİde kanda progesterona bakılcak normale dÖndÜyse
totom kurtulacak İĞnelerden :))))))
ben geldiiimmm.prensesin ebruli olduğunu bende bilmiyordum.. bilmiyorumkismile değiştirmeseydiniz sizde nicklerinizi... :dilcikar:
ben unutmadım vallahı bılıom senın ebrulı oldugunu aşk olsn :umursamaz:
bakseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn laelaelaelaelae laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?