Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ebruşum!Ben seni unutmadım kesinlikle;ama nicki unutuyorum haliyle... :bbo:
arada adını görüyorum aşağıda ama o an çağrışım yapmıyor ben de.Su o konuda çok başarılı;hemen değişimlere adapte olup herkesi yeni nickiyle eski yaşanmışlıkları da katarak olaya katıveriyr.

Seni ansıl unuturum;o üzüntü halinle irp bizimle vedalaşmanıüz,biizm o iletiyle daha da çok züülmemizi...Bunalrın hepsi aklımda inan...
Ya bir de şöyle bri durum var;Eskiden herkes aynı hedefe yönelik şeyler konuşuyrodu ama artık hedeflere ulaşanlar oldu aramızda;haliyle onalr da yeni hedefleri doğrultusunda konuşuyorlar
;haliyle muhabbet çok yönlü oluyor.Tek noktaya odaklanılmadığından eskisi kadar yoğun yaşanamıyor duygular;ama bu da kendi içinde düşünüldüğünde çok güzel.Hala hep birlikteyiz ve birnbirimizden her konuda faydalanmaya devam ediyoruz. :lepi:

canım takma okdar önümüz yaz sıcaktan eritirsin valla zaten karpuz bi çıksın serin serin habire yersin
bak bende bi yerde okudum prinç ilk aylarda çok önemliymiş bebk gelişimi için ben sürekli tüketiyorumm

ay bende merak ediyom kaç kilo olduğunu ...ya birazda bünye meselesi ben kolay kilo alabilen bir insanım...mesela benım ablam ılk 3 ay almadı hıc kılo ama 20 kıloyla kapattıı...son 7-8.aylarda bebek zayıf dedıler ..o gazla aldı epey ama bebek 3850 gogdu...zaten en cok son 3 ay alınıyor...mesela kımı vucut cok fazla su topluyormus kımısıde atıyomus...acaba bende su mu topladım dıyom cunku cok dengesız bı gun fazla bır gun 1 kılo eksık tarıyo...bır de kagan kocatepede okudum..hamılelıkte ne yaparsan yap anne mutlaka 4-5 kılo yap depoluyomus...o da doganın kendı savunması..dogum sonrası anne ac kalırsa stokları kullansın dıye...:) ne garıp de mı

Selam arkadaŞlarr nasılsınız ÖpÜyorum hepınızı
kalp atıŞını duyduk ŞÜkÜrler olsun..
Gebelıkle ılgılı kan tahlıllerı yapılıyo Şımdı.
Bıde kanda progesterona bakılcak normale dÖndÜyse
totom kurtulacak ıĞnelerden :))))))

Bliyorsun hamilelikte en çok kilo 7 ve 8. aylarda alınır.O yzden şimdi ne kadar az alsan ya da hiç almasan bundna güzeli yok :) Bebek beslensin yeter.
Yaa,bu arada!Kıymalı böreği ben de severim.Hani sarıyer böreği diye geçiyor ya kıymalısına bayılırım.İStanbula geldğimde Fatoşla yedi bile :))) Burda da var ama ordakinin yerini tutmaz tabi;herşey yerinde güzel :)))

Ayyy!En gıcık olduğum muhabbet;aayyy olmuyoooo da neymiş...Kime neee!
Allah'tan benim çevremdeki herkes beni çocuk olayına çok uzak bulduklarından sormuyrlar bile :)))

doğru söylüyosun canım çok haklısın önceden hiçkimse hamile değildi ve hepimizin hedefide konuştuklarıda bekleyişlerimizde aynıydı ama ne güzelki şimdi topik çok farklı bi boyut kazandı çoğu hamile kaldı ve kalamayan eskiler çok azaldık ve muhabbetler haliyle ayrıldı ama olsun ben yinede girip bişeyler yazmasamda kim napıyo neyi bekliyorum haberdar oluyorum zaten topiğin amacıda başından beri herkesi hamile bırakmak değilmiydi amacımıza ulaşıyoruz kızlar darısı başımıza :Saruboceq: ayrıca sımartcım beni ve yaşadıklarımı unutmadığın için çok sağol hatırlanmak güzel :1hug:

evet canım ben şenay ikizlerim oluyo geçen hafta öğrendim daha
hala şaşkınım inş darısı sana ve tüm isteyenlere

hatırarsan ikizler benim hayalimdi :))
Akrabalrda ikiz de çok bizde eşim tarafında da benim tarafta da ama daha o safhaya gelemdik maluummmm delikafadulden

Ne dedi doktor?Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi?

ya ole mi aslında fazla sallamıyom ya..napayım annelıgın cilveleri bunlar..ben hırslıyımdır..verırım sonra....aslında her gıda cok onemlı az az hepsınden yıceksın...

Ben de çok merake diyorum;bebişler ne oldu...Düşünsene bundan bir kaç ay sonra kızlar diyecek biri 'bne yarın doğuma gidiyrum' :)) Güzel şeyler bunlar.Bizden biri. :))
E,haliyle bir gün sırada bzi de olacağız

Bu arada benim çıkmam lazım;yne gelebilirsme gelirim.Öptüm sizi.

gökçe sıkma cnaını dicem ama ne kadar desem boş.aynı oduk senle.1 nisan beklenen adet tarihi 1 haftageçiyo ama bbiş yok.dün bende aynı durumda ooldum.plan arı sütü fian aldım.benim daha 2.ay deneme ben bile çokk üzüldümm..
ve sonraki adet tarhimi bile hesaplayamıyorum artık.tüp beke şu bu bi şeiklde lacak en sonundaa

canım hoşgeldin ohhh ne güzel yaaa çok sevindim çoğu kişi şöyle diyo kalp atışlarını duyana kadar hamile olduğumu düşünmüyorum ne zamanki duyuyorum o zaman tamam hamileyim ben diyorum diyo çok sevindim canım senin adına Allah kucağına almayıda nasip etsin inş. :Saruboceq:

Ayyy!En gıcık olduğum muhabbet;aayyy olmuyoooo da neymiş...Kime neee!
Allah'tan benim çevremdeki herkes beni çocuk olayına çok uzak bulduklarından sormuyrlar bile :)))

sorma canım yaaa been eşimin akrabalarıyla iç içe oturuyorum aynı apartmanda o yüzen herkes ne zaman korunmayı bıraktığımızı ne zamandır çocuk istediğimizi biliyo ama işte konuşuyolar kapatıyorum bende kulaklarımı duymamazlıktan geliyorum inan nispet bile yapan oluyo Allaha havale ediyorum onları ve ben umudumu hiç kaybetmiyorum şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine göndericek inş. Rabbim bebeğimi :Saruboceq:

tamam canım kendine iyi bak bizde seni öptük arayı fazla açma gel arada:1hug:

ben geldiiimmm.prensesin ebruli olduğunu bende bilmiyordum.. bilmiyorumkismile değiştirmeseydiniz sizde nicklerinizi... :dilcikar:

evet gercektende yaa ekemksiz olmuyo vallakııı :)

stres yapğmadan cerezine deneyın yaw :)

ben unutmadım vallahı bılıom senın ebrulı oldugunu aşk olsn :umursamaz:

amın canım sağlıklı olucaklar ınsallah :)

kızlar ozur dılerım beklettım ama sonucum negatıfffffff malesef ve yaklaşık 1 saattırrrr ağlıorum gözlerım mahvolduuuu yoruldum 8 aydır yoruldum kızlarrrrrrrrrrr mafoldumben

canım ya yapma böyle sıkma canını :teselli: daha cok erken gercektende

ya canım kilo alcaz tabii ki :) bebeısler sağlıklı olsun yeter kı ama çk da almayalım
doğuramayız bu sefer :)

evt bılıyorum bende 6. aya girdim zaten :) evt benım dediğimde sarıyer böreği ımmmmghh ımhh

oh çok şükür ablacım çok sevındım :)

maşallah sübhanallah :)

kuzucuklar merhaba..ben bu ay serophene kullandım cmt bitti ilacım,yarın yumoşlarıma bakılacak :) randevum var.ama ölüyorum yumurtalarımın ağrısından.böyle olması normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…