ya bende alamamama şaşırıyorum acaba bebeğimde zayıf mı kalıyo :bbo: diyorum ama
o zaman yediklerim nereye gidiyo boshayallersmile
kilo alsan bi deeerrtt almasan başka bi dert inşallah bebeklerimize yarıyordur canım
yediklerimiz.....randevu aldım yarın 14,30 da doktordayım bakalım ne dicek
hem 5 kilo da çok değil bence canım çok kafana takma
bende kuruyemiş meyve meye suyu çorba çok yiyorum ve çok su içesim oluyo
hele dün eve giderken eve bi gidiym varya bi limonu kesip yicem demiştim
ama gidene kadar unutmusum kaydirigubbakcemile3
Ben ne yapayım Ayşe'cim!Sürekli geziyorum.Yalnızım diye beni hiç boş bırakmıyor arkadailar;ya ben onlarda ya da onlar bende.O yüzden ihmal de ettim sizleri kusura bakmayın;ama okudum genelde neler olup bittiğini. olumunekankayizsmile
Eşim bi dokuz on günlüğüne burada olacak cuartesi günü.Korunuyorduk ya biz en son;şimdi ne yapsam ona karar veremedm.Akıiına bırakayaım diyorum.O kadar çalıştım tutmadı;on günde tutacak değil yaaa hihoyyyt hihoyyyt:roflol:
devlet hastanesindede kontrol olmamı söyledi gözetim altında tutacak bide tanıdık olduğundan işte ilgileniyolar sağolsunlarr
bi ay sonra gidecem ayrıntılı ultrasona girecem eğer herşey normalse sorun yokk değilse allah koruusun düşünmek bile istemiyorumm
14 haftayı geçmiş dediii başa baş gidiyozz
oooo smartım hoşgeldin boş bırakdın buraları
nasılsın bakalımmm
selam
sımartcım beni unuttun bende kalamadım henüz malesef :umursamaz:
Kilo almanla bebğinin aldığı kilonun ilgisi yok canım ya;Sen sağlıklı besleniyorsan bebek ondna yeteri kadar yayarlanıyordur emin ol ve sağlıklı beslendiğin için sende de bu durum kilo yapmıyordur.Karbonhidrattan uzak durduğun sürece probllem olmayacaktır bence.
oh ne güzel gezmekte güzel valla özgür hatun aklinialirimsmile
bence çalışın bebiş bu ne zmana tutcağı belli olmaz ki :)
hiç beklemediğin zamanda geliverir :)
Hah!!İşte buyur.Bi kontes bi de sen;şu nickeriniz beni ÖLDÜRECEEKKKKKKKKKKKKKKK
Sen de Ebru muydun ki(( Off off..Hafızam çok zayıf benimmmmm
doğru diyorsun kasmamak gerekiyo ama insan çok isteyince herhalde engel olamıyo kendine..birazda kişiden kişiye değişiyo kimi insan benim gibi sabırsız oluyo....5.aydan sonra ümidini kesiyo...boshayallersmile
kızlar ozur dılerım beklettım ama sonucum negatıfffffff malesef ve yaklaşık 1 saattırrrr ağlıorum gözlerım mahvolduuuu yoruldum 8 aydır yoruldum kızlarrrrrrrrrrr mafoldumben
kızlar ozur dılerım beklettım ama sonucum negatıfffffff malesef ve yaklaşık 1 saattırrrr ağlıorum gözlerım mahvolduuuu yoruldum 8 aydır yoruldum kızlarrrrrrrrrrr mafoldumben
Kilo almanla bebğinin aldığı kilonun ilgisi yok canım ya;Sen sağlıklı besleniyorsan bebek ondna yeteri kadar yayarlanıyordur emin ol ve sağlıklı beslendiğin için sende de bu durum kilo yapmıyordur.Karbonhidrattan uzak durduğun sürece probllem olmayacaktır bence.
evet ben ebruli ama sırf bu tanınmamak yüzünden ismimi değiştirdiğime pişmanım valla bi su tanıyo beni ve bi tek o laf atıyo bana artık bakıyorum kimse atmıyo kaç kere bişeyler yazdım ama kimseden laf atan olmadı bende şimdi sadece girip okuyorum kızlar kızmayın ama ne zamandır bu böyle unutuldu eskiler :a015:
oh ne güzel gezmekte güzel valla özgür hatun aklinialirimsmile
bence çalışın bebiş bu ne zmana tutcağı belli olmaz ki :)
hiç beklemediğin zamanda geliverir :)
bi sorun olmaz inşallah canım kötü şeyleri düşünme büyüyo işte fasulyelerin aaa :)
daha büyüyücekler doğcaklar inşallah.....seni sinir hastası yapıcaklar ohoooo boshayallersmile evi dağıtıcaklar falan filan :)
Yaa!Ben hala şu yeni siimlere alışamadım ki yaaaSeni göryorum ama Şenay olup olmadığından emin olamıyourm;ya da başka biri.O yüzden soraacğım soruyu da soramıyorum. Bebkler ikizmiş,içten de tebrik etme fırsatım olmuyor tam kim olduğunu bşilmediğimden İkide bir de kimdin diye sormak da ayıp geliypoooooo Kaldım ortada yaaa ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?