Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Kilo almanla bebğinin aldığı kilonun ilgisi yok canım ya;Sen sağlıklı besleniyorsan bebek ondna yeteri kadar yayarlanıyordur emin ol ve sağlıklı beslendiğin için sende de bu durum kilo yapmıyordur.Karbonhidrattan uzak durduğun sürece probllem olmayacaktır bence.

oh ne güzel gezmekte güzel valla özgür hatun aklinialirimsmile

bence çalışın bebiş bu ne zmana tutcağı belli olmaz ki :)

hiç beklemediğin zamanda geliverir :)

bi sorun olmaz inşallah canım kötü şeyleri düşünme büyüyo işte fasulyelerin aaa :)
daha büyüyücekler doğcaklar inşallah.....seni sinir hastası yapıcaklar ohoooo boshayallersmile evi dağıtıcaklar falan filan :)

oooo smartım hoşgeldin boş bırakdın buraları
nasılsın bakalımmm

Yaa!Ben hala şu yeni siimlere alışamadım ki yaaa Seni göryorum ama Şenay olup olmadığından emin olamıyourm;ya da başka biri.O yüzden soraacğım soruyu da soramıyorum. Bebkler ikizmiş,içten de tebrik etme fırsatım olmuyor tam kim olduğunu bşilmediğimden İkide bir de kimdin diye sormak da ayıp geliypoooooo Kaldım ortada yaaa ((((

Bak 1000.2000.3000. sayfalarda hep vardım ama 4000'i kaçırmışım
Kim yaptı açlışısı??? :))))

kızlar ozur dılerım beklettım ama sonucum negatıfffffff malesef ve yaklaşık 1 saattırrrr ağlıorum gözlerım mahvolduuuu yoruldum 8 aydır yoruldum kızlarrrrrrrrrrr mafoldumben

canım karbonhidratta çok önemli bebek için ama dozunda tabı..mesela normal pılav yerıne bulguru tercıh edın dıyo dr lar...her ogun karbonhıdrat proteyın almak gerekıyo ama ben sahsen calıstıgım ıcın dısardan da yıyemıyom getırdıgım seyler kısıtlı oluyo..napalım artık ya smart basına gelınce gorcen ekmeksız makarnasız doymuyo ınsan..ben yemek yıyorum mesela doyuru nıtelıkte yarım saat sonra acıkıyom sıkıyosa yeme...oluyom acllıktan ya..mutlaka meyve falan gecıstırıyoz..ama 3 porsıyondan fazla meyve de fazlaymıs ama ben kac 3 porsıyon yıyom...herhalde metveye dadandım o benı aldırttı cok...aslında aldıgım kıloyla sınırdayım ama ust sınır...sempatiksalakcinni

oh ne güzel gezmekte güzel valla özgür hatun aklinialirimsmile

bence çalışın bebiş bu ne zmana tutcağı belli olmaz ki :)

hiç beklemediğin zamanda geliverir :)

Ya Ayşe çalıştık da ne oldu;olmadı.Bi de üstüne çok üzmesem de kendimi stres faktörünü geliştirdim o dönemde.Oysa hiç umurssamıyordum bile.İŞte o yüzden şimdia ynı çarkın üzernde dönmek istemiyorum.
hayırlısı olsun;Allah bilir ne zaman vereceğini bana da.O yüzden sıkmayacaım canımı.... alkisalkisalkis

Hah!!İşte buyur.Bi kontes bi de sen;şu nickeriniz beni ÖLDÜRECEEKKKKKKKKKKKKKKK
Sen de Ebru muydun ki (( Off off..Hafızam çok zayıf benimmmmm

evet ben ebruli ama sırf bu tanınmamak yüzünden ismimi değiştirdiğime pişmanım valla bi su tanıyo beni ve bi tek o laf atıyo bana artık bakıyorum kimse atmıyo kaç kere bişeyler yazdım ama kimseden laf atan olmadı bende şimdi sadece girip okuyorum kızlar kızmayın ama ne zamandır bu böyle unutuldu eskiler :a015:

doğru diyorsun kasmamak gerekiyo ama insan çok isteyince herhalde engel olamıyo kendine..birazda kişiden kişiye değişiyo kimi insan benim gibi sabırsız oluyo....5.aydan sonra ümidini kesiyo...boshayallersmile

Ama sonrdan da kesmemesi gerektiğini öğreniveriyor değil mi
Herkesin bri sırası var bu kaar basit...:)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
kızlar ozur dılerım beklettım ama sonucum negatıfffffff malesef ve yaklaşık 1 saattırrrr ağlıorum gözlerım mahvolduuuu yoruldum 8 aydır yoruldum kızlarrrrrrrrrrr mafoldumben

yapma gökçe yaaaaa....sekız ayda yorulursun tabı bu kadar stresle....aslında bak cok kısa bı zaman bu...ama sen kendını yırtıyosun ondan dolayı sana daha da yıpratıcı gelıyo...sağlık olsun canım ya....hadı sıl gozlerını kendını toparla ...bak su kure basla sende ıkıncı gunun...a.s

Ya!Bak gökçecim tam da konunun üzerine geldin.Sıkma canını bu kadar.8 ay 10 ay... beklemişsin beklememişsin önemli değil.HAyatını akışına bırak;odak noktanı değiştir bir de bakmışsın kibebişini gelivermiş hiç beklemdiğin bri anda.

Neden üzüyorsun o güzel canını...hayat devam ediyor;Sağlıklısın,eşin de öyle.Görünür bir ğrobleminiz yok...Daha ne olsun.

smartcım sanırım dediğin gibi oluyo inşallah kilo alıyodur bebişim :) ilk aylar çok kilo
kaybettım cunku ve kaybettıklerımın hepsini geri almadım bile daha
tatlılardan nerdeyse tamamen uzaklaştım hiçç ama hiç istemıyo canım
kek kurabiye tatlı fln ne zamandır yemıyorum sadece sabahları 1 adet poğaça yiyorum çayla
o da salatalık domatesle fln yanında tok tutucak bişey olsun diye o kadar
fazlasını da yiyesım gelmıo zaten....yani özellikle dikkat etmıyorum hala oburum kaydirigubbakcemile3
ama yiyesim gelmiyo... o değilde ara sıra canım bi kıymalı börek çekiyo varya anlatamam
alıp yiyorum o zamanlar :)

:1hug:
:1hug:vallahi ebruli diyince şimdi aaaaaaaaa dedim...bende balık hafızalıyımdır üzgünüm...

ay valla ayşem annem diyoki ikiside birbirine benziycek birini bana verirsin ben bakarım özlemezsin diyo dedimki sen öyle san vermem ben kimselere kuzularımı allah büyük bi rahatlığını verir inş.ama inan sağlıklı olsunlarda ben çekeyim ne çekeceksem

gökçecim yaaa lütfen yıpratma bu kadar kendini bende senin gibi olmuştum ama artık takmıyorum ölemem ya olmuyo diye vardır bu iştede bi hayır ki benim tam 10 ay oldu hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyo hemde çevremdeki tüm evlilerin ya çocuğu oldu yada hamileler herkes bana artık olmuyo gözüyle bakıyolar ama yapacak bişey yok herşey Allahtan yıpratsak kendimizi nereye kadar hem bak sizdede bi sorun yokmuş ne güzel sadece biraz sabırlı olmamız gerek tatlım gör bak gelicek bebişler en kısa zamanda

evet canım ben şenay ikizlerim oluyo geçen hafta öğrendim daha
hala şaşkınım inş darısı sana ve tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…