Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar gittimde geldim alttan ultrasonla baktı ne anladı bilmiyorum bişey demedi gebelik şüphen varmı dedi olabilir dedim beta-hcg istedi saat 14,30 da öğrenecem

fare için bereket derler ama bilemeyecegım :)

ayy canım hamilelikte böle rüyala görmek normalmiş canım. Uyanınca hemen dua okuyom bende.
Fare görmek aslında kötü insanların senin hakkında laf sölemeleri diye biliyorum ben ama baska bir yorumuda olabilirr

fare için bereket derler ama bilemeyecegım :)

Allah allah!!! Hayırdır ınşallahhhh :uhm:

kızlar gittimde geldim alttan ultrasonla baktı ne anladı bilmiyorum bişey demedi gebelik şüphen varmı dedi olabilir dedim beta-hcg istedi saat 14,30 da öğrenecem

hadi bakalımmmm mercanımmmm

hadi hayırlısı canım...inşallah hayırlı haberler alırız... :Saruboceq:

şu olayı merak ediyorum ben de demek istedim..klavyemi bozuk ne bazıları cıkmıyo

canım alıntı yap ın yanında MQ yazıyo ya...diyelimki 3 tane alıntı yapıcaksın 2 tane
mesajda MQ ya tıklıyosun son mesajda alıntı yapa tıklıyosun 3 mesajda geliyo

alıntı şeklınde

canım hadi hayırlısı olsun inş..opuyorumnanaktan
hayırlısı neyse o olsun doktor yoğunluk görüyorum adet olacaksın dedi amma biraz ya yorgundu dr yada saf gibi birşey söylediklerimi hep yanlış anladı ben 2 aydır geç adet oluyorum dedim dr iki aydır hiç adet olmuyorum anlamış

hayy allah o dr. nasıl dr. olmuş ayol.kafamçokkarıştıaman neyse inş hamiş cıkar test sonucunnn:Saruboceq:

kızlar gecenlerde birşey okudum biryerde..vajina jeli varmış hamişliği kolaylaştıran duydunuzmu hiç böyle birşey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…