merhaba canım olayı ya...:uhm:
günaydın şekerimmm nasılsın??
Yaren sen de hoşgeldin gülüm...
Kızlar ben bugün rüyamda fare gördüm yaaa...bizim evde 20-30 tane fare vardı, yerde hala soluk alan balıklar filan....ördekler...ayyyy ev hayvanat bahçesi gibiydi valla bir anlamı var mı acaba?? ama çok korktum farelerden, terlikle öldürmeye çalışıyordum....ne kötüydü yaaa...sabah bir uyandım kan ter içinde kalmışımmm:1no2:
kızlar gittimde geldim alttan ultrasonla baktı ne anladı bilmiyorum bişey demedi gebelik şüphen varmı dedi olabilir dedim beta-hcg istedi saat 14,30 da öğrenecem
ayy canım hamilelikte böle rüyala görmek normalmiş canım. Uyanınca hemen dua okuyom bende.
Fare görmek aslında kötü insanların senin hakkında laf sölemeleri diye biliyorum ben ama baska bir yorumuda olabilirr
fare için bereket derler ama bilemeyecegım :)
kızlar gittimde geldim alttan ultrasonla baktı ne anladı bilmiyorum bişey demedi gebelik şüphen varmı dedi olabilir dedim beta-hcg istedi saat 14,30 da öğrenecem
kızz benim hislerimi yabana mı attın ayy ben söyledim sana daha önce kendine yeni bir kahinmi buldun:mymeka:gerçekten hisediyomusun..altıncı hissin kuvvetlimidir???
şu olayı merak ediyorum ben de demek istedim..klavyemi bozuk ne bazıları cıkmıyo
naneşekeri özel ulus hastanesini biliyormusun şimdi oranın kadın doğumuna gittim de yaşlı bir bayan baktı banabalgatta oturuyorum ben...sen hangi semttesin?
naneşekeri özel ulus hastanesini biliyormusun şimdi oranın kadın doğumuna gittim de yaşlı bir bayan baktı bana
sen rüzgarlı sokaktaki ulus hastanesini diyorsun herhaldeyok canım bilmiyorum ya..burda bildigim tek hastane ulus devlet hastanesi:)
hayırlısı neyse o olsun doktor yoğunluk görüyorum adet olacaksın dedi amma biraz ya yorgundu dr yada saf gibi birşey söylediklerimi hep yanlış anladı ben 2 aydır geç adet oluyorum dedim dr iki aydır hiç adet olmuyorum anlamışcanım hadi hayırlısı olsun inş..opuyorumnanaktan
sen rüzgarlı sokaktaki ulus hastanesini diyorsun herhalde
orada kadın doğum bölümü varmı?ewet canım..ben genelde orda yaptırıyorum tahlillerimi...iş yerime yakın çünkü...
kızz benim hislerimi yabana mı attın ayy ben söyledim sana daha önce kendine yeni bir kahinmi buldun:mymeka:
orada kadın doğum bölümü varmı?
hayırlısı neyse o olsun doktor yoğunluk görüyorum adet olacaksın dedi amma biraz ya yorgundu dr yada saf gibi birşey söylediklerimi hep yanlış anladı ben 2 aydır geç adet oluyorum dedim dr iki aydır hiç adet olmuyorum anlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?