Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gerçekten hisediyomusun..altıncı hissin kuvvetlimidir???

ufaklıklar büyüsün..size rahat vermiycekler...
annneee babaaaa rahat dururn diye tekmüklüycekler... lmaz:
o yüzden şimdi koklaşın koklaşabildiğiniz kadar... kaydirigubbakcemile3

doğu diyorsunda şimdide canın istemiyokiii zaten kokuya hasssasım eşim banyo yapıp bile gelse yanıma bu seferde şampuan kokmuşun diyorum adam bi yaranamadı valla :))))
hamile olunca sorcam size kaç kere yapıyonuz diyeee bakayım ikiye çıkcakmıkaydirigubbakcemile3

tinker sende hamişliğin başında lekelenme vs..oldumu???

ufaklıklar büyüsün..size rahat vermiycekler...
annneee babaaaa rahat dururn diye tekmüklüycekler... lmaz:
o yüzden şimdi koklaşın koklaşabildiğiniz kadar... kaydirigubbakcemile3

bizim gecende basımıza geldi....tam yapıyoz yaramazlık nasıl tekme anlatamam...yarıda kaldı.....maleseffff.

ben de beklemeye olumsuzluklara o kadar alışmıştım ki, birden olunca korktum :sm_confused: şimdi de acaba bebeğime bakabilir miyim anneliği becerir miyim diye korkuyorum.....

gerçekten hisediyomusun..altıncı hissin kuvvetlimidir???

kız ben senin lekelenmelerin olduğunu bilmiyordum orayı kaçırmışım demekki....kesin hamilesinnnnnnnnnnn ben de öyle hissediyorum......inşallahhhh

benimkide hiç belli etmedi uzun uzun öpmeye çalışsam geri kaçtıı anladım dayanamadığını kaydirigubbakcemile3

hihihihihihi onlara da yazık kız

Son düzenleyen: Moderatör:

oh ohhh keyfini çıkarrr vallaaaa bütün istediğin yemekleri yaptır benceee

ah yazzııkk senin kocişeee... kaydirigubbakcemile3
valla başımıza gelmediği içün bilemiycüz...

tinker sende hamişliğin başında lekelenme vs..oldumu???

yok canım benım hc koyu renk lekelenmem olmadı...acık renk te dığerıde olmadı...akıntım vardı...aslında koyu renklı akıntı sağlıklı yumurtlamama anlamına gelıyo diye okudum bir yerde...kistim varken oluyodu bi ara sonra gecti...

ozaman hemen test yap yarın ..varsa çıkar.pazartesimi yapıcaksın???

pazartesi yapıcam canım çünkü son 3 aydır gecikiyor...32-34 günde bir olmaya başladım önceden 28-30 günde bir olurdum o yüzden tarihi de 23 nisana yazdırdım aslında ayın 19unda yada 21inde olmam gerekiyordu bu ay...hayırlısı olsun ya başka birşey istemem...

inşallah canım hislerin kuvvetlidir ve çıkar...
sanırım hepimiz kocişlerimize bu haberi vermek için sabırsızlanıyoruz...onlara bu sevinci yaşatmak istiyoruz...zamanı gelicek hepsi olucak inanıyorum ben...!!

hadi yaaa..yumurtlayamadımmı o zaman ben acaba???
off adetim vaktinde gelsin inş..ben önümüzdeki aya kitlenmiş durumdayım...
boshayallersmile

ah yazzııkk senin kocişeee... kaydirigubbakcemile3
valla başımıza gelmediği içün bilemiycüz...

kız biz bide normal şartlarda çok çalışkan bi çifttik yani öyle pek boş kalmazdık karasu gibi şimdi bende bi garip hissediyom ama benim halimde olmuyo bide korkuyom artık bu aydan sonra bi iki ay rahatız sanırım

haticecim senin doğum tarihin kaç(gün ay yıl olarak) bakıcam bugün sezgilerin nasıl diye? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…