canım bende seni ümitlendirmek istemen ama bu belirtiler hamiş belirtisi gibi geldi bana..topkeklerin acıması az lekenmelerin..karsuyada söylemiştim ikinci hamişliğimde bendede koyu kahve lekenlenmelerim oldu öyle akmıyodu birşeyle silince görüyodum.bende sen gibi adetim başlıyo diye düşünüm ve 3 gün sonra bu gecti başka birşey gelmedi.şüphelendim ve test yaptım hemen cift cizgi cıktı zaten..bu yüzden acabamı diyorumCADIARZU
ufaklıklar büyüsün..size rahat vermiycekler...
annneee babaaaa rahat dururn diye tekmüklüycekler...lmaz:
o yüzden şimdi koklaşın koklaşabildiğiniz kadar... kaydirigubbakcemile3
kızlar bu hafta annem yanımda aydınlardan geldi...kaç gündür anne yemeği yiyorum..ne de özlemişim...hamilelikte pek tatlı oluyomus onu anladım...biraz da abarttım yemeği...annem hep yanımda olsa duba gibi olurum herhalde....
yazıkk çok istiyor ama bebişe bir şey olur diye çaktırmıyo her halinden anlaşılıyoo kaydirigubbakcemile3
ufaklıklar büyüsün..size rahat vermiycekler...
annneee babaaaa rahat dururn diye tekmüklüycekler...lmaz:
o yüzden şimdi koklaşın koklaşabildiğiniz kadar... kaydirigubbakcemile3
kızlar bişe diyim size insan her ay acaba hamilemiyim diye düşünüyorda olmuyo yaa
ama olduğu anki his daha farklı yaa ağzından bişe çıkmıyo değilim diyemiyorsun varda diyemiyorsun ama içinde tarifsiz bi huzur oluyo ben öyle hisstmiştim keşke anlatabilsem yaaaa
gerçekten hisediyomusun..altıncı hissin kuvvetlimidir???
benimkide hiç belli etmedi uzun uzun öpmeye çalışsam geri kaçtıı anladım dayanamadığını kaydirigubbakcemile3
gerçekten hisediyomusun..altıncı hissin kuvvetlimidir???
kızlar bu hafta annem yanımda aydınlardan geldi...kaç gündür anne yemeği yiyorum..ne de özlemişim...hamilelikte pek tatlı oluyomus onu anladım...biraz da abarttım yemeği...annem hep yanımda olsa duba gibi olurum herhalde....
doğu diyorsunda şimdide canın istemiyokiii zaten kokuya hasssasım eşim banyo yapıp bile gelse yanıma bu seferde şampuan kokmuşun diyorum adam bi yaranamadı valla :))))
hamile olunca sorcam size kaç kere yapıyonuz diyeee bakayım ikiye çıkcakmıkaydirigubbakcemile3
tinker sende hamişliğin başında lekelenme vs..oldumu???
bizim gecende basımıza geldi....tam yapıyoz yaramazlık nasıl tekme anlatamam...yarıda kaldı.....maleseffff.
benimkide hiç belli etmedi uzun uzun öpmeye çalışsam geri kaçtıı anladım dayanamadığını kaydirigubbakcemile3
oh ohhh keyfini çıkarrr vallaaaa bütün istediğin yemekleri yaptır benceee
ozaman hemen test yap yarın ..varsa çıkar.pazartesimi yapıcaksın???
opuyorumnanaktan
hoşbuldum şekercimmmm
canım bende seni ümitlendirmek istemen ama bu belirtiler hamiş belirtisi gibi geldi bana..topkeklerin acıması az lekenmelerin..karsuyada söylemiştim ikinci hamişliğimde bendede koyu kahve lekenlenmelerim oldu öyle akmıyodu birşeyle silince görüyodum.bende sen gibi adetim başlıyo diye düşünüm ve 3 gün sonra bu gecti başka birşey gelmedi.şüphelendim ve test yaptım hemen cift cizgi cıktı zaten..bu yüzden acabamı diyorumCADIARZU
valla canım ne bilim sabah kalktım içimde böyle bir his vardı umarım tahminlerimde yanılmam...senin koçişde benimkisi gib galiba benimkiside durmadan soruyo ne zaman gelicek varsa ne zaman belli olurr..canım koçişim cok istiyo kızlarr:sinifsinif:
valla canım buna hiç dikkat etmedim..bence siz yinede hamile değilmiş gibi davranın..hayal kırıklığı cok kötü birşey cünkü..duarım sizlerle şekerlerr
vahh vahhh adamların halinee..ohaoldumsmileohaoldumsmile
yok canım benım hc koyu renk lekelenmem olmadı...acık renk te dığerıde olmadı...akıntım vardı...aslında koyu renklı akıntı sağlıklı yumurtlamama anlamına gelıyo diye okudum bir yerde...kistim varken oluyodu bi ara sonra gecti...
ah yazzııkk senin kocişeee... kaydirigubbakcemile3
valla başımıza gelmediği içün bilemiycüz...
vahh vahhh adamların halinee..ohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?