ee naneşeekr demek yani:))
aslında daha olup olmadığımıda bilmiyorum..peçeteme kanlı bi akıntı geldii...hatta baya bi kandı..bide belim ağrımaya başladı hafiften...
ay karmakarışıkım..kaydirigubbakcemile3
hmm bazen şaşabiliyor günleri bende önceden canım 28-30 günde bir oluyodum son 3 aydır 32-34 günde bir olmaya başladım hatta o yüzdende adet tarihimi 23 nisana yazdırdım...aslında normalde ayın 19unda yada 21inde adet olmam gerekiyordu...bu 4.ay sanırım artık hep 32 ve 34 günde bir olucam...
biraz daha bekle istersen canım akıntı fazlalaşınca anlarsın adet oldugunu....
ya herşey yolunda olsun inş..hormonlar falan.. tedaviye başlayabileyim....bu ay ikiz yapıcum sizeeee... :lepi: :lepi:
yolundadır canım inşallah...bu arı sütü polen bal karışımı artı diger kürlerle sen bu ay değil ikiz 3üz bile patlatırsın canımmmm:))
Rabbimden sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum hepimize.kaç tane verirse razıyız..(ama üç fazla kaydirigubbakcemile3)..Nasip etsin inşşş...
bakarım tabikideeee opuyorumnanaktan
Fiziksel --> %94
Duygusal --> - %85
Düşünsel --> %54
Sezgisel --> %99
wouv canım harikasın bugün:)
sadece duygusal olarak eksilerdesin...
ama bugün maşallahın var sezgilerin çok kuvvetlii...
ya herşey yolunda olsun inş..hormonlar falan.. tedaviye başlayabileyim....bu ay ikiz yapıcum sizeeee... :lepi: :lepi:
NANECIM NERDEN BAKIYOSUN BU ZIMBIRTIYA DAHA ÖNCEDE YAZDIM GÖRMEDIN
SANIRIM gamyoncuiremsu
bakarım tabikideeee opuyorumnanaktan
Fiziksel --> %94
Duygusal --> - %85
Düşünsel --> %54
Sezgisel --> %99
wouv canım harikasın bugün:)
sadece duygusal olarak eksilerdesin...
ama bugün maşallahın var sezgilerin çok kuvvetlii...
e banada bak bari nane...06/aralık/1986
Hemen 2. veya 3. gününe randevu alıyosun hemenklava: bu sefer de kaçırırsan seni yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
Ay çok teşekkür ederim nanem şekerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?