Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
40dk çok uzak bir mesafe deil esasında(belki de büyük şehirde yaşayınca bize öyle geliyordur bilmem akannehir )
Tayinciyiz derken?Eşi asker olanlar kullanır normalde bu deyimi.;öyle mi?

evet ne yazikki akannehir askeriz canımmmm..doğru tahmin ettin..40 dk tabikide uzak değil ama köy karakalunda olunca minibüs bulmak zor oluyor 7,den sonra minibüs yok ilçede kalınca eşim geliyor almaya onuda nöbeti olunca iş zorlaşıyor..acıkcasıda bırakmak istediğim içinde bıraktım canım

Yaaa!NAsıl bir acı içindedir kızacağız kimbilir
Çok üzüldüm yaa...İnşallah yanlışlık varıdr olayda.

Hmmm...Köyden ilçeye iniyorsun yani her gün anladım canımcım! :bbo: Evet o gibi yerlerde daha zordur ulaşım bu anlamda.Artı dediğin gibi tayininiz çıkacaksa zaten çok da yorulmaya gerek yok özel sektördeki bir iş için;nasılsa devamı gelmeyecek.
Peki nerelerre çıkma ihtimali var?Umarım senin de işine devam edebileceğin bir yerlerdir.
Şark falan değilidr diye umuyorum.

Yaaa!NAsıl bir acı içindedir kızacağız kimbilir
Çok üzüldüm yaa...İnşallah yanlışlık varıdr olayda.

allah yardımcısı ne diyelim cok zor..mafoldumben
canım ben cıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar..dikkat et kendine öpüyorum en kocamanındannkaydirigubbakcemile3

Bu ekim anneleri topiği neredeki acaba?e-pack olayı biliyorsa beki orda pembe detaylıca açıkladığı için haberi olmuştur.Bir karıştırdım ama gerilerde kalmış bir topikse ondna görememiş de olabilirim.
Off çok üzüldüm yaa... Daha geçenlerde karnının fotosunu çekmiş ve öndermişti nasıl büyümüş mü diye

canım şark olmamasını tabikide tercih ederdik ama bizde 3 kez şark hizmeti var..eyvahedigeldismileama biz sadece birisini yaptık.(tunceli)
bu ikincisi olucak galiba ama cıkmama ihtimalide var tabi il içi cıkabilir sadece..ama kacış yok bu sene cıkmassa seneye kesinn:gitme:
artık şırnakmı olur hakkarimi olur bilmiyorum..keşke diyorum doğuya gitmeden hamiş kalsam..:Saruboceq:

allah yardımcısı ne diyelim cok zor..mafoldumben
canım ben cıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar..dikkat et kendine öpüyorum en kocamanındannkaydirigubbakcemile3

Tamam canım;iyi geceler...
Bana da bakar mısın yarın sabahın 6sında kalkıp eşimi almaya gideceğim;ordan giyinip okula geçeceğim ama hala buralardayım :1no2:
Offf ki ne off!Yarın uzun bir gün oalcak bu gidişle... :bbo:

Hayırlısı olsun.Kati gelmediyse emir çıkmayadabilir tayininiz sempatiksalakcinni Bir sene daha kalırsın orda;ama sonuçta gelecek de bir gün gelecek... :gitme: Yapıp kurtulmak en güzeli.
Hayırlısı olsun adınıza;30 Nisan değil ama mayıs ayının heyecanı seni sarmış gibi görünüyor

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.................23 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--ciceğim7979--?

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

ahh canım ne duruyorsun o zaman git yat..4 saat sonra kalkıcaksın sonrada işe..kaydirigubbakcemile3
valla iyi dayanıyorsun bu kadar tempoya..yarın kolay gelsin canım sana.boshayallersmile

onu hiç sorma vallahii aklıma getirmemeye calışıyorum ama yinede aklımın bir köşesindede yok değil hani yaniiiiiiiiieyvahedigeldismile...(çaktırmaaa)bilmiyorumkismile

ooy hatıce_48 cımm senı en ıyı ben anlarııım beeennn ((( bak ben doguya geldım hamiş oldum,burada yasadıgım en guzel en tatlı sey bu... Allahım gonlune gore versın cnm...

kontes senin fasülyeler napıyo acaba kardeş kardeş içerde.

bilemiyom canım ama dün birinin canı bişe isterken sanırım öbürkününde canı baka bişemi istedi ne dün deli gibiydim valla

ay ipek onları düşünüp delirmemeye çalışıyorum canım tek tesellim rabbim bana sabrınıda kolaylığınıda verecek olması inş...
seninlede konuşamdık naptın ne ettin iş meselelerini sen geliyon ben gidiyom topikden

ayyyyyyy çiçeğim okadar çok sevindimki gözün aydın canımmm
seni çok merak ettik insanın aklına gelmiycek şeyler geliyo valla
ama güzel bi haberle geldiğin için affediyoruz seni tatlım allah kucağınada almayı nasip etsinn inş.

canım merhaba
ana sayfadan aylara göre paylaşım bölümü var oraya giriyorsun ordan ekim anneleri topiğini bulursun

Günaydın milleett kim var kim yok bakalım he :) naıslsınız bugun hava çok güzel :)

çiçeğimm hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım ne güzel bi haber yaa oh oh maşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Günaydın kızlarrr!!!!!!!!ay_she+, samimikız, yaren0144 nasılsınız

Çiçeğim hayırlı olsun!!!!!! :)

bugün 23 nisan kimse yok topikte :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlarrr!!!!!!!!ay_she+, samimikız, yaren0144 nasılsınız

Çiçeğim hayırlı olsun!!!!!! :)

bugün 23 nisan kimse yok topikte :))))

günaydın idilcim :) hamdolsun iyiyiz bugün...

cidden ya kimse yok çocuk bayramında çocuk mu yapıyolar ne annamadım ki :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar kimsecikler yok

çiçeğim çok sevindim bitanem hayırlısı ile kucagına aldıgın günleri görürüzzz

pembem bitanemm canımmm nolur bozma moralini rabbim hayırlısını versinnnn

bu arada benim kist yenilemiş kendini doktorum üzülmeyim diye cm sölemedi ama gördügüm yine büyük birşeydi dogumkontrol hapına başlıcagım

çiçeğim tebrik ederim sağlıklı ve rahat bi hamiellik geçirirsin inşallah
ve sağlıkla alırsn bebeğini kucağına inşallah

günaydınnn kızlarrr ben geldim...
bugün 23 nisan olunca öğretmenlerimiz yok burda..bu arada naneşekerin bugün günü umarım kırmızılar gelmez..ondanda alırız bir hayırlı haber..
bügün hava cok güzel tam piknik havası varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…