Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ooy hatıce_48 cımm senı en ıyı ben anlarııım beeennn ((( bak ben doguya geldım hamiş oldum,burada yasadıgım en guzel en tatlı sey bu... Allahım gonlune gore versın cnm...

evt canım seni benden benide senden başka kimse daha iyi anlayamaz,cok zor cokk allah yardımcın olsun oralarda canım..seneye bizde doğuya gidicez bakalım inş. hayırlı yerler cıkar:Saruboceq:

kızlaaaaaaarrrr...napıyosunuz.kociş namaza gitti..bende hemen geldim.çıkıcam şimdi..öpüyoru hepinizi..mucuk mucuk mucuk.

evt canım seni benden benide senden başka kimse daha iyi anlayamaz,cok zor cokk allah yardımcın olsun oralarda canım..seneye bizde doğuya gidicez bakalım inş. hayırlı yerler cıkar:Saruboceq:

hadı bakalım hayırlısı olsun cnm...
bızde il içi atama görecegız 1 yıl için... doğuma kısmetse memlekete gıdecegım ama o kadar yolu nasıl gıdecegm karnım burnumda bılmem... Rabbım gonlune gore versın cnmm

slm kızlar kimse varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:tomato:

günaydın mercancım hayırlı sabahlar..opuyorumnanaktan
aaa daha hala adet olmadınmı..ee testte yapıldı gebelikte yok..bence sen dr,unu değiştirir düzgün bir dr. git canım..böyle şeyler ihmale gelmez biliyorsun..

slm kızlar!!kimseciklerde yok ama neyse..
ben bugün hamilelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı ve kırmızıları gördüm maalesef napalım hayırlısı buymuşş.artık bu ay arı sütü polen bala başlıcam...

çiçeğimmmm bu arada çoooooooook sevindim.Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inş...çoook tebrik ediyorum canım...

kendinize iyi bakın canlar görüşmek üzere haber vereyim dedim kırmızıların geldigini..
yeni tarihim 27 mayıs....çok öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan

canım adetin gelmiş üzüldüm:sinifsinifysaki nekadar umutluydum senin hamiş olduğuna..neyse sağlık olsun bu ayda bal,polen,arısütünü denersin..
haber verdiğin içinde sağol...dikkat etkendine öpüyorum canım senikaydirigubbakcemile3

cnm hayırlı olsun... olan gebelıgı yok gosteren test oluyorda olmayanı var gosterenı duymadım henuz :))

emın olmak ıstıyorsan hemen kan testı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…