Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben cıkıyorum..yürüyüşe cıkıcam kendinize iyi bakın iyi tatiller..ben yine burdayım ara ara girer bakarım..hepinizi en kocamanından öptümmmmm

amin canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz işallah:Saruboceq:
iyi tatiller sana da canımmmopuyorumnanaktan

iyiyim canım sağol :)

aa ipek gelmiş gitmişş :) neyse

bende kaçıyorum gitme vakti geldi duraga ancak yürürüm iyice yavaşladım artık :)

iyi akşamalr şekercim öptüm kocaman :)

burdayım kız,wc ye indim geldim.bi konuşamadık ya.

kontes senin fasülyeler napıyo acaba kardeş kardeş içerde.

şenay kız keşke benim de olsaydı dicem ama düşünsene gece birini uyutuyon biri onun ağlamasını uyanıyo,birken iki oldular:))hangisine meme verecen önce:))hangisini alacan:)kıskanırlar mı acaba birbirlerini:)

canım bebek doğarsa boyu büyümezmiş birde yumurtalıkları olmaz kısır olur demiş dr u

selam kısslarrr sızı ne kadar ozledım anlatamam..ınannınkı gecmısı okuyamadan kapatacagım...ınsallah onumuzdekı hafta yıne sahalara gerı doncem...evde pc bozuk..salı gıbı gelıcek..ınannın catlayacam artık..bu aradaaa ben hamıleyııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm

neeeeeeeeeee gerçekten miiiiiiiiiiiii delikafaduldenay süperrrrrr yaaaa tebrik ederim canım benimmmmm hayırlı olsunnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada meraktan öldük vallahiiii aşkolsun yani klava: çok şükür iyisin ve süper bi haberle geldinn :lepi::lepi::lepi:
hemen pc yi yaptırrrrr ve gellllllllllllll çok özledik seniiiiii opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…