Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ızlar bu ay 5 gün çörek otu tarçı bal yedim ama sadece 5 gün yiyebildim ço kötüydü tadı amabu ay çok akntımoldu acep ondanmı eğerhamile kalırsam size zorla yedircem bu karışımı

kolmen ne ki hatceee

canım klomen yumurta geliştiri hap.adetin 3. günü başlıyosun sabah akşam 5 günlük bir hap.yumurta takibi yapıyor dr,un yumurtalar belirli bir büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapıyor..muhtemelen senin yumurtaların catlamıyor ve kist oluşuyor catlamayn yumurtalardan..

ızlar bu ay 5 gün çörek otu tarçı bal yedim ama sadece 5 gün yiyebildim ço kötüydü tadı amabu ay çok akntımoldu acep ondanmı eğerhamile kalırsam size zorla yedircem bu karışımı

canım akıntın olması bal,tarcın,cörekotundan.bunlar rahimdeki iltahabı atıyor ve yumurtaları geliştiriyor.hadi inşallah kalırsan bizde başlarız..

inş yaaa size mn haber veririm bide bugün kayınvaldem kabak çekirdeği yedirdi 1 kase.oda öyle hamile kalmış kabak çekirdeği nde çinko varmış yumurtlama yapıor ani anlayacağınızzzz

ben 22 canım....bide yaşı küçük olunca hmn hamile kalınıyor derler yaşla alakası yokmuş be kuzu demekkii

ben inanmıyommm canım böle şeylere yaaaa

ben 22 canım....bide yaşı küçük olunca hmn hamile kalınıyor derler yaşla alakası yokmuş be kuzu demekkii

eskidenmiş canım oo eskiden 40,lık teyzeler bilem hamiş kalıyormuş..ama şimdi herkezde birer sorun var..neden artık herşey kimyasallaştı yediğimiz iştiğimiz hormon ee ne olucak böylede herşey zora binicek..hakkımızda hayırlısı canım rabbim büyük o verirse olucaktır inş.

aynen öyle tatlım yediğimiz içtiğimiz şeylerdne.günümüzde düşükte çok oluyor hepp hormnlu şeylei yememizden.aslında çok dikkat etmemiz lazım yaaa artık herşey çok tehlikeli.ya kızlar umudumuzu yitirmeyelim inş ben bu ay çokpozitif bakıyorum ay inş hepimizin olurrr

kızlar ben kaçıyorum malum bu gece olursa olur olmazsa olmaz çalışmalara devam bugün adetimin 16.günü ve sanırım yumurta çatladı hooooooooooop yatağa:dance: haydi hayırlısı kendinize ii bakın kuzular ço öpüyorum iyigeceler

iyi geceler canım tatlı rüyalar...kolay gelsinnn:kedi::kedi:
umarım hamiş kalırsınnn:Saruboceq: bende seni öpüyorum canım dikkat et kendine hadi başş başşkaydirigubbakcemile3

fotoşcum bende cıkıyorum canım..
kendine iyi bak iyi gecelr tatlı rüyalar canım..öpüyorum senii en kocamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…