Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaar :)
bu haftasonu ne kadar uzundu böyle yaa :) yada ben iyi dinlenmişim bilemiyorum :)

kızlar günaydın..acil vcevap istiyorum..bu klomeni sağlık ocağında yazarlarmı???

günaydın canım klomeni bilmiyorum ama progestan yazdırmıştım ben sağlık ocağına
eczane uzman hekim yazmadığı için vermemişti...yani sağlık ocağında da uzman hekim
yoktu tabii ki hastande yazdırmak gerekiyomuşş öyle demişlerdi bana

kızlar günaydın..acil vcevap istiyorum..bu klomeni sağlık ocağında yazarlarmı???

he birde ben biten ilaç kutumla gitmiştim doktor onun dozuna fln bakarak yazmıştı
şimdi sen gidiceksin hangisinden kullanmıştın adını öğrenmek istiycek belki dozunu sorucak
sen doktora muayene olmadan klomen mi almaya calışıyon kız yoksa klava:

bari sağlık ocağındaki ebeye muayene ol ona sor o yazsın her sağlık ocagında ebe var

ozaman benm bebiş planları bu ayda yatar...gidemedim memlekette..napimmm.... :çok üzgünüm:

e yumurtlama bozukluğu varmış işte..söylediii... bilmiyorumkismile
bende eğer yazıyolarsa hemen sağlık ocağında yazdıracaktımm.... bugün adetimin beşinci günü..içmem gerekirdi yani.. :gitme:

e yumurtlama bozukluğu varmış işte..söylediii... bilmiyorumkismile
bende eğer yazıyolarsa hemen sağlık ocağında yazdıracaktımm.... bugün adetimin beşinci günü..içmem gerekirdi yani.. :gitme:

evet de canım yumurtlama bozuklugu ne safhada yani düşük dozlu ilaçla olcak belki
ama sen bilmeden yüksek dozlusunu alırsan bu sefer yumurta kaliten yumurtlama
düzenin tamamen değişicek bozulucak hemde bu yumurtaların takiplerinin yapılması gerekmez mi
kendi kendine olur mu canım ya lütfen....keşke adet olmadan doktora görünseydin
ilacın yazılsaydı şimdi de kullanmaya başlardın işte klomen şu bu bilmem ne
bunlar hormon ilaçları öyle kafana göre oynamaya gelmez...bi derdin yokken bi de
yok yere vücut dengen bozulur Allah korusun düzeltemessinde :teselli:

bebiş gelicek er yada geç tamam mı?

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan pembedanaya nolmuş ki yaa :sinifsinif: bi geçmişe bakıp geleyim ben bilmiyorumkismile

bayankarasu+, ELSON+, ay_she+ , aydemet
günaydın kızlar....ya pembe danaya cok uzuldum...genetık arastırmayı neden yaptırmıs kı ...benım de aklıma o takıldı haftasonundan bverı ıcıme kurt dustu bızım burda yapma ımkanları yok

Ay çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben Allah kimsenin başına vermesin :sinifsinif: arkadaşıma da sabır versin inşallah :Saruboceq:

offf yaaa..önümüzdeki aya kaldıı..bekle bir ay daha eliffff... :mymeka: :mymeka:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Çiçeğim hayırlı olsun hayatım, çok sevindimn senin adına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bitanem :Saruboceq:

günaydın canımmm...

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan pembedanaya nolmuş ki yaa :sinifsinif: bi geçmişe bakıp geleyim ben bilmiyorumkismile

günaydın canım....evet pembedana ya çok üzüldüm bende :gitme:
Allah ım sabırlar versin

günaydın tinkercim.....bildiğim kadarıyla pembedananın genetik bi rahatsızlığı vardı
hatta genetik araştırma için randevu aldım dediği günü bile hatırlıyorum

offf yaaa..önümüzdeki aya kaldıı..bekle bir ay daha eliffff... :mymeka: :mymeka:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

:teselli:

Hayırlısı olsun nanem şekerim, hep beraber çalışıp bu ay patlatacaz ikizleri inş. üzülme yerimseniben

kinde olan bir seyden dolayı mı arastırma yaptırmıs...ya allah yardımcısı olsun..ben de korktum hanı her hamıleye yapılabılıryorsa burda ole bı ımkanım yok dıye uzuluyodum ..allah tum bebeklerı korusun ya...cok zor yasadıkları ..allah sabır versın...

kızlar herkese selam bende evde hamilelik testi yaptım pozitif çıktı sizce kesin hamilemiyim yalnış çıktıgı olurmu

Hayırlı olsun canım, idrar testi pozitifse kesin pozitiftir derler ama sen yine de en azından sağlıklı bi gebelik olup olmadığını anlamak için bir an önce kanda baktır, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

kendinde olan bir seyden dolayı mı arastırma yaptırmıs...ya allah yardımcısı olsun..ben de korktum hanı her hamıleye yapılabılıryorsa burda ole bı ımkanım yok dıye uzuluyodum ..allah tum bebeklerı korusun ya...cok zor yasadıkları ..allah sabır versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…