kızlar günaydın..acil vcevap istiyorum..bu klomeni sağlık ocağında yazarlarmı???
kızlar günaydın..acil vcevap istiyorum..bu klomeni sağlık ocağında yazarlarmı???
günaydın canım klomeni bilmiyorum ama progestan yazdırmıştım ben sağlık ocağına
eczane uzman hekim yazmadığı için vermemişti...yani sağlık ocağında da uzman hekim
yoktu tabii ki hastande yazdırmak gerekiyomuşş öyle demişlerdi bana
e yumurtlama bozukluğu varmış işte..söylediii... bilmiyorumkismilehe birde ben biten ilaç kutumla gitmiştim doktor onun dozuna fln bakarak yazmıştı
şimdi sen gidiceksin hangisinden kullanmıştın adını öğrenmek istiycek belki dozunu sorucak
sen doktora muayene olmadan klomen mi almaya calışıyon kız yoksaklava:
bari sağlık ocağındaki ebeye muayene ol ona sor o yazsın her sağlık ocagında ebe var
e yumurtlama bozukluğu varmış işte..söylediii... bilmiyorumkismile
bende eğer yazıyolarsa hemen sağlık ocağında yazdıracaktımm.... bugün adetimin beşinci günü..içmem gerekirdi yani.. :gitme:
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
pembedana arkadaşımız 1 hafta içinde bebğini aldıracak
genetik bi sorun çıkmış bebeğinde
doğunca boyu uzamıycakmış ve yumurtalıkları gelişmeyip adet olmuycakmış yani kısır olcakmış bebeği
haftaya aldırcak bebeğini hemde suni sancı vercekler arkadaşımıza doğuracak bebeğini
biz şubat ayında hamile kalmıştık ikimizde ekim ayı annesi adayıydık
bilgi vereyim dedim
sizleri takip ediyorum gene
listedeki arkadaşlar dualarımda hep
görüşmek üzere
evet de canım yumurtlama bozuklugu ne safhada yani düşük dozlu ilaçla olcak belki
ama sen bilmeden yüksek dozlusunu alırsan bu sefer yumurta kaliten yumurtlama
düzenin tamamen değişicek bozulucak hemde bu yumurtaların takiplerinin yapılması gerekmez mi
kendi kendine olur mu canım ya lütfen....keşke adet olmadan doktora görünseydin
ilacın yazılsaydı şimdi de kullanmaya başlardın işte klomen şu bu bilmem ne
bunlar hormon ilaçları öyle kafana göre oynamaya gelmez...bi derdin yokken bi de
yok yere vücut dengen bozulur Allah korusun düzeltemessinde :teselli:
bebiş gelicek er yada geç tamam mı?
selam kısslarrr sızı ne kadar ozledım anlatamam..ınannınkı gecmısı okuyamadan kapatacagım...ınsallah onumuzdekı hafta yıne sahalara gerı doncem...evde pc bozuk..salı gıbı gelıcek..ınannın catlayacam artık..bu aradaaa ben hamıleyııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm
bayankarasu+, ELSON+, ay_she+ , aydemet
günaydın kızlar....ya pembe danaya cok uzuldum...genetık arastırmayı neden yaptırmıs kı ...benım de aklıma o takıldı haftasonundan bverı ıcıme kurt dustu bızım burda yapma ımkanları yok
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan pembedanaya nolmuş ki yaa :sinifsinif: bi geçmişe bakıp geleyim ben bilmiyorumkismile
bayankarasu+, ELSON+, ay_she+ , aydemet
günaydın kızlar....ya pembe danaya cok uzuldum...genetık arastırmayı neden yaptırmıs kı ...benım de aklıma o takıldı haftasonundan bverı ıcıme kurt dustu bızım burda yapma ımkanları yok
offf yaaa..önümüzdeki aya kaldıı..bekle bir ay daha eliffff... :mymeka: :mymeka:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
slm kızlar!!kimseciklerde yok ama neyse..
ben bugün hamilelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı ve kırmızıları gördüm maalesef napalım hayırlısı buymuşş.artık bu ay arı sütü polen bala başlıcam...
çiçeğimmmm bu arada çoooooooook sevindim.Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inş...çoook tebrik ediyorum canım...
kendinize iyi bakın canlar görüşmek üzere haber vereyim dedim kırmızıların geldigini..
yeni tarihim 27 mayıs....çok öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan
günaydın canım....evet pembedana ya çok üzüldüm bende :gitme:
Allah ım sabırlar versin
günaydın tinkercim.....bildiğim kadarıyla pembedananın genetik bi rahatsızlığı vardı
hatta genetik araştırma için randevu aldım dediği günü bile hatırlıyorum
:teselli:
kızlar herkese selam bende evde hamilelik testi yaptım pozitif çıktı sizce kesin hamilemiyim yalnış çıktıgı olurmu
günaydın canım....evet pembedana ya çok üzüldüm bende :gitme:
Allah ım sabırlar versin
günaydın tinkercim.....bildiğim kadarıyla pembedananın genetik bi rahatsızlığı vardı
hatta genetik araştırma için randevu aldım dediği günü bile hatırlıyorum
:teselli:
karasuuuu...benim planlar bu ay yattıı...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?