Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet..benimde işim çok.ama kaçıyorum işte arada topiğe..sıkılıyorum napimm...kolay gelsin canım sana...

evet bende işten sıkılınca kaçıyorum :lepi:

ama bazen müsait olamıyorum işte

mutabakattı fax dı çekti faturaydı ööeeehhh oluyorum :)

sana da kolay gelsin şekerimmm olumunekankayizsmile

kıslar günaydınlar...ben biraz yoğunum bugün ..sabah gıremedım gercı kımse de yok bugun hayret....

MERCANcım dun senın ıcın bır resım ekledım bakabılırsın ...

kıslar günaydınlar...ben biraz yoğunum bugün ..sabah gıremedım gercı kımse de yok bugun hayret....

MERCANcım dun senın ıcın bır resım ekledım bakabılırsın ...

Hoşgeldin tinkercimm :)

ay resmıne baktımda t-shirtin güzelmiş gercekten bu arada üstüne giydiğin bolero
birden kafamda şimşekler çakmasına sebep oldu bende böyle bi kombin yapabilirim
niye aklıma gelmemiş Allah ım ya hep gömlek gömlek baydı yani artık :)
başka bişide bulamıom göbüşümü sığdıracak kaydirigubbakcemile3

evet sen kapalısın dı mı...ole yapabılırsın...uzun kolluları da var bunların...ayse diğer resme 22+1 de mi 21+1 de mi geçiyodu...

evet sen kapalısın dı mı...ole yapabılırsın...uzun kolluları da var bunların...ayse diğer resme 22+1 de mi 21+1 de mi geçiyodu...

evet örtülüyüm canım ben onun için hani böle usturuplu şeyler giymem lazım dışarda :)

22+2 de geçiyo canım

ayy benim ayrıntılı usg ye girmem lazımm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hiç araştırma yapmadımm nerde girsem fiyat ne diye

bide cd ye çekiyo bazı yerler biliyosun dimi cd de olsun hatıra kalsında istiyorum
çok pahalı da olmasın aşmasın bizi yani ama araştırmaya başlamam lazım
21. haftamızda bitiyo kaldı 3 hafta 24. haftanın sonuna kadar girmem lazım

ALEYKÜM SELAM bitanem..iyiym.sen nasılsın??

iyi ne olsun sabahtan biraz gergindim ..bende bi anasınıfı öğretmenı var sormayın ..sorumsuzun tekı...geç geliyo erken gidiyo...haber vermiyo..zaten bayram gunu velılerle bir geldi hamile halımle butun cocuklarını ben hazırladım...bu zamana kadar anlayıslı davrandım ama hep aynı değismedi..zaten 2 yıllık mezun ucretlı çalıstırıyo devlet..politika yanlıs böle adamlara ucuzu dıye öğretmenlık yaptırılıyo...

bugun de geç kalınca mudur kimliğime burundum ve saatını kestım...bundan sonra böle devletın parasına yazık be....

4 boyutluysa cd ye cekıyolar ama burda yok o nedenle bı fikrım de yok...

e haketmiş anlattığın gibiyse...iyi niyetini suistimal etmiş.. lmaz:
bide sen gençsin ya..genelde öyle olur..hani genç bayanlar birbirlerini çekemez..sen müdürsün bide..kompleks yapıyo olabilir..

ayy en sevmediğim şey sorumsuzluk hele de o sorumsuz bi öğretmense vay halimize
kes tinkercim saatını boşver müdürsün sen yerini bilsin o da
bu arada 2 yıllık mezunun sözleşmeli de olsa öğretmen olabilmesine şaşırdım
nası oluyo o yaaa :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…