evet..benimde işim çok.ama kaçıyorum işte arada topiğe..sıkılıyorum napimm...kolay gelsin canım sana...
kıslar günaydınlar...ben biraz yoğunum bugün ..sabah gıremedım gercı kımse de yok bugun hayret....
MERCANcım dun senın ıcın bır resım ekledım bakabılırsın ...
yerim senin gamzelerini ben kız fıstıkk
günaydın canom hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
evet bende işten sıkılınca kaçıyorum :lepi:
ama bazen müsait olamıyorum işte
mutabakattı fax dı çekti faturaydı ööeeehhh oluyorum :)
sana da kolay gelsin şekerimmm olumunekankayizsmile
kıslar günaydınlar...ben biraz yoğunum bugün ..sabah gıremedım gercı kımse de yok bugun hayret....
MERCANcım dun senın ıcın bır resım ekledım bakabılırsın ...
Hoşgeldin tinkercimm :)
ay resmıne baktımda t-shirtin güzelmiş gercekten bu arada üstüne giydiğin bolero
birden kafamda şimşekler çakmasına sebep oldu bende böyle bi kombin yapabilirim
niye aklıma gelmemiş Allah ım ya hep gömlek gömlek baydı yani artık :)
başka bişide bulamıom göbüşümü sığdıracak kaydirigubbakcemile3
elsooon slm nasılsın...
evet sen kapalısın dı mı...ole yapabılırsın...uzun kolluları da var bunların...ayse diğer resme 22+1 de mi 21+1 de mi geçiyodu...
ALEYKÜM SELAM bitanem..iyiym.sen nasılsın??
evet örtülüyüm canım ben onun için hani böle usturuplu şeyler giymem lazım dışarda :)
22+2 de geçiyo canım
ayy benim ayrıntılı usg ye girmem lazımm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hiç araştırma yapmadımm nerde girsem fiyat ne diye
bide cd ye çekiyo bazı yerler biliyosun dimi cd de olsun hatıra kalsında istiyorum
çok pahalı da olmasın aşmasın bizi yani ama araştırmaya başlamam lazım
21. haftamızda bitiyo kaldı 3 hafta 24. haftanın sonuna kadar girmem lazım
iyi ne olsun sabahtan biraz gergindim ..bende bi anasınıfı öğretmenı var sormayın ..sorumsuzun tekı...geç geliyo erken gidiyo...haber vermiyo..zaten bayram gunu velılerle bir geldi hamile halımle butun cocuklarını ben hazırladım...bu zamana kadar anlayıslı davrandım ama hep aynı değismedi..zaten 2 yıllık mezun ucretlı çalıstırıyo devlet..politika yanlıs böle adamlara ucuzu dıye öğretmenlık yaptırılıyo...
bugun de geç kalınca mudur kimliğime burundum ve saatını kestım...bundan sonra böle devletın parasına yazık be....
iyi ne olsun sabahtan biraz gergindim ..bende bi anasınıfı öğretmenı var sormayın ..sorumsuzun tekı...geç geliyo erken gidiyo...haber vermiyo..zaten bayram gunu velılerle bir geldi hamile halımle butun cocuklarını ben hazırladım...bu zamana kadar anlayıslı davrandım ama hep aynı değismedi..zaten 2 yıllık mezun ucretlı çalıstırıyo devlet..politika yanlıs böle adamlara ucuzu dıye öğretmenlık yaptırılıyo...
bugun de geç kalınca mudur kimliğime burundum ve saatını kestım...bundan sonra böle devletın parasına yazık be....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?