Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
e haketmiş anlattığın gibiyse...iyi niyetini suistimal etmiş.. lmaz:
bide sen gençsin ya..genelde öyle olur..hani genç bayanlar birbirlerini çekemez..sen müdürsün bide..kompleks yapıyo olabilir..

ne bıleyım sadece sorumsuz benı de iplemiyo pek yumuşak yüzlüyümdür...ama bayramda rezıl ettı ya benı bende artık kotu bır amırım onun ıçın

ne bıleyım sadece sorumsuz benı de iplemiyo pek yumuşak yüzlüyümdür...ama bayramda rezıl ettı ya benı bende artık kotu bır amırım onun ıçın

koy tavrını ozaman canım.bikere herşeyden önce kendisi için prensipli olması lazım..yani gıyabında konuşmak istemem tanımam etmem.ama bi öğretmenden bahsediyoruz..e kızıyo insan... :umursamaz:

canım benim ya...elbettekı de goreceksın..bende bı donem senın gıbı umutsuzdum ama bak oldu işte...sadece sabır ve bıraz emek ıstıyo bu ıs..emegı gosterıyoruz burdakı herkes ama sabır yonunden bıraz eksıgımız var..hemen olsun ıstıyoruz..ama malesef ole olmuyo...sen ne kadar motivedin ne seni demoralize etti hayatım toparlan artık ve basla su arısutune...ayrıyetten de bu ay gecse bıle basla daha etkılı olur ıste...

merhaba kızlarr nasılsınız :)))

elifcim olucak bebiş inşallah sağlıklı olsun yeter ki ve hayırlısıyla gelsin canım
aksi takdirde daha kötü şeyler de yaşanabilir...sağalıklı olsun vaktinde zamanında gelsin
inşallah sıkma canını :teselli:

hakikaten hiç hamile gibi değil duruşunlaelaelaelaelae

ay canım o tişört koca göbekliler için benimkinde biraz boş durdu ben tabi sabırsız bır ınsan olarak sımdıden aldım gıyıyom....ama normalde hakketten buyuk gobegım oncekı fotolarda baya vardı bu ole cıktı nıyese...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

hayatım ben durupta niye bebek olmuyo diye takmıyorum kafaya..çünkü bu çok saçma olur..bebek için önce eşlerin bişeyler şapması lazım... kaydirigubbakcemile3
bizim ayrılığımız sinirlerimi bozuyo...evlendiğimizden beri hep bişey çıktı..sabır diyorum ama bazen koyveriyorum işte napimmm...insanım sonuçta.. :gitme:
arı sütüne başlıycam canım..dr.ada gidecektim..annem cenazeye gitti..bekle bekle gün bitti..ondan sonrada tren kaçtı..ama karasu verdi direktifi..gidicem pazartesi..ondan sonra SÖZ veriyorum..bu sefer dediklerimi uygulıycam...rahat davrandım biraz...

inşallah hayatım...hamilesiniz..dua edin nolur..hayırlı zamanda versin rabbim evlatlarımızı..benim eşimde bende hep öyle dua ettik..hep bişeyler çıktı..diyoruz bundada vardır bi hayır... ama işte bazen sabırsızlanıyo insan..olsun diyo bi an önce..

haklısın bu mücadeleyı biz iki kisi sen yanlız verıyosun..esin de uzaklarda dusunsede yanındakı gibi olmaz tabı..ama sabrın sonu selametmis..insallah hersey duzene girir...

evet nezamandır giremiyorum tatlım hem iş hemde doktora gittim malum mevsimsel alerjik öksürüğü herkeste var onun için muayne ooldum anca fırsat bulabildim :))

elif kız bak ben doğurana kadar hamile kalmassan :) doğum yaparkene dua ederim
isme hitaben doğum anındakı dualar kabul oluyomuş ya :)
hayırlsııyla olur inşallah da :Saruboceq:

ben kaçtım..gürüşürüzzz... cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…