Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz olsak 1 saat bile yeterdi aşk bu

AAAH AHH.BU HAFTA HEVESİ KURSAĞINDA KALDI..KOSKOCA ÜÇGÜN..YARAMAZLIK YAPAMADIK...BU HAFTAYI BEKLİYODU..İŞ ÇIKIŞI SÖYLİYCEM BAKALIM NE DİYECEK... GELİR AMA YİNEDE AŞKİTOM MENİM... :asigim: :asigim: :asigim:

evet yaaaa...yakında dövecek bunlar beni... senağlama senağlama
suçum neyse...benmi istedim kocişimden ayrı kalıyım... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

AYY DAHA YENİ GELDİ YA ELEKTİRİKLER CANIM SIKILDI VALLA guclubacismile

ah sorma..dün net gitti bizimde..sıkıntıdan patladım..en sonunda tel.i aldım yanıma..ondan girdim..bi taraftanda işimi yaptım... bağımlılık yaptı burası....

evet yaaaa...yakında dövecek bunlar beni... senağlama senağlama
suçum neyse...benmi istedim kocişimden ayrı kalıyım... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

olumunekankayizsmile :1hug:

ah sorma..dün net gitti bizimde..sıkıntıdan patladım..en sonunda tel.i aldım yanıma..ondan girdim..bi taraftanda işimi yaptım... bağımlılık yaptı burası....

elektirik yok e elektirik olmayınca benım ısımde olmaz eee hadi eve git baari desinler die
bekledim demedi köftehorlar klava:

superiiiimmm napıyon gülüm...görüşemiyok... boshayallersmile

yhaaaa çok üsüldüm şimddiiiii mafoldumben bana doktor fitil verdi dedim yaaaa ilişki yasak diyooo ilaç altı tane ve benim yumurtam şuanda 16,11 mm yani 17 yada 18 mmde çatlıyomuuuşşş yani ben bu ay hamiş olamıycammmm mafoldumben

poffff gitmişsin elifiiiim yaaaaaa mafoldumben yakalıyamıyorummmm çok kalabalıkkk hep burası şimdide toplantı başladı kızlar. yine çıkçam öptüm

canım dert etme ya ilacını kullan bir dahaki ay bomba gibi gel inşallah
hem iltihap varken bebiş olmuyo gördün biliyosun hadi sıkma güzel canını :)

hayırlı akşamlar bizim mesai de bitti çok şükür eve gidiyorum bye bye

ööle yapıcam zaten duramıyorum ağrıdan mecburen zaten kullanmak zorundayım. ohh ne güzel hadi iyi akşamlar

slm kızlar

yaklaşık 1 haftadır yazmıorum sıze ama hep okuyorum yazılanları...kendımı bu aralar hıç ıyı hıssetmıorum içimden hiçbir şey yapmk gelmıor bılmıorum artıkkkk...ınş. bu ay hamıle kalırım ama umutlu da değilim açıkcası offfffffffff

neyseee benı bırakalım da hamiş olan arklarım adına o kadar sevındım kı anlatamam . bu arada karasucum bıdenem çok mutlu oldum 2 tane yumurtna buyumuş ınş. ıkızlerı patlatırsın bu ay olumunekankayizsmile

şimdı de eşimı beklıorum muayenehane de kendısı bırazdan gelır....allahım nolur bana da hayırlı sağlıklı bır bebek verrrrrrrrrrrrrrrr tez zamanda ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

onumuzdekı ay adet gunum 25 mayıs suozdek

hemen benı de lısteye ekle hayatım opüyorummmmmmmmmmmmm

selam kızlar bugün hiç giremedim çünki çok fena grip oldum işe bile gidemedim.bas agrısıda cok kötü.
ilaçta yutamıyom. napacam yaaaa

aaaa..noluyosunuz bugünnnnnnn....korkuyorum..beni yalnızmı bıraktınızz... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…