olabilir canım akıntı cok mu koyu iltihap olmasın...ama göğüs ağrısı belirtidir..benimki hamılelıgımı anladıktan bı kac hafta sonra basladı ama tabı kısıden kısıye degısebılır...
canım inşallah hamilesindir
kafana takmamaya çalış
rabbim hayırlı zamanda meleğini sana kavuşturacaktır zaten :Saruboceq:
ayşecim haklısın
ay o transfer kağıtları nerde satılıyo kııııııııız ben de yaparım oyleyse..bence de ...bebek badylerı 28 tl esprılı olanları yuh dedım...ay ben gecen de tulum aldım oğluma kravatı var cok komık( 13 tl)..en cok baskılı olmamasına dıkkat edıyom ben baskılılar kansorojenmıs ya...ablam da supermanlı tulum almıs cocukları sebek edıyoz ya...ama çok tatlı oluyolar di mi...
selam kızlar nasılsınız hamileler size bi sorum olucak benim 10 gündür falan çok fazla göğüs ağrım var dokunamıyorum resmen çok acıyo adaha önce hiç yaşamadım böyle bişey genelde adetim geçince ağrırdı ama şimdi 10 gündür böyle bide 2-3 gündür sarı akıntım var benim genelde süt beyaz olurdu az önce yine lavaboya gittim koyu sarı bi akıntım olmuş sizce gebe olabilirmiyim ben ya aslında belirti aramıyoduk ama dikkatimi çekti bunlar
SELAM KIZLARR zemuszemus
MİDEM ÇOOOOK BERBAT YA ohaoldumsmile
SİZ NASILSINIZ
canım bunda endıselencek ne var..benım de bırcok sey olmadı mesela bulantım cok azdır..gogus agrım sonradan hafıf oldu..goguslerım daha yenı yenı koyulaştı ucları kımısı onu da belırtı sayıyo ya ..benım daha yarısı anca koyulaştı ..yanı bu degısebılır endıselenme...
inş. Canım yaaa şuan tek dileğim bu ama sende böyle karamsar olma okumuyomuyuz burda hiç bir belirtisi olmadan hamile olanları ne güzel işte sen rahat bi hamilelik geçiriceksin inş. Ve bigün bize kızlar ben doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin dizeksin bizde seni dualarla uğurlucaz ahanda yazdım buraya
BENDE 8.HAFTANIN İÇİNDEYİM CANIM. AMA 1HAFTADIR VAR BENDE
BUGÜN DAHA BERBAT. KUSMA YOK ÖĞÜRTÜ YOK AMA HEP Bİ FENALIK HİSSİ VAR BULANTIYLA BERABER..İNŞ. BENİMDE GEÇER olumunekankayizsmile
ah canım yaaa Allah korusun sarı bi akıntı işte krem falan değil yani bariz sarı ama iltihap olsa yanma falan yapmazmı bende bişey yok sadece akıntı sarı
elif kız bak ben doğurana kadar hamile kalmassan :) doğum yaparkene dua ederim
isme hitaben doğum anındakı dualar kabul oluyomuş ya :)
hayırlsııyla olur inşallah da :Saruboceq:
MİNİKİM KUSMA YOK YA TEK TESELLİMMM BU VALLAbenneyaptımki
KIZIN NASIL BAKALIM:1rolleyes:
enee ya tinkercım bende ona sinir oluyorum ya. Kimisi koyulaşmadan bahsediyo damarlaşmadan bahsediyo. şişmeden acımadan bahsediyo ay yok bende böle bişi diyorum acaba bişimi oldu 8.hafta olması lazım sanki gibi geldiği için endişeleniyorum valla. Saol canım benim
inşallah gülüm ogünleri görürüz cümlemiz inşallah..
Evet rahat bi hamilelik geçiriyorum şükür. Ağrım bişiyim de yok göğüslerdede bişi olmayınca acaba bişimi oldu diyo insan..
Bulantılar var işte bide uyku halsizlik. Yoksa hamile deilim dicem :))
n bi ara vajinit tedavisi gördüm sarı yeşil arasıydı ve cok fazla gelıyodu...ama yanma yoktu canım ...ama bu sarı nasıl sarı acaba aynı sarıdan mı bahsedıyoz hemen endıselenme..bekle bakalım adet tarıhını...
yok canım böyle sarı yeşil arası değil turuncu sarı gibi bakalım evet en iyisi regl beklemek hayırlısı olsun artık bebek olmasada kötü bişey olmasında oda yeter bana
inşallah canım
ben hiç kusmadım kusmaktan nefret edrim çünkü
aynı sen gibiydim bende
bide buzdolabımı açamıyodum
mutfağa giremiyodum hiiiç
anneme gittim o baktı 3 hafta
neyseki çok şükür hepsi geçti
o zor dönemde bulantı happıda içtim sende bahset istersen doktoruna hap rahatlatıyo insanı
berencim
e bı keresınde sey okudum..göbegımın kenarından mavı bı damar gecıyo daha once yoktu demıstı bırı bı forumda ya cok gulunc bence bu kadar takılırmı belırtılere...hamılelık ıyıce oturduktan sonra hepsı baslıyo benım bulantılar 6.haftadan sonra basladı 9.haftada bıtmıstı...valahı cok rahat gecırdım o zaman ben hamıle degılım..dı mı ama...
kızlarrr hoşgeldiniz hepiniz...
EBRUcum o ağrı geçen hafta boyu bendede vardı..ama ne ağrı..hayatımda okadar olmadı topkekler...sonra adet oldum...gerçi ben günümde oldum..senin geçtimi??
yani belirtilere takılma...yerimseniben
elsoncum
:Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayatım senınde karasu gıbı cok vaktın kalmadı su rahat gunlerınızın tadını cıkarın yakında baslarsının böööööööööööğğğğ demelere...gece uykulardan uyanıp dolap fareliği yapmaya...yiyip yiyip doymamalara...kaşıntılara ,,,nefes darlıklarına...her turlu seyın rahatlıgını cıkarın ya en cok ta hızlı yurumeyı ozledım...sımdı ıkı yana sallana sallana afedersın apışarak yürümekten bıktım....sizinde bu günleriniz yakındır benimde içime ole doğuyo...
elsoncum
:Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayatım senınde karasu gıbı cok vaktın kalmadı su rahat gunlerınızın tadını cıkarın yakında baslarsının böööööööööööğğğğ demelere...gece uykulardan uyanıp dolap fareliği yapmaya...yiyip yiyip doymamalara...kaşıntılara ,,,nefes darlıklarına...her turlu seyın rahatlıgını cıkarın ya en cok ta hızlı yurumeyı ozledım...sımdı ıkı yana sallana sallana afedersın apışarak yürümekten bıktım....sizinde bu günleriniz yakındır benimde içime ole doğuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?