Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ah canım yaaa Allah korusun sarı bi akıntı işte krem falan değil yani bariz sarı ama iltihap olsa yanma falan yapmazmı bende bişey yok sadece akıntı sarı

canım inşallah hamilesindir
kafana takmamaya çalış
rabbim hayırlı zamanda meleğini sana kavuşturacaktır zaten :Saruboceq:

amin canım inş. yok kafaya takmıyorum zaten alıştık 10 aydır negatif görmeye ama işte insan yinede umudunu kesemiyorum can çıkmadıkça umut kesilmezmiş vardır elbet bizimde bi zamanımız

intrenetten sipariş verebilrisin canım 25-30 tl arası evt cok ucuz değil ama en az
12 tane t-shirt basarsın kat kat kar edersin hatta bebsının çıt ıtlı bodylerine
basabılrısın değişik resımler veya mama önlüğü alırısn düz onlara basarsın remsın büyüklüğüe göre değerlendirirsin yanı
baskılılar kansorejenmıymıs :uhm: bilmem o kadar çok şeyde kimyasla madde var ki
hemde bebegın tenıne değmeyınce sorun olmaz sanırım

hoşgeldın canım :) bilemıyorumkı benım öle belirtilerim olmasdı hiç :)

SELAM KIZLARR zemuszemus
MİDEM ÇOOOOK BERBAT YA ohaoldumsmile
SİZ NASILSINIZ

hoşgeldın ablacım iyiym hamdolsun sen pek iyi değilsin snaırım geçer inşallah bulantılar çok kötü biliyorum :teselli:

enee ya tinkercım bende ona sinir oluyorum ya. Kimisi koyulaşmadan bahsediyo damarlaşmadan bahsediyo. şişmeden acımadan bahsediyo ay yok bende böle bişi diyorum acaba bişimi oldu 8.hafta olması lazım sanki gibi geldiği için endişeleniyorum valla. Saol canım benim

inşallah gülüm ogünleri görürüz cümlemiz inşallah..
Evet rahat bi hamilelik geçiriyorum şükür. Ağrım bişiyim de yok göğüslerdede bişi olmayınca acaba bişimi oldu diyo insan..
Bulantılar var işte bide uyku halsizlik. Yoksa hamile deilim dicem :))

BENDE 8.HAFTANIN İÇİNDEYİM CANIM. AMA 1HAFTADIR VAR BENDE
BUGÜN DAHA BERBAT. KUSMA YOK ÖĞÜRTÜ YOK AMA HEP Bİ FENALIK HİSSİ VAR BULANTIYLA BERABER..İNŞ. BENİMDE GEÇER olumunekankayizsmile

inşallah canım
ben hiç kusmadım kusmaktan nefret edrim çünkü
aynı sen gibiydim bende
bide buzdolabımı açamıyodum
mutfağa giremiyodum hiiiç
anneme gittim o baktı 3 hafta
neyseki çok şükür hepsi geçti
o zor dönemde bulantı happıda içtim sende bahset istersen doktoruna hap rahatlatıyo insanı

ah canım yaaa Allah korusun sarı bi akıntı işte krem falan değil yani bariz sarı ama iltihap olsa yanma falan yapmazmı bende bişey yok sadece akıntı sarı

n bi ara vajinit tedavisi gördüm sarı yeşil arasıydı ve cok fazla gelıyodu...ama yanma yoktu canım ...ama bu sarı nasıl sarı acaba aynı sarıdan mı bahsedıyoz hemen endıselenme..bekle bakalım adet tarıhını...

elif kız bak ben doğurana kadar hamile kalmassan :) doğum yaparkene dua ederim
isme hitaben doğum anındakı dualar kabul oluyomuş ya :)
hayırlsııyla olur inşallah da :Saruboceq:

doğum anında ben gelmemki gülüm aklına..hiççç sanmam..
tabi ozamana kadar kalırım inş yaaaa....inşşş..... :Saruboceq:
ben klomeene başladığım ay kalıcam gb geliyo..inş doğru hissediyorumdur...
bilmiyorumkismile

inş. sonuna kadar böyle rahat bi hamilelik geçirirsin canım yakında şişmeye başlar göğüslerinde merak etme

berencim

e bı keresınde sey okudum..göbegımın kenarından mavı bı damar gecıyo daha once yoktu demıstı bırı bı forumda ya cok gulunc bence bu kadar takılırmı belırtılere...hamılelık ıyıce oturduktan sonra hepsı baslıyo benım bulantılar 6.haftadan sonra basladı 9.haftada bıtmıstı...valahı cok rahat gecırdım o zaman ben hamıle degılım..dı mı ama...

yok canım böyle sarı yeşil arası değil turuncu sarı gibi bakalım evet en iyisi regl beklemek hayırlısı olsun artık bebek olmasada kötü bişey olmasında oda yeter bana

yok canım böyle sarı yeşil arası değil turuncu sarı gibi bakalım evet en iyisi regl beklemek hayırlısı olsun artık bebek olmasada kötü bişey olmasında oda yeter bana

ay o zaman degıldır zaten normal akıntı acık sarı ve beyaz renk olanıymıs..sen takma hayatım ama ınsallah hamılesındır...göğus agrısı kımınde erken cıkabılıyo...

kızlarrr hoşgeldiniz hepiniz...

EBRUcum o ağrı geçen hafta boyu bendede vardı..ama ne ağrı..hayatımda okadar olmadı topkekler...sonra adet oldum...gerçi ben günümde oldum..senin geçtimi??
yani belirtilere takılma...yerimseniben

YOK BEN OKADAR DEĞİLİM ŞÜKÜR. YEMEĞİMİDE YAPIYORUM KENDİM.
HAFTAYA GİDİCEM O GÜNE KADAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMASSA İSTİCEM HAP.
BEN SABAHLARI SÜPER İYİ KALKIYORUM KURT GİBİ AÇ BÖLE kaydirigubbakcemile3
Bİ GÜZEL KAHVALTI EDİYORUM AY ÖĞLENE DOĞRU Bİ BAŞLIYO ÖĞLEDEN SONRA
ARTIYO FENALIK HİSSİYLE BERABER UYKU HALSİZLİK KAFAM DÜŞÜYO SAĞA SOLA :))))) KENDİME GÜLÜYORUM BÖYLE İŞTE :))))))))
MAŞALLAH SENİNDE BÜYÜDÜ EPACK. HAMİLE HABERİNİ VERDİĞİN GÜNÜ HATIRLIYORUMDA.. NE GÜZELDİ YA. . CİNSİYETİ BELLİ Mİ CANIM

AYNEN ÖYLE GÜZELİM AYNENN :roflol: :roflol:
GÖZÜM SEYRİDİ BURNUM KAŞINDI HAMİLEMİYİM DİYE ÇOK İNSAN OKUDUM BURDA NE GÜLERDİM YA PSİKOLOJİK OLARAK BU KADARMI ETKİLENİR İNSAN DERDİM. :roflol: :roflol:
OZAMAN İNŞALLAH HEP BÖYLE GÜZEL GİDER HAMİLELİĞİMİZ DİYELİM :1hug:

elsoncum

:Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayatım senınde karasu gıbı cok vaktın kalmadı su rahat gunlerınızın tadını cıkarın yakında baslarsının böööööööööööğğğğ demelere...gece uykulardan uyanıp dolap fareliği yapmaya...yiyip yiyip doymamalara...kaşıntılara ,,,nefes darlıklarına...her turlu seyın rahatlıgını cıkarın ya en cok ta hızlı yurumeyı ozledım...sımdı ıkı yana sallana sallana afedersın apışarak yürümekten bıktım....sizinde bu günleriniz yakındır benimde içime ole doğuyo...

HOŞBULDUK KUZU SENDE HOŞGELDİN :1hug:

KAŞINTILARRRRRRR akannehirakannehir
MÜTEMADİYYEN HER YERİM KAŞINIYO TİNKERCIMM :roflol:
UYUZ OLDUM SANIYORUM HAFTAYA DR.A SORACAM
SENDE KAŞINTI DERKEN NE ZAMAN OLUYODU BU

ayyyy.sen ne pozitifsin bugün..kocişin yesin seni... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ya ben burda gaza geliyorum ama sonra tembellk yapıyorum..ama sabah söz verdim...bu aydanda geçti..önümüzdeki ay benide yazacaksınız listeye Allahın izniyle...

[beren....
vallahi ole nazar değmesin canım böle rahat gecırenlerın erkek oluyomus yoksa senınkı erkekmı....hayırlısı olsun tabı de ben de sen gıbı sadece bıtkınlık ve halsızlık oluyodu..ılk haftalarda cok acıkıp hıc yıyemıyodum benım bulantı dedıgım de o ..iştahsızlık bı nebze ama deli gibi de aclık hıssı..allaha sukur sımdı bı yıyom kı gormeyın...:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…