YOK BEN OKADAR DEĞİLİM ŞÜKÜR. YEMEĞİMİDE YAPIYORUM KENDİM.
HAFTAYA GİDİCEM O GÜNE KADAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMASSA İSTİCEM HAP.
BEN SABAHLARI SÜPER İYİ KALKIYORUM KURT GİBİ AÇ BÖLE kaydirigubbakcemile3
Bİ GÜZEL KAHVALTI EDİYORUM AY ÖĞLENE DOĞRU Bİ BAŞLIYO ÖĞLEDEN SONRA
ARTIYO FENALIK HİSSİYLE BERABER UYKU HALSİZLİK KAFAM DÜŞÜYO SAĞA SOLA :))))) KENDİME GÜLÜYORUM BÖYLE İŞTE :))))))))
MAŞALLAH SENİNDE BÜYÜDÜ EPACK. HAMİLE HABERİNİ VERDİĞİN GÜNÜ HATIRLIYORUMDA.. NE GÜZELDİ YA. . CİNSİYETİ BELLİ Mİ CANIM
HOŞBULDUK KUZU SENDE HOŞGELDİN :1hug:
inş. sonuna kadar böyle rahat bi hamilelik geçirirsin canım yakında şişmeye başlar göğüslerinde merak etme
[beren....
vallahi ole nazar değmesin canım böle rahat gecırenlerın erkek oluyomus yoksa senınkı erkekmı....hayırlısı olsun tabı de ben de sen gıbı sadece bıtkınlık ve halsızlık oluyodu..ılk haftalarda cok acıkıp hıc yıyemıyodum benım bulantı dedıgım de o ..iştahsızlık bı nebze ama deli gibi de aclık hıssı..allaha sukur sımdı bı yıyom kı gormeyın...:icecream:
yok canım ya belli değil 3mayısta gidince inşallah doktorum söyler
geçen ay söylemedi ben söyleme taraftarı değilim kesinleşene kadar dedi
merakla bekliyorum 3 mayısı...
:1hug:
arkadaşlar ya benim 16 adet günümdü 24 ünde evde test yaptım negaif eğer hamileysem ya 2 yada 1 haftalık testte çıkmama ihtimali var mı cuma kan t yaptırıcam inş hamileyimdir.
elsoncum...
yemesin o ona yasak....vallahı bole hamılelıkten dolayı hep kaçıyom ya pek bi nadide oldum..bırde manyak adam normalde hıc kıskanc degılken koca gobegımle benı delı gıbı kıskanmaya basladı nıye kı sızce bı fıkrı olan var mı..kıyafetlerıme karısıyo..gecende elbıse gıycektım eskılerden guzel olmusum dıye ızın vermedı...
sedefcim yok sağlıkla gelsinde bebeişim
ama belli olsada cicişler alsam onaaa
hadi yaaa..bilmemki niye öyle oldu kocişin..ama oğlunu taşıyosun ya karnında..bu bazı erkeklere çok kutsal geliyo galibaaa.... ne güzelll... boshayallersmile
ayy benim kociş nasıl olurki..çok merak ediyorum.. boshayallersmile
MİNİKİM KUSMA YOK YA TEK TESELLİMMM BU VALLAbenneyaptımki
KIZIN NASIL BAKALIM:1rolleyes:
doğum anında ben gelmemki gülüm aklına..hiççç sanmam..
tabi ozamana kadar kalırım inş yaaaa....inşşş..... :Saruboceq:
ben klomeene başladığım ay kalıcam gb geliyo..inş doğru hissediyorumdur... bilmiyorumkismile
e bı keresınde sey okudum..göbegımın kenarından mavı bı damar gecıyo daha once yoktu demıstı bırı bı forumda ya cok gulunc bence bu kadar takılırmı belırtılere...hamılelık ıyıce oturduktan sonra hepsı baslıyo benım bulantılar 6.haftadan sonra basladı 9.haftada bıtmıstı...valahı cok rahat gecırdım o zaman ben hamıle degılım..dı mı ama...
ablacım sakın bulantı hapı kullanma sadece uyutuyo hiçbi işe yaradığı yok o
hapların bide boşyere vücuduna kimyasal almış olma
kızım iyi yaa hamdolsun :) ama çok sırtım ağrıyo yanlarım ağrıyoo :)
ya bişey sorayım snei bulmuşken ne de olsa bi doğum geçirmiş insansın
hani beyaz akıntı geliyo ya normalde bende bi sıvı geliyo renksiz beyaz akıntı gibi yoğun değil su gibi ve çok afedersin çamaşırımın avuç içi kadar kısmı ıslanıyo yani resmen
ıslak leke meke değil
en başta kafaya takmadım ama şimdi kafama takılıyo yaklaşık bi haftadır böyle
bu bebeğin suyu değildir gelmez dimi öyleyse nedir. yani
senınde olmusmuydu ? nedir bu ya
elime yazarım elimi ısırırken aklıma gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öyleleri var evet ama hamilelik belirtisi sayılamaz tabiide dikkat ettinmi karnının
iki tarafında uzanmış kalın damar var ben dün gece farkettım anam şuna bak aooo
falan oldum :) önceden yoktu biliyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:ay kızlar size komik birsey anlatayım...az önce sınıftan öğürerek kaçtım..benım mınıklerden biri failimeçhul..az önce pırt yapmış ama ne pırrrrrt ...içi kokmus herhalde..görsenız hepsi ben yapmadım dıyo bir yandanda burnunu tıkıyolar...1 lerden biri de öğretmenım kıme ılk geldıyse o etmistir öğretmenım dedı ..ben koptum...ama koca sınıf koktu ya..ben ininimıyom küçücük çocuk o kadar kokutur mu..çürük yumurta mı yediniz dedım hepsi saymaya basladı yediğini...bu çocuk milliti çok fena ya....:roflol:
ayşecim o ıslaklık ben de de oluyo kuzum ya korkulcak birsey mi acaba...
:roflol: :roflol:ay kızlar size komik birsey anlatayım...az önce sınıftan öğürerek kaçtım..benım mınıklerden biri failimeçhul..az önce pırt yapmış ama ne pırrrrrt ...içi kokmus herhalde..görsenız hepsi ben yapmadım dıyo bir yandanda burnunu tıkıyolar...1 lerden biri de öğretmenım kıme ılk geldıyse o etmistir öğretmenım dedı ..ben koptum...ama koca sınıf koktu ya..ben ininimıyom küçücük çocuk o kadar kokutur mu..çürük yumurta mı yediniz dedım hepsi saymaya basladı yediğini...bu çocuk milliti çok fena ya....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?