benım uyanık buyukler birlerı suçluyo garıplerım onlar hakketten heycanlanınca yapıyolar hele okuma yarısı yaparsam benım yanımda bırdeeee....:roflol:
hadi yaaaa...utanıyolardır bide..kıyamam... Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayşecim ya..bende endıselendım ama benım herzaman gelmıyo o ..ama bugun oldu bende eve gıtmeyı 4 gozle beklıyom..ben gunluk pette kullanmıyom mantar yapıyo dıyolar...ooof dr a sormak lazım..ama benım bebıste her zaman hareketlı olmuyo ya da hergun bız hıssetmıyoz..ama dun ben resmen sok olsum tekmelerıyle..gobegımı actım ızledım tıtrettı kerata ve de saga sola gıttıgı de bellı oluyo artık benımkının...ızlemesı cok zevklı..
canım eylül anneleri topiğine yazdımda ordakı kızlarında oluyomuş normal bişi sanırım
doktora gittiğimde sorarım ben gene :)
evet ya günlük ped mantar yapıyomuş napcaz bılmem valla :uhm:
Bu arada ayrıntılı usg çok uygun fiyata buldum çok şükür hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben o topiğe hiç girmedim girsemmiki arada...sevindim ya...bende düşündüm çünkü..bu arada hayırlı olsun ayrıntılı ultrasonun kıskanıyom ya benım yasadıgım yerde nıye yooooook...var da 4 boyutlu değil...ya ablam cektırmıstı...ve de o kadar benzıyodukı sımdıkı halıne...sende gorursun ne guzel....
patron gitti bi baktım sizde gitmişsiniz
sağlık ocağına gittim gebe kaydımı yaptırdım 1. parti tetenoz aşımı yaptırdım geldim :)
4 tane daha yapılıcakmış 1 er ay arayla ömür boyu korurumuş bundna sonra öle dedi hemşire hanım :)
ama çok acıdı kolum yaaa kafamçokkarıştı
ayşe korkutmak gibi olmasında vururken değilde ertesi günlerde bende aşırı ağrı yaptı kolumu kaldıramıyordum 2 kez yaptırdım gerisine cesaret edemedim vallasağlık ocağına gittim gebe kaydımı yaptırdım 1. parti tetenoz aşımı yaptırdım geldim :)
4 tane daha yapılıcakmış 1 er ay arayla ömür boyu korurumuş bundna sonra öle dedi hemşire hanım :)
ama ben dayanamayıp diğer 2 taneyi yaptırmadığım için hiç bir işe yaramadı yani beni şimdi hamile kalsam yeniden 4 tane aşı bekliyor olacak 2 tanesi:çok üzgünüm: boşa gittisağlık ocağına gittim gebe kaydımı yaptırdım 1. parti tetenoz aşımı yaptırdım geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?