Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hadi yaaaa...utanıyolardır bide..kıyamam... Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet bende bölmeyim yarıslarını dıye solemıyom ama burnumu tıkıyom ole bı durumda...ben de cok guldum bugun ya..bazen nese kaynagım oluyolar bazen de stres kaynagım...

Ayşecim ya..bende endıselendım ama benım herzaman gelmıyo o ..ama bugun oldu bende eve gıtmeyı 4 gozle beklıyom..ben gunluk pette kullanmıyom mantar yapıyo dıyolar...ooof dr a sormak lazım..ama benım bebıste her zaman hareketlı olmuyo ya da hergun bız hıssetmıyoz..ama dun ben resmen sok olsum tekmelerıyle..gobegımı actım ızledım tıtrettı kerata ve de saga sola gıttıgı de bellı oluyo artık benımkının...ızlemesı cok zevklı..

canım eylül anneleri topiğine yazdımda ordakı kızlarında oluyomuş normal bişi sanırım
doktora gittiğimde sorarım ben gene :)

evet ya günlük ped mantar yapıyomuş napcaz bılmem valla :uhm:

bu arada ayrıntılı usg çok uygun fiyata buldum çok şükür hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben o topiğe hiç girmedim girsemmiki arada...sevindim ya...bende düşündüm çünkü..bu arada hayırlı olsun ayrıntılı ultrasonun kıskanıyom ya benım yasadıgım yerde nıye yooooook...var da 4 boyutlu değil...ya ablam cektırmıstı...ve de o kadar benzıyodukı sımdıkı halıne...sende gorursun ne guzel....

arada gir canım yaa herkes aynı zamanalrında oldugu için hiçbişiyi kaçırmıyosun
gözden kendını takıp etme olanagı sğalıo topic :)

ayrıntılı usg çok pahalı yaa 300-400 tl fln düşün neyseki ssk anlaşmalı bi hastane
69 tl ye yapıyormuş birisi yazmış eylül anaları topikine orda gördüm çok şükür hemen
randevu almam lazım
canım sende bi araştır bulursun aslında ya ben 2 kere ayrıntılı renklı 3 boyutlu usg ye
girdim devlet hastanesind eücretsiz ama o zaman bebeğım ilkinde 14 haftalık ikncisinde 15 haftalıktı
doktor şimdi gene istedi bi sorunmu var ki diyorum yooo sen bi gir diyo değişik bi göz görsün diye dışarda girmek istiyorum bu kez ondan benı çabam yoksa hastanede bakıyolar
bence sende ihmal etme araştır vardır mutlaka

randevu alacaktım bende...pazar gününden önce veremiyorlarmış...pazartesi gideyim barim...

sağlık ocağına gittim gebe kaydımı yaptırdım 1. parti tetenoz aşımı yaptırdım geldim :)
4 tane daha yapılıcakmış 1 er ay arayla ömür boyu korurumuş bundna sonra öle dedi hemşire hanım :)

ama çok acıdı kolum yaaa kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canııııııımmmmm....

ayşe korkutmak gibi olmasında vururken değilde ertesi günlerde bende aşırı ağrı yaptı kolumu kaldıramıyordum 2 kez yaptırdım gerisine cesaret edemedim valla

ama ben dayanamayıp diğer 2 taneyi yaptırmadığım için hiç bir işe yaramadı yani beni şimdi hamile kalsam yeniden 4 tane aşı bekliyor olacak 2 tanesi:çok üzgünüm: boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…