Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Doğru söylüyor annen...ben ayrım yapmaktan korkarım...yani sağlıklı olsun da ne olursa olsun...Bizim bir arkadaşın 2 tane oğlu vardı illaki kız doğuracam diye tutturdu, çok istiyordu kız kız kız diyordu başka bir şey demiyordu...evet kız oldu ama hastanede bebek öldü....çok yıprandı hala psikolojik destek alıyor...Sonra Allahın işine bakın, yine hamile kaldı ve bu kez ikiz doğurdu ama ikisi de erkek = 4 erkek çocuk a.s Yaniii kızlarrr kız veya erkek diye tutturmayın...Sağlıklı olsun daaa ne olursa olsun!!!

Benim abim de hep erkek istiyor ilki kız oldu...Şimdi yengem yine hamile ya, eve geldiği zaman ''Erkek nasıl?'' diye soruyor....Yine kızı olacak kesinnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
ask olsun doneklık yapma senın kızın benım oğlumun olacak işte o kadar...söz bir kere verilmiştir cicim...kaptırmam senın kızını kımselere.........lülülülülülü

Ay ben sana da söz vermiştim dimi :uhm: valla okadar çok kişiye söz verdim ki kaydirigubbakcemile3 yazık kızcağızıma, daha doğmadan 100 kişiyle kertildi ayolll kaydirigubbakcemile3
E siz de haklısınız şekerim anasına bak kızını al demişler dimi bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: çok da mütevazıyımdır :roflol: :roflol: :roflol:

hosgeldin cnmm nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim sabırsıızım yarın bebişlerimi görecem yerimde duramıyorummmm
sen nasılsın

günaydın canım naber nasılsınnn

günaydın men geldimmmmmkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canımmmm

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

İkiz olacak yaa biri tinkerin diğeri Elifin

Aaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

valla kız çocukları anneye daha yakındır..her anneye bi kız lazım..ama eşim evin tek oğlu olduğu için onun içinde bi erkek isterim..ama bunlar içimden geçenler..tabiki rabbimden önce sağlıklı sıhhhatli evlatlar istiyorum...
anne olmak çooook başka,,çooook özel bi duygu olsa gerek..ki bunu ilk kez yaşıyorsan nasıl ayrım yaparsın..ay keşke kız olsaydı yada erkek olsaydı diye..onun kokusunu içine çektinmi dünyalar senin olur yaaaa....
boshayallersmile

Ben bi öğretmenler odasına geçip geliyom kepeleklerim, acicik işim var orda yerimseniben

:roflol: :roflol: ayyy yesinler seniii....

a.s a.s

tamam canım...ama içimden gerçekten geçeni söleyimm mi..sen de oğlan anası tipi var...bence oğlun olcak canım...:sm_cool:

Oğlan anası tipi nasıl oluyo kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aklıma gelmişken sorayım, isim buldunuz mu Erkek'eeeeee

Yaren canım hoşgelmişsennnn

boshayallersmileevet katılıyorum..böle ayırt etmem allahın da gücüne gider diye düsünüym..allah hayırlı evlat versin...gercekten güzel bi duygudur..ben simdiden aldığım kıyafetleri kokluym sanki o gibi seviyom..gerçeği gelince naparım acaba....boshayallersmile

ayy ama tam bişeyler olacak...kociş uyuyoduuuuuuu.... sempatiksalakcinni
uyuzzz...

bu erkek mılleti böyle işte gıcıklık yapacakları zaman rüyadad olsa bulup gıcıklık yapıyolar kaydirigubbakcemile3

ya tabii insna her ıkısındende tatmak istiyo tabii :) biz 3 kardeşiz 2 kız bi erkek
kzıkardeşimle peşpeşe doğduk büyüdük annemler 3. düşünmuyolarken sürpriz
bi şekilde geldi erkek kardeşim...annem hala der baban hiç ayırmazdı hatta kız çocuku
bence daha çok sevıyo ama bilal (erkek kardeşim) doğunca gözleri bambaşka parladı
hissettim der hep ayy kıyamam babama yaa yaffrum benım şeker insan :asigim:

hoşbulduk canım iyiyim sabırsıızım yarın bebişlerimi görecem yerimde duramıyorummmm
sen nasılsın

günaydın canım naber nasılsınnn

iyiym canım sağol :) bu akşam eşimle bebişimizi görmeye gidicez
çok heycanlıyız :) bu sefer suyu yeterlimi göbek bağı dolaşık mı değil mi onu bide
plasenta ne durumda onu sorucam hep kafama takılıyo :)
yattığın yerde sağdan sola soldan sağa fln dönersen çocuk kordona dolanırmış
e bende maşallahım var hiç yerımde durmuyorum ki onun için çok endişelenıyorum
inşallah kordon dolaşmamıştır dolaştıysa vallakıde sezeryana alırlar beni eyvahedigeldismile

bide dün gece bi takla atıyo bi bacakları dayıyo göbeğime görsen midem nası
allak bullak oldu nabzım arttı çok garip şeyler oldu içimde delikafadulden

a.s a.s

hani birinin tipine bakınca hangi takımı tutabileceğini tahmin edersin ya ole bi tahmin iste...benım gibi oluyo...:roflol:

a.s a.s

Aklıma gelmişken sorayım, isim buldunuz mu Erkek'eeeeee

evet simdiden ole seslenıyoz bile...ege olcak adı...ben aydınlı esım denızlılı...gurbette memleket askıyla yanıp tutusurken orta yolda buna karar verdık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…