günaydın men geldimmmmmkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin ayşe olumunekankayizsmile
dalgamı geçiyosun kız...klava: :dilcikar:
yooo öyle rüya gördüğüne göre :) libido arttmıştır yani gayet bilimsel bi açıklama
ne alınıyon şekerim Şeniz Şeniz Şeniz
ayyy ağzın bal yesin..allahım o duyguyu yaşatsın bizede..mübarek cuma günü...kız olsun erkek olsun..ikisindende olsun...ne yalan söyliyim..ben ikisindende istiyorum..ama ilki için bişey diyemem..ilk çocukta cinsiyet ayrımı yaparsan Allah yamultur seni der annem hep... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ask olsun doneklık yapma senın kızın benım oğlumun olacak işte o kadar...söz bir kere verilmiştir cicim...kaptırmam senın kızını kımselere.........lülülülülülü
Ay ay ay ikisi de mi geçiyo delikafadulden belkim de çift yumurta ikizlerim olacak :lepi:
hosgeldin cnmm nasılsın
hoşbulduk canım :)
günaydın kontescim hoşgeldin :)
yooo öyle rüya gördüğüne göre :) libido arttmıştır yani gayet bilimsel bi açıklama
ne alınıyon şekerim Şeniz Şeniz Şeniz
olur tabi sevgili dünürüm..senden iyisinimi bulucammmm.... Şeniz
Ay mübarek cuma günü dua ediyorum...herkes aaaaamin desinnnn...
'''ALLAHIM BU TOPİKTE ÇOCUĞU OLMAYAN HERKESE HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE..HAZİNEN ÇOK GENİŞ ÇİFTER ÇİFTER VER RABBİM..(karasuyla bana delikafadulden delikafadulden)..
Ay ben sana da söz vermiştim dimi :uhm: valla okadar çok kişiye söz verdim ki kaydirigubbakcemile3 yazık kızcağızıma, daha doğmadan 100 kişiyle kertildi ayolll kaydirigubbakcemile3
E siz de haklısınız şekerim anasına bak kızını al demişler dimi bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: çok da mütevazıyımdır :roflol: :roflol: :roflol:
olur tabi sevgili dünürüm..senden iyisinimi bulucammmm.... Şeniz
Ay mübarek cuma günü dua ediyorum...herkes aaaaamin desinnnn...
'''ALLAHIM BU TOPİKTE ÇOCUĞU OLMAYAN HERKESE HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE..HAZİNEN ÇOK GENİŞ ÇİFTER ÇİFTER VER RABBİM..(karasuyla bana delikafadulden delikafadulden)..
İkiz olacak yaa biri tinkerin diğeri Elifin
Doğru söylüyor annen...ben ayrım yapmaktan korkarım...yani sağlıklı olsun da ne olursa olsun...Bizim bir arkadaşın 2 tane oğlu vardı illaki kız doğuracam diye tutturdu, çok istiyordu kız kız kız diyordu başka bir şey demiyordu...evet kız oldu ama hastanede bebek öldü....çok yıprandı hala psikolojik destek alıyor...Sonra Allahın işine bakın, yine hamile kaldı ve bu kez ikiz doğurdu ama ikisi de erkek a.s Yaniii kızlarrr kız veya erkek diye tutturmayın...Sağlıklı olsun daaa ne olursa olsun!!!
Benim abim de hep erkek istiyor ilki kız oldu...Şimdi yengem yine hamile ya, eve geldiği zaman ''Erkek nasıl?'' diye soruyor....Yine kızı olacak kesinnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay ben sana da söz vermiştim dimi :uhm: valla okadar çok kişiye söz verdim ki kaydirigubbakcemile3 yazık kızcağızıma, daha doğmadan 100 kişiyle kertildi ayolll kaydirigubbakcemile3
E siz de haklısınız şekerim anasına bak kızını al demişler dimi bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: çok da mütevazıyımdır :roflol: :roflol: :roflol:
İşte bukadar :lepi:
Tamam kızlar hallettik , sakin olun, kavga yok :lepi:
valla kız çocukları anneye daha yakındır..her anneye bi kız lazım..ama eşim evin tek oğlu olduğu için onun içinde bi erkek isterim..ama bunlar içimden geçenler..tabiki rabbimden önce sağlıklı sıhhhatli evlatlar istiyorum...
anne olmak çooook başka,,çooook özel bi duygu olsa gerek..ki bunu ilk kez yaşıyorsan nasıl ayrım yaparsın..ay keşke kız olsaydı yada erkek olsaydı diye..onun kokusunu içine çektinmi dünyalar senin olur yaaaa.... boshayallersmile
tamam canım...ama içimden gerçekten geçeni söleyimm mi..sen de oğlan anası tipi var...bence oğlun olcak canım...:sm_cool:
valla kız çocukları anneye daha yakındır..her anneye bi kız lazım..ama eşim evin tek oğlu olduğu için onun içinde bi erkek isterim..ama bunlar içimden geçenler..tabiki rabbimden önce sağlıklı sıhhhatli evlatlar istiyorum...
anne olmak çooook başka,,çooook özel bi duygu olsa gerek..ki bunu ilk kez yaşıyorsan nasıl ayrım yaparsın..ay keşke kız olsaydı yada erkek olsaydı diye..onun kokusunu içine çektinmi dünyalar senin olur yaaaa.... boshayallersmile
Ben bi öğretmenler odasına geçip geliyom kepeleklerim, acicik işim var orda yerimseniben
ayy ama tam bişeyler olacak...kociş uyuyoduuuuuuu.... sempatiksalakcinni
uyuzzz...
Doğru söylüyor annen...ben ayrım yapmaktan korkarım...yani sağlıklı olsun da ne olursa olsun...Bizim bir arkadaşın 2 tane oğlu vardı illaki kız doğuracam diye tutturdu, çok istiyordu kız kız kız diyordu başka bir şey demiyordu...evet kız oldu ama hastanede bebek öldü....çok yıprandı hala psikolojik destek alıyor...Sonra Allahın işine bakın, yine hamile kaldı ve bu kez ikiz doğurdu ama ikisi de erkek = 4 erkek çocuk a.s Yaniii kızlarrr kız veya erkek diye tutturmayın...Sağlıklı olsun daaa ne olursa olsun!!!
Benim abim de hep erkek istiyor ilki kız oldu...Şimdi yengem yine hamile ya, eve geldiği zaman ''Erkek nasıl?'' diye soruyor....Yine kızı olacak kesinnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım iyiyim sabırsıızım yarın bebişlerimi görecem yerimde duramıyorummmm
sen nasılsın
günaydın canım naber nasılsınnn
a.s a.s
Oğlan anası tipi nasıl oluyo kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yaren canım hoşgelmişsennnn
a.s a.s
Oğlan anası tipi nasıl oluyo kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aklıma gelmişken sorayım, isim buldunuz mu Erkek'eeeeee
Yaren canım hoşgelmişsennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?