Günaydın aydemet, günaydın tinker, günaydın elif opuyorumnanaktan
Şimdi kanımı verip geldim sağlık ocağında, saat 4 te arayıp öğrenicem sonucumu bilmiyorumkismile inşallah düşmeye başlamıştır boshayallersmile
Siz nasılsınız ballı böööööööööööreklerim olumunekankayizsmile
Tinker limonlu ılık su iç hayatım, sabah kalktığımda benim de çok bulanıyodu midem, kocişim limonlu su yaptı içtim, okula gelene kadar hiçbişeyciğim kalmadı yerimseniben
KIZLAR BU GECE RÜYAMDA KOCİŞLE YARAMAZLIK YAPIYODUK :kedi: ...NEDEMKKİİİ... bilmiyorumkismile
Ay artık girmicem zaten yaa :sinifsinif: orda yazılanları okudukça daha çok moralim bozuluyo :sinifsinif: yok tıkalı tüpün alınması lazımmış, eğer alınmazsa tekrar dış gebelek olurmuş, yok beta hcg bi seviyeye kadar düşüyomuş, sonra biyerde takılıp kalıyomuş, yok tamamen sıfırlanması aylar sürüyomuş, offff yaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Ammmmaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn sabahlar olmasın delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aydemet nasılsın nasıl gidiyo....
KIZLAR BU GECE RÜYAMDA KOCİŞLE YARAMAZLIK YAPIYODUK :kedi: ...NEDEMKKİİİ... bilmiyorumkismile
günaydın aydemet, günaydın tinker, günaydın elif opuyorumnanaktan
şimdi kanımı verip geldim sağlık ocağında, saat 4 te arayıp öğrenicem sonucumu bilmiyorumkismile inşallah düşmeye başlamıştır boshayallersmile
siz nasılsınız ballı böööööööööööreklerim olumunekankayizsmile
tinker limonlu ılık su iç hayatım, sabah kalktığımda benim de çok bulanıyodu midem, kocişim limonlu su yaptı içtim, okula gelene kadar hiçbişeyciğim kalmadı yerimseniben
ELSON, bayankarasu+, aydemet26, tinkerbell09
Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız??????? ben bu aralar uyuyamıyorum yaaaaa
elson, bayankarasu+, aydemet26, tinkerbell09
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız??????? Ben bu aralar uyuyamıyorum yaaaaa
ELSON, bayankarasu+, aydemet26, tinkerbell09
Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız??????? ben bu aralar uyuyamıyorum yaaaaa
CNM GÜNAYDIN NASIL GİDİYOR HAMİLEİK . EHLİTETMİ ALMISTIN GECENLERDE YAZMISTIN CANIM. TEBRİKLER..BEN GENELDE SONRADAN OKUDUGUM İÇİN BİRAZ GEC KALIYORUM.:1hug:
çok uyuyanların kızı.......... Uyumuyanlarında erkek olurmuss ..
cnmm günaydın. Iyi gidiyor bitanem. Valla sütten miden bulanmıstır kesn ben sabahları içmiyom o yüzden. Aksamları dikiyom kafaya sütü sonrada yatışş. :))
canım yarın doktora gidiyom.ikli testin sonuçlarını almaya . Bana dua edersiniz artık. Gecen haftada doktordaydık canım. Teyzesi haraket ediyo masallah. Ben ilk kez gördüm hareket ettigimi . Eşim bayılıyodu sevincten. Allahım herkese bu duyguları yasatsın..
Aksam sana yzadım ama görmemiştin. Elbiseni cok begendim şekerim..
ay kızlar dün eve giderken yol üzerinde bi tır var..bikaç gündür orda duruyodu hepp..tam ben ordan geçerken adam öksürmeye başladı..yalandan öksürdüğü çok belliydi..bende tabi ani bi refleks öksürünce baktım o tarafa..yolda kimse yoktu..oda bana bakıyodu.. Eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anam ben bi korktum bi korktum..tabi senaryoları yazdım hemen..yalnız olduğumu biliyomudur..küçük yer duyulmuştur..evide biliyodur..eyvahedigeldismile bide eve gidince şu seri katil varya onu izliyodum haberlerde..derken kapı çaldıııı... Ben... :1shok: Akannehir e gelenim gidenim pek olmayınca çok korktum..komşummuş...kadın annesine gidiyomuşş..çabuk gel diye yalvardımmm.. Bilmiyorumkismile bu yüzden karışık karışık rüyalar gördümm.. Mafoldumben mafoldumben mafoldumben
idiiiiiiillll günaydın bebişim...benim içimden seninki erkek geçiyo..hazır konu açılmışken söyliyim dedimmm... aklinialirimsmile
çok uyuyanların kızı.......... Uyumuyanlarında erkek olurmuss ..
sagol canım begenmene sevındım temız cıkar sonucların annesı..bende hep endıselenıyodum da temız cıktı hepsı allahtan...ya o cok ılerıkı yaslarda hamıle kalırsan buyuk ıhtımalle cıkıyo..yıne de allah korusun hepsını...bu arada cok guzel demı oynadıgını gormek sen daha dur bı hareket etsın ıcınde fırtınalar kopacak ben dun hafıf bastırdım tekmelerken sert bır sey carptı elıme..ayyyy dıye bı bagırmısım oglumu elledım dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?