ay kızlar dün eve giderken yol üzerinde bi tır var..bikaç gündür orda duruyodu hepp..tam ben ordan geçerken adam öksürmeye başladı..yalandan öksürdüğü çok belliydi..bende tabi ani bi refleks öksürünce baktım o tarafa..yolda kimse yoktu..oda bana bakıyodu.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anam ben bi korktum bi korktum..tabi senaryoları yazdım hemen..yalnız olduğumu biliyomudur..küçük yer duyulmuştur..evide biliyodur..eyvahedigeldismile bide eve gidince şu seri katil varya onu izliyodum haberlerde..derken kapı çaldıııı... ben... :1shok: akannehir e gelenim gidenim pek olmayınca çok korktum..komşummuş...kadın annesine gidiyomuşş..çabuk gel diye yalvardımmm.. bilmiyorumkismile bu yüzden karışık karışık rüyalar gördümm.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ay kızlar dün eve giderken yol üzerinde bi tır var..bikaç gündür orda duruyodu hepp..tam ben ordan geçerken adam öksürmeye başladı..yalandan öksürdüğü çok belliydi..bende tabi ani bi refleks öksürünce baktım o tarafa..yolda kimse yoktu..oda bana bakıyodu.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anam ben bi korktum bi korktum..tabi senaryoları yazdım hemen..yalnız olduğumu biliyomudur..küçük yer duyulmuştur..evide biliyodur..eyvahedigeldismile bide eve gidince şu seri katil varya onu izliyodum haberlerde..derken kapı çaldıııı... ben... :1shok: akannehir e gelenim gidenim pek olmayınca çok korktum..komşummuş...kadın annesine gidiyomuşş..çabuk gel diye yalvardımmm.. bilmiyorumkismile bu yüzden karışık karışık rüyalar gördümm.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Günaydın balım olumunekankayizsmile neden uyuyamıyosun ki bilmiyorumkismile halbuki ben hamilelik uyku yapar diye biliyodum :uhm:
cnm allah seni kocişinle hemencecik birlestirir işallah. Valla ben mesela yanlız evde kalamam hiç.sende iyi cesaret var yane.
ELİFÇİM BİR TAHMİNDE BENİM İÇİN YAPARMISIN:1hug:
Günaydın aydemet, günaydın tinker, günaydın elif opuyorumnanaktan
Şimdi kanımı verip geldim sağlık ocağında, saat 4 te arayıp öğrenicem sonucumu bilmiyorumkismile inşallah düşmeye başlamıştır boshayallersmile
Siz nasılsınız ballı böööööööööööreklerim olumunekankayizsmile
Tinker limonlu ılık su iç hayatım, sabah kalktığımda benim de çok bulanıyodu midem, kocişim limonlu su yaptı içtim, okula gelene kadar hiçbişeyciğim kalmadı yerimseniben
o an kalbim güm güm attı ya. Nasıl bir duyguydu anlatamam. Ben 4 hafta çnce gittigimde noktaydı yani. Eşimde yanımdadydı. Doktor dedi şimdi uyandı. Eşim nasıl bagırıyo elini oynatıyo diye.
Işallah tekmeleride yerim......... En kısa zamanda. Bide zaman çok cabuk geciyo......
idiiiiiiillll günaydın bebişim...benim içimden seninki erkek geçiyo..hazır konu açılmışken söyliyim dedimmm... aklinialirimsmile
cnm allah seni kocişinle hemencecik birlestirir işallah. Valla ben mesela yanlız evde kalamam hiç.sende iyi cesaret var yane.
ELıFÇıM BıR TAHMıNDE BENıM ıÇıN YAPARMISIN:1hug:
gunaydın kızlar bu sabah deli gibi miğdem bulanıyo...delircem...süt içtim sabah o mu dokundu acep...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Şu an dersteyim, 9 gibi sağlık ocağına geçip kan vericem, öğleden sonra da sonucunu alırım, inşallah düşmüştür beta hcg eyvahedigeldismile
Ve biliyo musunuz dün gece yumurtalarım çatladı, ben hissettim ve elim kolum bağlı yatıp uyudum yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: yazık oldu iki tane yumurtoşuma :sinifsinif:
KIZLAR BU GECE RÜYAMDA KOCıŞLE YARAMAZLIK YAPIYODUK :kedi: ...NEDEMKKııı... bilmiyorumkismile
çok uyuyanların kızı.......... Uyumuyanlarında erkek olurmuss ..
Eliiiiiiiiiiif benim neyim olacak senceeeeeeeeeee boshayallersmile
aaaa sen dıkkatlı ol da yıne de paronoya da yapıp kendını sıkma...a.s
olabilir aslında...yani bana sokak ortasında bişey yapamaz buraSI KÜÇÜK YER..TANIYO BENİ HERKES..BEN EVDE TİKSİNİYORUM BİRAZ...aman kız dikkat et, ben çantamda biber gazı taşıyorum....belli olmaz yani
En iyisi Elektro şoklu küçük savunma cihazları...900 000 voltluk! Öyle bir durumda herhangi bir yerine dokunduğun zaman zaten ağrıdan bayılır aklinialirimsmile aklinialirimsmile
libido artışının bi göstergesi tabii normal bişi kaydirigubbakcemile3
Eliiiiiiiiiiif benim neyim olacak senceeeeeeeeeee boshayallersmile
Elifin oğlu senin kızın olacakk şekerimmmm aklinialirimsmile
Elifin oğlu senin kızın olacakk şekerimmmm aklinialirimsmile
Hay ağzın bal yesin canımcım yaaaa olumunekankayizsmile
Kız elif dünür oluruz belkim de kıssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden
olabilir aslında...yani bana sokak ortasında bişey yapamaz buraSI KÜÇÜK YER..TANIYO BENİ HERKES..BEN EVDE TİKSİNİYORUM BİRAZ...
Hay ağzın bal yesin canımcım yaaaa olumunekankayizsmile
Kız elif dünür oluruz belkim de kıssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım aklımdan ikiside geçiyor senin için..ama biri daha fazla geçiyorsa..oda erkek... boshayallersmile
olur tabi sevgili dünürüm..senden iyisinimi bulucammmm.... ŞenizHay ağzın bal yesin canımcım yaaaa olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?