Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aaaa sen dıkkatlı ol da yıne de paronoya da yapıp kendını sıkma...a.s

aman kız dikkat et, ben çantamda biber gazı taşıyorum....belli olmaz yani
En iyisi Elektro şoklu küçük savunma cihazları...900 000 voltluk! Öyle bir durumda herhangi bir yerine dokunduğun zaman zaten ağrıdan bayılır aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Günaydın balım olumunekankayizsmile neden uyuyamıyosun ki bilmiyorumkismile halbuki ben hamilelik uyku yapar diye biliyodum :uhm:

vallahi bilmiyorum ilk başta ayakta uyuyordum ama şimdi uykum gelmiyoo

cnm allah seni kocişinle hemencecik birlestirir işallah. Valla ben mesela yanlız evde kalamam hiç.sende iyi cesaret var yane.

oturduğum yer kuytu bi yer değil..o yüzden kalabiliyorum..ama yinede tv karşısnda uyuyabiliyorum..karanlıkta uyuyamıyorumm..

ELİFÇİM BİR TAHMİNDE BENİM İÇİN YAPARMISIN:1hug:

ay kendimi falcı gibi hissettim.. kaydirigubbakcemile3
hayatım malesef seninkine bi tahminde bulunamıycam..inan içimden bişey geçmiyor..nedesem yalan...

sağol canım önerini en yakın bulantımda uygulucam ..lımon yalamak ta ıse yarıyo...ama okulda yooook...

ayyyyyyyy...evet cok hızlı gecıyo k...bı bakmısız catır catır doguruyoz..delikafadulden

idiiiiiiillll günaydın bebişim...benim içimden seninki erkek geçiyo..hazır konu açılmışken söyliyim dedimmm... aklinialirimsmile

naniknanik naniknanik

cnm allah seni kocişinle hemencecik birlestirir işallah. Valla ben mesela yanlız evde kalamam hiç.sende iyi cesaret var yane.

Vallahi ben de evde yalnız kalamam...

ELıFÇıM BıR TAHMıNDE BENıM ıÇıN YAPARMISIN:1hug:

bence seninki KIZ olur guclubacismile

Şenay, Ayşe, ve Su Hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr

Günaydın kızlaaarr :)

gunaydın kızlar bu sabah deli gibi miğdem bulanıyo...delircem...süt içtim sabah o mu dokundu acep...

canım kalkarkalkmaz bşeyler yiyip içme bira zvakit geçsin bide bişeyler yedıkten sonra
iç süt neym yoksa çok kötü oluyo gecenlerde bende tecrube ettım yani

günaydın canım :)

KIZLAR BU GECE RÜYAMDA KOCıŞLE YARAMAZLIK YAPIYODUK :kedi: ...NEDEMKKııı... bilmiyorumkismile

libido artışının bi göstergesi tabii normal bişi kaydirigubbakcemile3

çok uyuyanların kızı.......... Uyumuyanlarında erkek olurmuss ..

ben hiç uyumuyodum ki hala uyyamıyorum ama kızım olcak :)
5,30 deıdnmı ayaktayım sabah
yavaş yavaş da daha erkene doğru geliyoruz ilk zamnlar 07,30 du sonra 06,30 oldu
şimdi 5,30 hadi hayırlısı :)

aaaa sen dıkkatlı ol da yıne de paronoya da yapıp kendını sıkma...a.s

doğru söylüyosunda..elimde değil... boshayallersmile

olabilir aslında...yani bana sokak ortasında bişey yapamaz buraSI KÜÇÜK YER..TANIYO BENİ HERKES..BEN EVDE TİKSİNİYORUM BİRAZ...

libido artışının bi göstergesi tabii normal bişi kaydirigubbakcemile3

dalgamı geçiyosun kız... klava: :dilcikar:

ayşem gunaydın zaten yedıkten sonra ıctım ama battal boy bardakta...herhalde sıkıstırdı..bırde hemen arabaya bınıyoz yarım saat vırajlı yol ıyıce bulandırdı yanı...

Elifin oğlu senin kızın olacakk şekerimmmm aklinialirimsmile

ayyy ağzın bal yesin..allahım o duyguyu yaşatsın bizede..mübarek cuma günü...kız olsun erkek olsun..ikisindende olsun...ne yalan söyliyim..ben ikisindende istiyorum..ama ilki için bişey diyemem..ilk çocukta cinsiyet ayrımı yaparsan Allah yamultur seni der annem hep...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hay ağzın bal yesin canımcım yaaaa olumunekankayizsmile
Kız elif dünür oluruz belkim de kıssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ask olsun doneklık yapma senın kızın benım oğlumun olacak işte o kadar...söz bir kere verilmiştir cicim...kaptırmam senın kızını kımselere.........lülülülülülü

olabilir aslında...yani bana sokak ortasında bişey yapamaz buraSI KÜÇÜK YER..TANIYO BENİ HERKES..BEN EVDE TİKSİNİYORUM BİRAZ...

Ya yine de dikkatli ol sen...O kadar çok psikopat var ki sokağın ıssızlığına bakmazlar yanii..

Kız elif dünür oluruz belkim de kıssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:teytey: :teytey:

olur tabi sevgili dünürüm..senden iyisinimi bulucammmm.... Şeniz
Ay mübarek cuma günü dua ediyorum...herkes aaaaamin desinnnn...
'''ALLAHIM BU TOPİKTE ÇOCUĞU OLMAYAN HERKESE HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE..HAZİNEN ÇOK GENİŞ ÇİFTER ÇİFTER VER RABBİM..(karasuyla bana delikafadulden delikafadulden)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…