Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Test edildi;bilakis yerinde örüldü.Fatoş güzel kız ben sana söyleyeyim :)))

öhöö öhööö :kedi: utandım kısssss

evet gerçektende en güzel zamanları şu an :) sağlıkla doğarda poposunu ısırırım
inşallah kaydirigubbakcemile3 oyy yumuk yumuk bacaklar fln ya Rabbim herkese
nasib etsin inşallah :)

aminnn canımmmm ayyy bacakları benim içinde ıssır olurmuuu sositososito

aysecım
ya ben hareketsızım ondan herhalde..6 kılo aldım sımdıye kadar..gercı kagan kocatepeye gırdım normal olculer su anda benım haftamda.5-7 arasıymıs moralım duzeldı..ordakı hesaplayıcıya gır sen de bak..haftaya gore soluyo sana..ama artık dun geceden ıtıbaren basladık kocişle aksam yemegınden sonra sıtenın etrafında bı tur atıyoz..1 km kadar yuruyom yanı..ya bacaklarda selulut yokken sımdı doldu resmen hareketsızlıkten...ama ben verırtım dogum sonrası hayatım boyunca cok kılolu bır ınsan olmadım mutlşaka verırım gıbıme gelıyo...
göbege gelınce ya benımkı nasıl gergın anlatamam...habıre yaglıyom korkumdan..catlıcak gıbı gerılıyo yanlarım..acılıyo ya..bır haftada bıle nasıl buyuyo demı...vallahı ole bı donemdeyız kı..balon sureklı sısıyooooooooo...boooom dıcek patlıcak sonunda zaten bosver..ben pantolon gıyemıyom hep elbıse...rahat edemıyom napayım...

fatoşcum kullanıcı profilinde yok resmin..bende seni,smartı, suyu cok merak ediyorum..burda genelde herkezin fotosunu gördük..

fatoşcum kullanıcı profilinde yok resmin..bende seni,smartı, suyu cok merak ediyorum..burda genelde herkezin fotosunu gördük..

wuwww merak edilmek ne hoş sositososito

kıs sen arkadasım olarak ekliydin görmen lazım aslında arkadaslarım görebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…